İrfan Can Kahveci Galatasaray'da İddiası!

Mayıs ayında GG Başkan hayırlı olsun şimdiden.
adsiz-jpg.109215

Göksel başkan pazarlıkta elini güçlendirmek için sabaha yalan haber pompalamış olabilir.

Hemen timsaha yatmamak lazım bu transferde..

4.5 milyon falan diyorlar, ben inanmıyorum ama bu rakam gerçekse bile biz her ihtimale karşın 6 milyon verelim.

Göksel başkan pazarlıkta elini güçlendirmek için sabaha yalan haber pompalamış olabilir.

Hemen timsaha yatmamak lazım bu transferde..
Biz uyarmaktan yoruluyoruz siz aynı hareketleri tekrar etmekten yorulmuyorsunuz. Göksel yazsan olmuyor di mi? Sözüm herkese.

UEFA sponsorlardan gelen parayı da gelir olarak sayıyor diye biliyordum?

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk
Bizim durumumuz da sattigin kadar alabiliyorsun devam ediyor, buna sponsor ile destek verilemiyor.

Seneye ffp bitiyor, yarım sezon ücretsiz kiralarlar seneye satınalma yaparlar, kolay o işler, yeter ki parada anlaşılsın... Örneğin Onyekuru olayı da olursa öyle olacak. Opsiyon zorunlu gözükmez resmi sözleşmede arkasında başka bir sözleşme yapılır. Zamanında bjk eski fbli topçu için yapmıştı fiko döneminde...

İrfan iyi transferde elimizde 50 tane orta saha oyuncusu var zaten, kanat almamız lazım.

50 tane var ama Taylan dışında hepsi leş. Bjk maçının başında orta saha çizgisinin orda defansın arkasına kaçan Oğulcan’a, Belhanda havadan basit bir pası atamadı misal. Atsa kaleciyle karşı karşıya kalacaktı.

Geri
Üst Alt