Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
AWB ile Maguire'ı satacaklar sanırım ordan bir transferlik kaynak yaratırlar belki.
Gerçi dün AWB 10 kaplan gücünde oynadı ama kadroda çok düşünmüyor sanırım Ten Hag.
AWB ile Maguire'ı satacaklar sanırım ordan bir transferlik kaynak yaratırlar belki.
Gerçi dün AWB 10 kaplan gücünde oynadı ama kadroda çok düşünmüyor sanırım Ten Hag.
Bilmiyorum ama İngiliz basını aksini iddia ediyor. Bunun nedeni de Glazerların kulübü satışa koymasıymış. Para harcamaya gerek yok diyorlarmış. 40-50 falan belki ama üstüne bir transfer yapacaklarını sanmıyorum.
Bilmiyorum ama İngiliz basını aksini iddia ediyor. Bunun nedeni de Glazerların kulübü satışa koymasıymış. Para harcamaya gerek yok diyorlarmış. 40-50 falan belki ama üstüne bir transfer yapacaklarını sanmıyorum.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.