İrfan Can Kahveci Galatasaray'da İddiası!

9 normal, biz gidip Marcao'ya teklif beklesek 9'u çok mu bulacaksınız. İrfan da kendini en az onun kadar ispatladı bu yıl, Yusuf'a 3 milyon istenen yerde İrfan'dan 9 milyon beklenmesi sürpriz değil.

Bulunmaz hint kumaşı mı ağa Irfan anlamadım. Brezilyaya gidin zibilyon tane Irfani daha ucuza mal edersiniz. Yada siz bana yetki verin gidip alıp geleyim.

su fb kongre üyesi olan asbaskan olmasa rahat olurdu anlasilan

İrfan Can iyi oyuncu ama Süper Ligde bir oyuncuya 6 milyon Eurodan fazlasını vermemek lazım.
Olmuyorsa eldekilerle devam ederiz

Bu transferde gerilimi arttırmanın hiç gereği yoktu verebileceğimiz max teklifi verip kabul görmediği takdirde vazgeçildiğini söylemeleri lazımdı.

bu transfer 9 milyona olursa hic olmasin arkadas
yeni gelecek olan yönetime enkaz birakiyorlar sadece

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
bence son dk yılana sarılmalar hariç güzel transferler ve bedeller ödüyor yönetim. o yüzden transfer yapamıyorlar da diyebiliriz. satışı yapamamaları becerisizlik diğer asamada basarılılar bana kalırsa.

diagne 20 hafta forvetsiz oynayan takıma oyuncu bulamadıkları için aldıkları oyuncuydu. falcao ise taraftar transferiydi. ya alın ya gidin dediler. mecbur kalındı. albayrak falcao fotosunun transfer sonuclanmadan sızması da ellerini zora soktu. geri kalanlarda gayet iyi politika yapıyorlar. fiyat arttırılan transferlerde masadan kalkmasını biliyorlar. mert hakan gibi. iyi de oldu gelmemesi. şimdi irfanı hoca üstüne basa basa istiyor diye ugrasıyorlar. yoksa bundan da vazgeçerdik. hikaye marsilya ve fb nin fiyat arttırımını biliyoruz.

Galatasaray'da İrfan Can Kahveci transferi, bugün yapılacak son görüşmenin ardından netlik kazanacak. (beIN SPORTS)

Hergün bir sonraki güne atıyor.:D bu işin olmayacağı aşikar. 1 aydır irfanda irfan ulan bildigin falcao olayına döndü gelmesin kardeşim bu saatten sonra.

Transferin ilk gününde belirlenen isim yine son güne kaldı. Tebrikler. Yap güzelce teklifini pazarlığını, olursa olur olmazsa önüne bak abi ne bu böyle sakız gibi.

Arkadaşlar devreye malum kulüp giriyor ve ortalığı kızıştırıyor. Son gune kalması normal basakta koparabildigini koparma derdinde, yönetime kizacak birsey yok

Bir aylık sakatlığı yok mu bunun niye almaya çalışıyoruz hala? Klişenin dibine vuruyorum ama hakikaten bizim puan kaybetmeye tahammülümüz yok. Hemen yarın oynayacak adam lazım bize. Rehabilitasyon merkezi değiliz.

Bir aylık sakatlığı yok mu bunun niye almaya çalışıyoruz hala? Klişenin dibine vuruyorum ama hakikaten bizim puan kaybetmeye tahammülümüz yok. Hemen yarın oynayacak adam lazım bize. Rehabilitasyon merkezi değiliz.
Sakatlık olayı kolpa gibi duruyor

bunu almazsak yerine kimseyi almayacaz. bir de böyle bakmak lazım. önümüzdeki senelerin takım iskeleti kuruluyor genç oyuncular ile

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt