Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kerem penaltı falan atar nunez bambaşka bişeymattheus Nunez citydeki aktürkoğlu
cityde pep inatla oynatıyor keremden x2 kat top kaybı ve pas hatası var herifin 1 senedir aynıKerem penaltı falan atar nunez bambaşka bişey
Herif daha bu yaz geldi son gun rtaş birde pas oyuncusu degil zaten fizigiyle oynuyordu wolwesda teknik degil o kadar.cityde pep inatla oynatıyor keremden x2 kat top kaybı ve pas hatası var herifin 1 senedir aynı
aynı adamdan mı bahsediyoruz - sezon başından beri (1 senedir dediğim o) gençleri soktuğu anda biri nunez biride kıvırcık . ikiside 0 top kullanıyor inanılmaz bir şey.Herif daha bu yaz geldi son gun rtaş birde pas oyuncusu degil zaten fizigiyle oynuyordu wolwesda teknik degil o kadar.
Matheus'u demiyormusun iste son gün wolwestan gelen levis topla iyi çıkıp bazen iyi paslar atabiliyor bu arada kıvırcık iyi bence. Ama matheus'u bende begenmiyorum.aynı adamdan mı bahsediyoruz - sezon başından beri (1 senedir dediğim o) gençleri soktuğu anda biri nunez biride kıvırcık . ikiside 0 top kullanıyor inanılmaz bir şey.
şutu yok - iki dribbling zorluyor (burda kerem a. 'ya benzetiyorum işte) defansa toslayığ top kaybı vs
kıvırcık aynı profil değil zaten 40 fırın ekmek yemesi lazım ayrı tutuyorumda - Nunez gerçekten kaç paraya gelmiş bilmiyorum ama hakikaten bu kadar kanser top kullnana adam 3 kupayı aan kulüpçe ilginç geliyor bana.Matheus'u demiyormusun iste son gün wolwestan gelen levis topla iyi çıkıp bazen iyi paslar atabiliyor bu arada kıvırcık iyi bence. Ama matheus'u bende begenmiyorum.