İrfan Can Kahveci: "Ben doğuştan Fenerbahçeliyim. Burası benim hayalimdi"

Fener kariyeri çok çabuk bitti,Fenerbahçe tarihinin en büyük kazıklarindan biri.yillar önce tarık vardı ilhan cavcav Tarık sayesinde tesisleri yaptık hala parasını yiyoruz demişti.Tarik mı irfan mi daha büyük kazık kararsızım.

Fener kariyeri çok çabuk bitti,Fenerbahçe tarihinin en büyük kazıklarindan biri.yillar önce tarık vardı ilhan cavcav Tarık sayesinde tesisleri yaptık hala parasını yiyoruz demişti.Tarik mı irfan mi daha büyük kazık kararsızım.
Tarık Daşgün gibisi bir daha gelmez..

Adam 1 yaz boyunca Televole proğramında su kaydırağından kaydı..

Ve kaçınılmaz son.Yitip gitti..

Doğuştan fbli olmayan bir fbli futbolcu var mı? Hepsi kundaktan fbli anasını satim.
Sahtekârlık samandırada bir saha adı imiş.

Kendini öyle bir salmişki cok belli.Bu saatten sonra anadolu takimlarinda oynar.

Bu mert hakan yandasla İrfan sahada bisey veremeyince küçük çapta emre ve volkan olmaya çalışıp hazin sonla karşılaştılar. Ikiside umarım dahada batar. Zaten benim ummama bile gerek yok sonları belli

IMG_6723.webp

Hayalinin de

Takımının da

Senin de

Bir bir duman oluşunuzu izliyoruz

Bu mert hakan yandasla İrfan sahada bisey veremeyince küçük çapta emre ve volkan olmaya çalışıp hazin sonla karşılaştılar. Ikiside umarım dahada batar. Zaten benim ummama bile gerek yok sonları belli
İşte aradaki o ince nüansı göremediler. Emre ve Volkan sahada da bir şey veriyordu.

Fincanının kulpuna sokayım irfo

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt