Yağız Harunoğlu
Kırmızı Üye
- 2 Haziran 2009
- 1.215
- 820
- 363
Olacak,olacak.. İrfan ne olursa olsun takıma level atlatacak bir hamle olur. Tü kaka edilecek bir isim değil. Hadi be Gümüşdağ..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam akıllı bir başkan ve yönetim olsa gittikleri gün bağlardı bu işi aradan 10gun geçti fener baktı bizim sığırlar alamıyor fiyatı arttırmak için teklif yaptı irfanın fenere gitmemesi önemli çünkü sinir geldiği zaman elimizi zayıflatmak istiyorlar gerçi ben irfanın duruşunu çok merak ediyorum mhy gibi para için yedi sülalesini satan cinstenmi acabaArkadaşlar devreye malum kulüp giriyor ve ortalığı kızıştırıyor. Son gune kalması normal basakta koparabildigini koparma derdinde, yönetime kizacak birsey yok
cok gec kaldilar agabence son dk yılana sarılmalar hariç güzel transferler ve bedeller ödüyor yönetim. o yüzden transfer yapamıyorlar da diyebiliriz. satışı yapamamaları becerisizlik diğer asamada basarılılar bana kalırsa.
diagne 20 hafta forvetsiz oynayan takıma oyuncu bulamadıkları için aldıkları oyuncuydu. falcao ise taraftar transferiydi. ya alın ya gidin dediler. mecbur kalındı. albayrak falcao fotosunun transfer sonuclanmadan sızması da ellerini zora soktu. geri kalanlarda gayet iyi politika yapıyorlar. fiyat arttırılan transferlerde masadan kalkmasını biliyorlar. mert hakan gibi. iyi de oldu gelmemesi. şimdi irfanı hoca üstüne basa basa istiyor diye ugrasıyorlar. yoksa bundan da vazgeçerdik. hikaye marsilya ve fb nin fiyat arttırımını biliyoruz.
transfer işini yürütecek birini alıp yönetim devam etmeli bence. ne kadar kızsak da kulübu çıkmaza sokup gitmeyecekleri belli. zor da olsa şampiyon olup potada kalabiliyoruz. (terim sayesinde) ama kasada da milyonlar kalıyor. euronun 9 olduğu ülkede her kurusun cok değeri var. milyonlarla yürüyor kulüpler çünkü. ha terimle anlasacak ılımlı baskan da yoktur bu arada. cengiz o yüzden şans bizim için. ya da albayrak kimse artık.cok gec kaldilar aga
sezonun hemen hemen tüm önemli maclarini oynamis olacagiz 2 hafta sonra
geriye icerdeki bjk maci kalacak
ortada hala oturmus bir takim yok
ben sampiyonluk kesinlikle beklemiyorum
ikincilik bile zor görünüyor bu kafayla
hala orta saha alamadilar
ne olursa olsun yönetim gidene kadar protesto edilmelidir
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
benim bünyem apoyu bir dönem daha kaldirmaztransfer işini yürütecek birini alıp yönetim devam etmeli bence. ne kadar kızsak da kulübu çıkmaza sokup gitmeyecekleri belli. zor da olsa şampiyon olup potada kalabiliyoruz. (terim sayesinde) ama kasada da milyonlar kalıyor. euronun 9 olduğu ülkede her kurusun cok değeri var. milyonlarla yürüyor kulüpler çünkü. ha terimle anlasacak ılımlı baskan da yoktur bu arada. cengiz o yüzden şans bizim için. ya da albayrak kimse artık.
bende yusuf günay ve recevik i sevmiyorum. kulüp içindeki sinsiler bunlar. albayrak iyi profesyonel değil belki de samimi adam. bunlar sinsi sinsi.benim bünyem apoyu bir dönem daha kaldirmaz
elimden gelse kongre üyeligini bile iptal ederdim
transferlerle bu adamin ilgilenmesi basli basina büyük bir rezalettir
mustafa baskan iyi niyetli birine benziyor ama yanindakiler kesinlikle iyi niyetli degiller
özellikle apo
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Kuruduk modum ne kırmızın var ne kapın
kap ver o zamanben kirmiziyi sadece saglam kaynak oldugu zaman veriyorum
oyle cabuk kirmizi vermem