Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha bu sezon başında yabancı sayısı 14ten 16ya çıkarılmadı mı?Aynen bu transfere bağlıydı oyuncak gibi oynatıyorlar ellerinde ligi de federasyonu da. Mal gibi izliyoruz bizde
Vedatın transferinde böyle bir yorum yapmadım
kendi adıma. Sözleşmesi 4 ay sonra bitecek oyuncuya 7,5 milyon + Deniz + Tolga veriyorsan ki muhtemelen maaşını da fener verir bu asrın dangalaklığıdır.
Muriç'in o fiyatlara satılması normal mi sizce? Bence şuan tamamiyle Fenerli arkadaşlarınızın gazına geliyorsunuz ya da farklı bir durum var. Ne muriç o fiyatlar ederdi, ne de İrfan 11 eder. Oyun içinde çoğu kez kaybolan Kahveci yerine kiralık Gedson her türlü evladır.
Şimdi gördüm, İrfan kardeşimizin sözleşmesi yazın bitiyormuş. Keşke bir 6 ay daha kalsaymış Başakşehir'de. Fenerbahçe'ye gitmeye çok hevesli değildi anladığım kadarıyla. Biraz daha bekleseymiş, yazın bonservisi elinde Avrupa'ya da gidebilirdi yani.
Karar verin sözleşme bitiyor muydu yoksa uzatmışlar mıydı?Yanlışın var yeni uzattilar
Yanlışın var yeni uzattilar
Arkadaşım sen ciddimisin? Adamlar 10 milyon Euro para veriyor toplamda şu mesajını okuyan tolga deniz ile kafa kafaya takas ettiler sanacak. Yönetim İrfana 10 milyon artı oyuncu gömmeyerek muthiş bir iş yaptı. Bir malın bir ederi vardır. Ederinin üstünde alınmaz o sebeble burda fenerden transfer çalımı yemişiz havası oluşturmayın. Asıl çalımı şikeciler yedi bir inat uğruna en dolu bölgelerine servet verip adam aldılar. Gayet dogru yaptı yönetim, tebrik ederim.Etmez edemez .. ama bize gercekten gerekliydi .. bak fener nasil elindeki copleri birden verip kurtuldu .. bizde yapabilirdik
1.5 sene önce uzattılar sözleşmesini.Karar verin sözleşme bitiyor muydu yoksa uzatmışlar mıydı?
Etmez edemez .. ama bize gercekten gerekliydi .. bak fener nasil elindeki copleri birden verip kurtuldu .. bizde yapabilirdik
Bonuslar is şu şekilde:
- Beş yıl içinde şampiyon olursa 1 milyon Euro bonus
- Beş yıl içinde ŞL’ye giderse 1 milyon Euro bonus
- Beş yıl içinde ŞL’de gruptan çıkarsa 1 milyon Euro bonus
- Satış kârından %20 pay