İrfan Can Kahveci Fenerbahçe'de

Gedson tarzi bir tane Dmc cozseydik keske

Gedson geldigi icin bu kadar rahat konusuyorsunuz herhalde. Gedson falan gelmese herkes irfani kaptirdik diye uzulurdu. Cocuk yetenekli hemde turk statusunde oynuyor.
Valla dostum ben en başından beri istemiyordum.bizim artık böyle yüksek bedeller ödeyip oyuncu alma lüksümüz yok.tamamen scout transferleri üzerine max 3 milyon verip oyuncu toplamamız lazım.şimdi diyeceksin yerli oyuncuyu rakibine kaptırdın.bırak onlarda böyle ucuz şeylerle kendini tatmin etsin.bizim şu bartuğ bi tutarsa 5 tane irfan eder.onlar sadece günü kurtarsın taraftara şirin gözüksenler göte giren sağlam olacak fenere

Nasıl bir Galatasaray kompleksi arkadaş bu. Fenerbahçe'nin bu adama ihtiyacı yok!

Resim_1353308902.jpg

ali kooooooooooccccccccccccccccccccccccccccccccccccc

Aliiiiiiiiiiii kOCC

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Ne yalan söyleyeyim Irfan bahsedilen rakamlara bize gelse bu transfer hic bir sekilde icime sinmezdi. Fener münasip bir yerine soksun bu transferi. Alisiklar zaten birseylerin bir yerlerine girmesine.

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ: “Galatasaray son güne kadar çok istekliydi ancak bir anda görüşmelerden çekildiler. Galiba başka birini almışlar.”

irfan fb kap var mi beyler????

Arayip ne diyecek silivriyemi aticak napicak hikaye yazip durmayin cb ile ne alakasi var emre akbaba nasil geldi delikanli adam cikar ben istemiyorum der tweet atar sonra alsinlar bakalim geciceksiniz imza atarken izlersin gulusunu
Kardeşim bu ülkede her türlü şey olur.futbolda siyasilerin etkin rol oynadığı bilinen bir şey.keza son günlerde üst aklın yerli piyasada alacağımız oyuncular üzerine olumsuz etkileri old dillendiriliyor.gençlerdeki beratın tsye gitmesinde bkn soylu etkili olmuş keza bizim de ilgilendiğimiz bir futbolcuydu.benim söylemim tabiki abartı ama karşıda 25 yaşında genç bir insan adamın aklını karıştırmış olabilirler.vedat muriç transferi de böyle gerçekleşti zaten

Fener her ilgilendiğimize göz diktiğinden İrfanı bilerek gündeme getirdik, aslında hedef hep Gedson du. Fener doğal olarak irfan yemini yuttu onlar başakla uğraşırken bizim daşak geçtiğimizin farkına varamadılar.

Resmi açıklama gelince bende bir şeyler söyleyeceğim. Şimdilik her şey olabilir. İşin Ankara kısmını biliyorum. :)

Artık rahatça yazabilirim. İrfan Can'ı Gençlerbirliği döneminden biliyorum. Kendisi koyu Fenerbahçe taraftarıdır.

Geri
Üst Alt