İrfan Can Kahveci Galatasaray'da İddiası!

Arkadaşlar devreye malum kulüp giriyor ve ortalığı kızıştırıyor. Son gune kalması normal basakta koparabildigini koparma derdinde, yönetime kizacak birsey yok
Adam akıllı bir başkan ve yönetim olsa gittikleri gün bağlardı bu işi aradan 10gun geçti fener baktı bizim sığırlar alamıyor fiyatı arttırmak için teklif yaptı irfanın fenere gitmemesi önemli çünkü sinir geldiği zaman elimizi zayıflatmak istiyorlar gerçi ben irfanın duruşunu çok merak ediyorum mhy gibi para için yedi sülalesini satan cinstenmi acaba

bence son dk yılana sarılmalar hariç güzel transferler ve bedeller ödüyor yönetim. o yüzden transfer yapamıyorlar da diyebiliriz. satışı yapamamaları becerisizlik diğer asamada basarılılar bana kalırsa.

diagne 20 hafta forvetsiz oynayan takıma oyuncu bulamadıkları için aldıkları oyuncuydu. falcao ise taraftar transferiydi. ya alın ya gidin dediler. mecbur kalındı. albayrak falcao fotosunun transfer sonuclanmadan sızması da ellerini zora soktu. geri kalanlarda gayet iyi politika yapıyorlar. fiyat arttırılan transferlerde masadan kalkmasını biliyorlar. mert hakan gibi. iyi de oldu gelmemesi. şimdi irfanı hoca üstüne basa basa istiyor diye ugrasıyorlar. yoksa bundan da vazgeçerdik. hikaye marsilya ve fb nin fiyat arttırımını biliyoruz.
cok gec kaldilar aga
sezonun hemen hemen tüm önemli maclarini oynamis olacagiz 2 hafta sonra
geriye icerdeki bjk maci kalacak
ortada hala oturmus bir takim yok
ben sampiyonluk kesinlikle beklemiyorum
ikincilik bile zor görünüyor bu kafayla
hala orta saha alamadilar
ne olursa olsun yönetim gidene kadar protesto edilmelidir

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

cok gec kaldilar aga
sezonun hemen hemen tüm önemli maclarini oynamis olacagiz 2 hafta sonra
geriye icerdeki bjk maci kalacak
ortada hala oturmus bir takim yok
ben sampiyonluk kesinlikle beklemiyorum
ikincilik bile zor görünüyor bu kafayla
hala orta saha alamadilar
ne olursa olsun yönetim gidene kadar protesto edilmelidir

transfer işini yürütecek birini alıp yönetim devam etmeli bence. ne kadar kızsak da kulübu çıkmaza sokup gitmeyecekleri belli. zor da olsa şampiyon olup potada kalabiliyoruz. (terim sayesinde) ama kasada da milyonlar kalıyor. euronun 9 olduğu ülkede her kurusun cok değeri var. milyonlarla yürüyor kulüpler çünkü. ha terimle anlasacak ılımlı baskan da yoktur bu arada. cengiz o yüzden şans bizim için. ya da albayrak kimse artık.

transfer işini yürütecek birini alıp yönetim devam etmeli bence. ne kadar kızsak da kulübu çıkmaza sokup gitmeyecekleri belli. zor da olsa şampiyon olup potada kalabiliyoruz. (terim sayesinde) ama kasada da milyonlar kalıyor. euronun 9 olduğu ülkede her kurusun cok değeri var. milyonlarla yürüyor kulüpler çünkü. ha terimle anlasacak ılımlı baskan da yoktur bu arada. cengiz o yüzden şans bizim için. ya da albayrak kimse artık.
benim bünyem apoyu bir dönem daha kaldirmaz
elimden gelse kongre üyeligini bile iptal ederdim
transferlerle bu adamin ilgilenmesi basli basina büyük bir rezalettir
mustafa baskan iyi niyetli birine benziyor ama yanindakiler kesinlikle iyi niyetli degiller
özellikle apo

benim bünyem apoyu bir dönem daha kaldirmaz
elimden gelse kongre üyeligini bile iptal ederdim
transferlerle bu adamin ilgilenmesi basli basina büyük bir rezalettir
mustafa baskan iyi niyetli birine benziyor ama yanindakiler kesinlikle iyi niyetli degiller
özellikle apo

bende yusuf günay ve recevik i sevmiyorum. kulüp içindeki sinsiler bunlar. albayrak iyi profesyonel değil belki de samimi adam. bunlar sinsi sinsi.

onlar 10 istiyor biz 6 veriyorsak 7 ye biter bu iş. 7 milyon eder mi? musti mami ye 5 milyon verdiysek irfan da 7 eder.

Yabancı sınırı ne olursa olsun artık şunu gördük ki, bu ligde Türk oyuncular kilit önemde. Kadronda her daim 3-4 tane sağlam Türk oyuncu bulundurursan bu ligde sırtın kolay kolay yere gelmiyor. Çünkü aidiyet hissini artıran ve yabancıların takıma uyumunu sağlayanlar Türkler oluyor. İşte İrfan transferi bu yüzden çok önemli.

Yabancı sınırı artırıldığı zaman böyle düşünmüyordum, takımı komple yabancılarla dolduralım diyordum ama kazın ayağı öyle değilmiş.

Güzel. Bu kazık bize girmeyecek gibi görünüyor. Şikecilere sokacaklar gibi.

siyaset bu sene feneri şampiyon yapmak istiyor o yüzden göksel asla bize vermez. çoktan anlaşmıştır bile fenerle.

Göksel sal şu adamı

Çok pis koparacaklar birini, İrfan’ı çok isterim ama girecek kazığın boyutu önemli, Fenerbahçe tamamen pislik yapmamın peşinde alırsa zaten hayrını göremeyecek.

Geri
Üst Alt