İrfan Can Kahveci Fenerbahçe'de

Mesele sadece para değil. Galatasaray'ın prestiji de söz konusu. Bu ana kadar biz de ilgi gösterdik ve oyuncunun bizi istediğini biliyoruz. Sonuç olarak bize ilgi duyan bir oyuncuyu alamassak, bu bizi üzer. Oyuncu bizi istemeseydi zerre üzülmezdim.

Benim anlamadigim irfan kabul etmedikce fb neden ibbye teklifini arttırıyor. Bunlar zaten kuluple anlasti oyuncuyu ikna edemiyolardi
Ft hocamin irfanla anlasmaya cok yakiniz gibi bi aciklama yapmasi daha neleri sundurur acaba fb den ibbye

Yalnız bunlar fiyat yükseltip bizi zarara sokacaklardi.
Kendilerine girdi :asd: :asd: :asd: :asd:

gedson geldiği için mutluyum ama uzun vadede böylelikle kesinlikle yabancıyı azaltacaklar sorun yaşayacağız

Benim anlamadigim irfan kabul etmedikce fb neden ibbye teklifini arttırıyor. Bunlar zaten kuluple anlasti oyuncuyu ikna edemiyolardi
Ft hocamin irfanla anlasmaya cok yakiniz gibi bi aciklama yapmasi daha neleri sundurur acaba fb den ibbye
Demekki oyuncunun boyle bir tavri yok

İrfan fenere gittiyse sağlık olsun diyelim uçuk rakamlar vardı ama basaksehire hiç bir şekilde ne oyuncu verilmeli ne dostluk gösterilmeli salı günü tepki net bir şekilde verilmeli

Ultraslan haklı çıktı. Göksel Gümüşdağ ile görüşülmesi demek ki baştan hata imiş. Çünkü hocanın dediği gibi iki tarafın da istemesine rağmen sana vermediler.

Bu transfer irfana yazar..alanya başkanı da bunların kongre üyesiydi noldu akbaba gitti mi? ( keşke gitseydi o ayrı konu)
ali koc kendi açıkladı emre karakterli cocukmus gelmedi bize diye irfanın gotu başı oynamasa bu iş bitmezdi

Bizim için prestij kaybı oldu açıkçası özellikle.hocayi zor durumda bıraktılar kötü oldu

yinede üzüldüm ama. güc gösterisini 3 kere yapamadilar

Mesele sadece para değil. Galatasaray'ın prestiji de söz konusu. Bu ana kadar biz de ilgi gösterdik ve oyuncunun bizi istediğini biliyoruz. Sonuç olarak bize ilgi duyan bir oyuncuyu alamassak, bu bizi üzer. Oyuncu bizi istemeseydi zerre üzülmezdim.
Ya prestiji yiyeyim 10 milyon kazık yedikten sonra prestij ne işime yarar valla rahatladım,irfan kötü adam asla değil ama max 3-5 milyon oda Tc pasaportu yüzünden. Şu istatisteki oyuncu bırak 10 milyonları 6-7 etmez, biraz sevinsin kuşlar zaten 5 ay sonra takasta kullanacaklar.

Neymiş Tottenham tataftarı Gedson a küfrediyormuş, ulan Tottenhamı 3 büyük takım birleşsek yenemeyiz şu an salak bunlar

Screenshot_20210131_201736_com.google.android.googlequicksearchbox.webp

Geri
Üst Alt