- 26 Kasım 2012
- 185.582
- 258.201
- 5.998
Artık rahatça yazabilirim. İrfan Can'ı Gençlerbirliği döneminden biliyorum. Kendisi koyu Fenerbahçe taraftarıdır.
hayda !!!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Artık rahatça yazabilirim. İrfan Can'ı Gençlerbirliği döneminden biliyorum. Kendisi koyu Fenerbahçe taraftarıdır.
son anda tolga ciğerciyi ekleyip fiyat düşürdüler hangi başkan kabul eder bunu al burdan yak yine şike yine fenerbahçeKahve atmışlar.
7.5+ Teklife aldılar pek umrumda olmaz.
Keşke o da gelseydi gedson ile iyi ikili olabilirlerdi.
son anda tolga ciğerciyi ekleyip fiyat düşürdüler hangi başkan kabul eder bunu al burdan yak yine şike yine fenerbahçe![]()
6 ay sonra serbest kalacak olan, 1 senedir falan neredeyse sakat olan bir eleman takasta kabul görür mü? bu resmen enayilik. resmen transferi kilifina uydurmak icin takasa eklenmis. tolga mali 2 cent bile etmezson anda tolga ciğerciyi ekleyip fiyat düşürdüler hangi başkan kabul eder bunu al burdan yak yine şike yine fenerbahçe![]()
Öyle ise Fatih Terim neden o şekilde açıklama yaptı. Yada oyuncu bizi istemeseydi neden bu iş bu kadar uzasın ?Artık rahatça yazabilirim. İrfan Can'ı Gençlerbirliği döneminden biliyorum. Kendisi koyu Fenerbahçe taraftarıdır.
kendileri de biliyorlar abi de hak hukuk yok oyna devam misali neyse acaba mert hakan napıyor6 ay sonra serbest kalacak olan, 1 senedir falan neredeyse sakat olan bir eleman takasta kabul görür mü? bu resmen enayilik. resmen transferi kilifina uydurmak icin takasa eklenmis. tolga mali 2 cent bile etmez
kadın türüne benziyor gibi abiBu kim la