Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mattheus Nunez citydeki aktürkoğlu

Haland bugün Halil Dervişoğlu gibi takılıyor serefsiz

Liverpool bizim geçen sezon Fener'e uyguladığımız ezici tarifeyi uyguluyor Chelsea'ye şu an.

Herif daha bu yaz geldi son gun rtaş birde pas oyuncusu degil zaten fizigiyle oynuyordu wolwesda teknik degil o kadar.
aynı adamdan mı bahsediyoruz - sezon başından beri (1 senedir dediğim o) gençleri soktuğu anda biri nunez biride kıvırcık . ikiside 0 top kullanıyor inanılmaz bir şey.

şutu yok - iki dribbling zorluyor (burda kerem a. 'ya benzetiyorum işte) defansa toslayığ top kaybı vs

aynı adamdan mı bahsediyoruz - sezon başından beri (1 senedir dediğim o) gençleri soktuğu anda biri nunez biride kıvırcık . ikiside 0 top kullanıyor inanılmaz bir şey.

şutu yok - iki dribbling zorluyor (burda kerem a. 'ya benzetiyorum işte) defansa toslayığ top kaybı vs
Matheus'u demiyormusun iste son gün wolwestan gelen levis topla iyi çıkıp bazen iyi paslar atabiliyor bu arada kıvırcık iyi bence. Ama matheus'u bende begenmiyorum.

Matheus'u demiyormusun iste son gün wolwestan gelen levis topla iyi çıkıp bazen iyi paslar atabiliyor bu arada kıvırcık iyi bence. Ama matheus'u bende begenmiyorum.
kıvırcık aynı profil değil zaten 40 fırın ekmek yemesi lazım ayrı tutuyorumda - Nunez gerçekten kaç paraya gelmiş bilmiyorum ama hakikaten bu kadar kanser top kullnana adam 3 kupayı aan kulüpçe ilginç geliyor bana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt