İrfan Can Kahveci: "Benim yakınlarım hangi takımı tuttuğumu bilir"

galatasaray'a gelmek için can atıyordu, biz o fiyatlara çıkıp almış olsaydık küçüklükten beri galatasaraylyıım diyecekti klasik türk topçusu işte.

ha iyi ki de gelmedi. seneye mohammed tarzı scout transferi ile 5-6 milyona çok daha potansiyellesini buluruz.

Bunu görmemiştim ve görünce çok üzüldüm. İrfancana karşı tavrımı negatiften nötre alıyorum, yukardaki mesajıda editleyemedim süresi geçmiş. Çok belli adam mecbur kalmış gitmeye. Gerçekten üzücü. Hayırlısı olsun artık.

Söylettiler zorla buda söylüyor napsın deli gibi bizi istedi ama o paraya değmezdi oda gitmicem diyemedi tabi ne kendi ne eşi gitmek istemedi çok açık belli boşverin bu açıklamayla tam fenerli oldu

Renkdaş zorla da olsa insan babasını yalancı konumuna düşürür mü? Eğer onu buna zorladılarsa o kişilere insan falan denemez. Ona bunu söyletenler o kadar seviyesizlerki adamı ve babasını rencide etmeyi hiç umursamamışlar. Nasıl bir eziklik nasıl bir kötülük oluşumudur bunlar. Böyle bir rakibimiz olduğu için utanıyorum.

Bu hırbonun takımında herkes Mesutla yan yana oynuyor nasıl bir takımsa..

Bunu görmemiştim ve görünce çok üzüldüm. İrfancana karşı tavrımı negatiften nötre alıyorum, yukardaki mesajıda editleyemedim süresi geçmiş. Çok belli adam mecbur kalmış gitmeye. Gerçekten üzücü. Hayırlısı olsun artık.

Renkdaş zorla da olsa insan babasını yalancı konumuna düşürür mü? Eğer onu buna zorladılarsa o kişilere insan falan denemez. Ona bunu söyletenler o kadar seviyesizlerki adamı ve babasını rencide etmeyi hiç umursamamışlar. Nasıl bir eziklik nasıl bir kötülük oluşumudur bunlar. Böyle bir rakibimiz olduğu için utanıyorum.

Ben zoraki gittiğini falan düşünmüyorum. Terim'den dolayı belki önceliği bize gelmek olabilir ama bundan 2 sene önce instagramdan kadıköy paylaşımları yapıp onları zaarflıyordu.

Açıklamalara gelince kimse kimsenin kafasına silah dayamaz bunları söyle diye. Karakterli olan insana bunları bunları söyle gibi talepte dahi bulunamazlar..

... Açıklamalara gelince kimse kimsenin kafasına silah dayamaz bunları söyle diye. Karakterli olan insana bunları bunları söyle gibi talepte dahi bulunamazlar..
Bulunur onlar öyle bir bulunur ki sen onların eziklik derecesini kavrayamamış gibisin. "Türkiyenin en büyük takımına geldim" adlı eziklik yalanını söyletmedikleri bir adam var mı ya da "doğuştan fenerliyim" demeyen biri?

Hah, karakteri olan bu yalanları dikte edilse de söylemek istemez orda haklısın.

Geri
Üst Alt