Murat Kahramanoğlu
Kırmızı Üye
- 10 Ocak 2014
- 1.438
- 0
- 606
Evet bunu şu anda kolayca gözlemlemeniz mümkün. Yok kazanacağımıza değil ama savaşacağımıza söz veriyorum demişmiş Fatih Terim de yok ruhmuş da oymuş buymuş. Senin Eboue diye bir oyuncun var. Bu adam Arsenal'in artık kadrosunda düşünmediği bir adam. Aradan da 3 yıl geçmiş gelmiş 30 yaşına. Bir başka Drogba diye oyuncun var az önce maçımız olan takımın yine daha fazla kadrosunda düşünmediği biri. Yaşlanmış, yorulmuş, doymuş. Bitmiş kısacası. İki tane daha oyuncun var. Bunların ilk ikisinden farkı hiç bir zaman bir baltaya sap olamamış olmaları. Çöp gelip çöp gidenler yani. Evet, Selçuk ve Burak. Tüm bunlara stoper mevkindeki sıkıntılarımızı da ekleyelim. En özet bir şekilde detaya girmezsek elinde böyle bir kadro varken senden apaçık daha güçlü olan bir takımı yenemediğinde ortalığı velveleye verip owww Mancini şöyle defansta tutuyor yok ruhsuz oynatamıyor vs. yazıyor sevgili taraftarlarımız. Niye peki? Çünkü sığlar. 5'in 4'ten büyük olduğunu göremeyecek kadar sığlar hem de. Suçlu bulmak istiyorlar her zaman olduğu gibi futbol olması gerekmiyor konunun. Yenilmenin ve elenmenin doğallığını kavrayamayacak kadar geliştirememişler kendilerini. Yok ayaklarını uzatmış, gülmüş. O kadar komik geliyor ki bir insanın bunu mesele yapması. Fatih Terim ruhu lazımmış. Sevdiğim bir kaç kavram var yine klasiklerden. Galatasaray'a yakışmak, Galatasaray ruhu. Yahu ben farkında değilken mi icat edildi bunlar? Kaçırdım heralde. Futbolcunun gücünü ikiye falan mı çıkarıyor, kondisyon mu ekliyor yoksa taktiksel düzeylerini mi arttırıyor?