İrfan Can Kahveci Fenerbahçe'de

Yav foto nie paylaşıyorsunuz cokmu merakliyiz sari mavi renkleri görmeye

Hahaha Allah dualarımı kabul etti, fener yine asrın kazıklarından birini yedi. Göksel Gümüşdağı günahım kadar sevmem hatta tüksinirim ama bu sefer iyi bir kazık attı fenere 😀👍😉

Vedat Muric 'te ayni yorumlar yapildi ama sonunda .. kaybeden biz olduk gencler sakin olalim .. sakatlik vs vs

Türkiye Ligi'nden bonservis bedeli karsiliginda oyuncu A L I N M A Z

Bunu ögrenin. Bakasetas'i bize 3'e satmazlar. Berat Özdemir'i 2.5 milyona bize satmazlar. ICK isimli sahtekari 7 milyona bize satmazlar.

300 bin euro transfer bütcemizle fenere zorla transfer yaptirdik.

Fenerbahçe yönetim kurulu üyesi Metin Sipahioğlu: "Fenerbahçe çok konuşmaz. 1 kere konuşur, 24 saat sonra da çubuklu formayı giydirir."

Emre kilinci biz kullanamıyoruz yabana atma o kadarda. Sivasta oynadığı bölgede oynamıyor şu an. Cocuk şu an farklı bir bölgede uyum sağlama çabası içerisinde. Ayrica o kadar baskıya belozogluna fenere rağmen bizi seçmiş çocuk biraz arkasında durun.

Demekki biz oynatamiyorsak gondereceksin .. oynatabildini alcaksin .. bende cok begenyordum sivstaa .. ama orda hizli cikiyorlardi defanstan bizde sabaha kadar pas yapip oyun kuruluyor

Muric icin de ayni tantana yapildi . sonuc ortada .. adami guzelce sattilar .. katkisini da yasadilardi ..

Muriç'in o fiyatlara satılması normal mi sizce? Bence şuan tamamiyle Fenerli arkadaşlarınızın gazına geliyorsunuz ya da farklı bir durum var. Ne muriç o fiyatlar ederdi, ne de İrfan 11 eder. Oyun içinde çoğu kez kaybolan Kahveci yerine kiralık Gedson her türlü evladır.

Valla Götsel den mutlusu yoktur şimdi, iyi geçirdi herif !!
Biz de mutluyuz, çünkü geçirdiği taraf biz değiliz :ROFLMAO:

yahu kazik kazik diyonuzdaa .. adamlara giren cikan yok ... taraftara da giren cikan yok .. bende taraftar olsam isterim banane kulubun batmis ucmus kacmis .. ben ordxa o topcuyu o formada gormek isterim nokta

Ben istemem kendi adına konuş İrfan 10 milyon edecek bir oyuncuda değil bunu dünde söyledim bugünde söylüyorum!

sampiyon oldugunda okan, göksel ve irfan 3ü bir arada röpörtaj verdiginde, hedefim avrupa diyordu. ogulcan, taylan, hoca ve bizim yönetimi kandirip ayaklar yapan bir pislikten kurtulduk. galatasaray'i kimsenin kullanmasina izin vermemeliyiz.

FT kim bilir ne düşünüyordur şimdi.

Muriqi transferinden sonra kötü MHY boktan olduğu için takmamıştım.

FT kim bilir ne düşünüyordur şimdi.

Muriqi transferinden sonra kötü MHY boktan olduğu için takmamıştım.
Muriqi mert hakan ve irfan şimdi. Son dönemdeki aramızdaki çekişme bu şekilde. Muriqi performans sağlayamadı bence ama iyi fiyata kitlediler. Mhy ellerinde patlayacak. İrfanı göreceğiz.

GSC Mobile App

Bunun cevabı verilecekse sahada verilecek.

Bu şüphesiz. Transfer konusu umurumda olmaz. Ben sonuca bakarım ama akşamdan beri telefonum susmadı. Akıllı akıllı dizi izliyorum bölüm bitti saçma sapan mesajlar, WhatsApp'tan utanç dolu mesajlar okudum. İnsan ister istemez sinirleniyor. Bize çalım atarak aldıkları tek başarılı futbolcu yok. Bilmem neresine koyduğum liginde 6 senedir şampiyon olamıyorlar. Sevince bak. Babam yaşlı adam onun için bu sene Galatasaray şampiyon olmazsa inşallah Fenerbahçe şampiyon olur diye dua ediyordum. Adam sevinsin diye. Açıkça söylüyorum burada forumda. Ama tövbe edip duamı geri aldım. Beter olsunlar su veren itfaiyenin hortumunu keseyim. Bundan böyle fenerium un önünden de geçmem. Utanmaz onursuz zavallılar!!!

Hocanın da çokta şeyinde :LOL: bu ortamlar onları baskılar her zaman öyle olmuştur :)

Yazin icin serbest kalma maddesi var sa sasirmam.

Vedat Muric 'te ayni yorumlar yapildi ama sonunda .. kaybeden biz olduk gencler sakin olalim .. sakatlik vs vs
Vedatın transferinde böyle bir yorum yapmadım
kendi adıma. Sözleşmesi 4 ay sonra bitecek oyuncuya 7,5 milyon + Deniz + Tolga veriyorsan ki muhtemelen maaşını da fener verir bu asrın dangalaklığıdır.

Geri
Üst Alt