İrfan Can Kahveci Fenerbahçe'de

Telefonlarına ulaşılamıyormuş..

S gitsin o zaman Fener’e biz çok gördük öyle Fener’e gidenleri

Toprak şimdi Kocaeli’de araba yıkıyo..

Geçiniz

Bizim aldığımız oyuncular çok iyi

Fenere gerçekten gittiyse oyuncuya kızmamak lazım.ben çok ciddi baskı altına aldıkşarını düşünüyorum.cb babasını aramış bile olabilir.fenere gitmeti kabul ettiyse kesin bir pislik vardır.ekonomik yönden bizim yüksek bonservis ödemekten kurtulmamız sevindirici

Gedson geldigi icin bu kadar rahat konusuyorsunuz herhalde. Gedson falan gelmese herkes irfani kaptirdik diye uzulurdu. Cocuk yetenekli hemde turk statusunde oynuyor.

Fenerbahceden Aciklama :

Irfan Can Kahveci Fenerbahce‘de

5 Mio €‘ya 4,5 yillik sözlesme imzaladi.
Yillik ücretini Istanbul Büyüksehir Belediyesi ödüyor.

Ali Koc : Irfan zaten Fenerbahceli ondan bize geldi, Galatasaray zaten yarisin icinde yoktu.

Simdi pismis kelle gibi siritip ben cocuktan fenerliydim ilk tercihim fenerdi diyecek midem bulanarak izleyecegim

İrfan gibi sümsükler için hoca ağıt yakmaz umarım artık

Süper Lig'den hiç bir takıma para ödenmemelı bu saatten sonra

Albayrak'ın elindeki 750 TL'lik markalı çikolatayı kendilerine kâr saysınlar.

Gö. sel Gümüşdağ.

POCO F2 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fenere gerçekten gittiyse oyuncuya kızmamak lazım.ben çok ciddi baskı altına aldıkşarını düşünüyorum.cb babasını aramış bile olabilir.fenere gitmeti kabul ettiyse kesin bir pislik vardır.ekonomik yönden bizim yüksek bonservis ödemekten kurtulmamız sevindirici
Arayip ne diyecek silivriyemi aticak napicak hikaye yazip durmayin cb ile ne alakasi var emre akbaba nasil geldi delikanli adam cikar ben istemiyorum der tweet atar sonra alsinlar bakalim geciceksiniz imza atarken izlersin gulusunu

Ya prestiji yiyeyim 10 milyon kazık yedikten sonra prestij ne işime yarar valla rahatladım,irfan kötü adam asla değil ama max 3-5 milyon oda Tc pasaportu yüzünden. Şu istatisteki oyuncu bırak 10 milyonları 6-7 etmez, biraz sevinsin kuşlar zaten 5 ay sonra takasta kullanacaklar.

Neymiş Tottenham tataftarı Gedson a küfrediyormuş, ulan Tottenhamı 3 büyük takım birleşsek yenemeyiz şu an salak bunlar

Ekli dosyayı görüntüle 111707
Gedson haberine hepimiz sevindik elbette. Hiç kimse beklemiyordu. Resmi açıklamalar gelsin bakalım. İrfan'a 10-12 bandında bonservisle alındıysa akla mantığa yatacak bir tarafı yok. Ama ne yalan söyliyeyim çok istiyordum. Fener formasını giydiğini görürsek o da biter gider. Nasip değilmiş der yolumuza bakarız.

Kendisine yazık etti irfan önünde alper azan mert hakan gibi örnekler varken

İrfan gibi sümsükler için hoca ağıt yakmaz umarım artık

Süper Lig'den hiç bir takıma para ödenmemelı bu saatten sonra

Albayrak'ın elindeki 750 TL'lik markalı çikolatayı kendilerine kâr saysınlar.

Gö. sel Gümüşdağ.

POCO F2 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yabancı sınırı olmasa kim takar irfanı da. bu hamleyle birlikte yabancı sınırı kesin geldi artık

Vallahi iyi olur,bu fiyata herhangi bir Türk oyuncu almak delilik.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bize gelseydi önemli bir oyuncu olabilirdi, önemli bir transfer olurdu çünkü Türk oyuncu eksiğimizi kapatmış olurduk.

Fener için de bir o kadar manasız, anlamsız bir transfer olur. Yazık İrfan'a, yazık Türk futboluna, yazık bu oyuncu kapma muhabbetiyle Türk futbolunun içine etmeyi marifet zanneden yığınla anguta...

Geri
Üst Alt