iPhone X | iPhone 8 | iPhone 8 Plus | 20.00 | 12 Eylül

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
piyasaya cikmis en cirkin ekranli telefon olabilir bu

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Çıksın da bir incelemeye alalım. :D

ekranin üst kenarindaki siyah bölge kilif mi yoksa ekran mi öyle?
edit: diger resimleri gördüm, kameranin oldugu alanmis, cok kötü duruyor.

Ekran öyle. sıfır çerçeve işine girince böle bir şey çıkmış ortaya. siyah renk satılır bence yine. lakin diğer renkler (özellikle beyaz) çok basit duruyor

719.jpg

Lansman tarihi açıklandı, 12 Eylül.

Fiyatları da Açıklandı.

64 GB: 999$
256 GB: 1099$
512 GB: 1199$

Türkiyedeki yüksek fiyatlardan dolayı sadece giriş cihazının satışa sunulacağı, yüksek depolama alanına sahip modellerin sınırlı sayıda geleceği söylenenler arasında.

Tasarım çok kötü yav

Tasarıma bak. Kendi ayaklarına sıkmışlar. Çok kötü görünüyor.

?❤️

Tasarım çok kötü yav

şu üst kısmı kaplayan saçma aparat olmasa daha güzel durabilirdi knk. üst kısımdaki o saçma şey bütün telefonu çevrelemiş sanki. yan tuşlara bak. sanki kılıf gibi kullanmışlar.

Bir ihtimal takıp çıkarmalı olabilir belki. gördüğüm kadarıyla o saçmalık yüzünden oled ekran da epeyi kötü durmuş.

şu üst kısmı kaplayan saçma aparat olmasa daha güzel durabilirdi knk. üst kısımdaki o saçma şey bütün telefonu çevrelemiş sanki. yan tuşlara bak. sanki kılıf gibi kullanmışlar.

Bir ihtimal takıp çıkarmalı olabilir belki. gördüğüm kadarıyla o saçmalık yüzünden oled ekran da epeyi kötü durmuş.
ben onu kilif olarak algiladim, kilif gibi duruyor.
Demin bahsettigim telefonun üst kenarinda kameranin oldugu yer degil, telefonu komple kaplayan, bence kilif o.
Edit: diger resimlerdede var, kilif degilse gercekten batirmislar.

Başıma bir şey gelmeyecekse ben tasarımı çok beğendim. Ekranın tepesindeki çıkıntılar kılıf bence.

bakiyorum da ayfoncu bebeler gergin

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Ekran boyutuyla ilgili net bir bilgi var mı?

Bok çıkarsa onu da alırım tşkrlr

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu gerçekse eğer samsunga dönücem istemeden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt