İrfan Can Kahveci Fenerbahçe'de

Başından beri bize kitleyecekler diye yönetime çok çemkirdim ama fener sağ olsun, bize girecek bütün silindirlere oturdu; hem de iki kat para vererek :asd:

Aynen bu transfere bağlıydı oyuncak gibi oynatıyorlar ellerinde ligi de federasyonu da. Mal gibi izliyoruz bizde
Daha bu sezon başında yabancı sayısı 14ten 16ya çıkarılmadı mı?
Biraz destekli düşünerek yazalım lütfen.
Bu kadar kulüp bu kadar yabancıyı bir anda elinden çıkaramaz.
Varsa böyle bir niyetleri önce yabancı sayısını tekrar 14e düşürmeleri gerekmekte.

Vedatın transferinde böyle bir yorum yapmadım
kendi adıma. Sözleşmesi 4 ay sonra bitecek oyuncuya 7,5 milyon + Deniz + Tolga veriyorsan ki muhtemelen maaşını da fener verir bu asrın dangalaklığıdır.

fenerde para cok onlara dokunmaz .. kurallar degisir hersey kitabina gore ayarlanir.

Şimdi gördüm, İrfan kardeşimizin sözleşmesi yazın bitiyormuş. Keşke bir 6 ay daha kalsaymış Başakşehir'de. Fenerbahçe'ye gitmeye çok hevesli değildi anladığım kadarıyla. Biraz daha bekleseymiş, yazın bonservisi elinde Avrupa'ya da gidebilirdi yani.

Sonu Mehmet Topuz'dan, Alper Potuk'dan farklı olmayacaktır.

Herifin suratindan dusen bin parca, istemsiz imza atmis gibi.

Muriç'in o fiyatlara satılması normal mi sizce? Bence şuan tamamiyle Fenerli arkadaşlarınızın gazına geliyorsunuz ya da farklı bir durum var. Ne muriç o fiyatlar ederdi, ne de İrfan 11 eder. Oyun içinde çoğu kez kaybolan Kahveci yerine kiralık Gedson her türlü evladır.

Etmez edemez .. ama bize gercekten gerekliydi .. bak fener nasil elindeki copleri birden verip kurtuldu .. bizde yapabilirdik

Şimdi gördüm, İrfan kardeşimizin sözleşmesi yazın bitiyormuş. Keşke bir 6 ay daha kalsaymış Başakşehir'de. Fenerbahçe'ye gitmeye çok hevesli değildi anladığım kadarıyla. Biraz daha bekleseymiş, yazın bonservisi elinde Avrupa'ya da gidebilirdi yani.

Yanlışın var yeni uzattilar

Etmez edemez .. ama bize gercekten gerekliydi .. bak fener nasil elindeki copleri birden verip kurtuldu .. bizde yapabilirdik
Arkadaşım sen ciddimisin? Adamlar 10 milyon Euro para veriyor toplamda şu mesajını okuyan tolga deniz ile kafa kafaya takas ettiler sanacak. Yönetim İrfana 10 milyon artı oyuncu gömmeyerek muthiş bir iş yaptı. Bir malın bir ederi vardır. Ederinin üstünde alınmaz o sebeble burda fenerden transfer çalımı yemişiz havası oluşturmayın. Asıl çalımı şikeciler yedi bir inat uğruna en dolu bölgelerine servet verip adam aldılar. Gayet dogru yaptı yönetim, tebrik ederim.

Şu an aciklama yapıyor trt sporda bu kadar isteksiz bir tören görmedim yemin ederim. Karısı yanında bu kadar mi mutsuz olunur yaaa. Yazık ettin be kendine yemin ederim.

Emre Belözoğlu, İrfan Can Kahveci ile görüşme yaptı. Başakşehir'le para ve takas konusunda anlaşmaya varıldı. Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci için Başakşehir'e 10 milyon Euro (5'i peşin, 5'i de sezon sonunda olmak üzere) ödeyecek ve Deniz Türüç ile Tolga Ciğerci'nin bonservisini verecek.

Bonuslar is şu şekilde:

• Beş yıl içinde şampiyon olursa 1 milyon Euro bonus
  • Beş yıl içinde ŞL’ye giderse 1 milyon Euro bonus
  • Beş yıl içinde ŞL’de gruptan çıkarsa 1 milyon Euro bonus
  • Satış kârından %20 pay

Ajansspor yazmis bunu. Bunlar fenerin resmen parali kalemleri degil mi? Iyi kazik yemisler rakamlar dogruysa.

Hocam zaten Gedson transferiyle o gerekliliği giderdik? Belhanda var aynı pozisyonda, Feghouli oynuyor vs vs. Bize hem Gedson hem İrfan gelse harika olurdu. Ama 11 milyonu bırak 5 milyonun 1 lira fazlasına gelmemiş İrfan daha faydalı oldu bize.

Fener'den aldığı maaşı merak ediyorum. Bu mallar oğlanın aklını çelmek için maaşı da yüksek tutmuştur Mert Hakan style. Hem Başak'ı, hem de İrfan'ı abad etmişler gibi. Yoksa Başak ya da Galatasaray'dan alacağı para için Fener'e gidecek eleman değil bence bu.

:giggle::giggle:

Bonuslar is şu şekilde:

• Beş yıl içinde şampiyon olursa 1 milyon Euro bonus
  • Beş yıl içinde ŞL’ye giderse 1 milyon Euro bonus
  • Beş yıl içinde ŞL’de gruptan çıkarsa 1 milyon Euro bonus
  • Satış kârından %20 pay

Hepsi karavana

Geri
Üst Alt