İrfan Can Kahveci Galatasaray'da İddiası!

50 tane var ama Taylan dışında hepsi leş. Bjk maçının başında orta saha çizgisinin orda defansın arkasına kaçan Oğulcan’a, Belhanda havadan basit bir pası atamadı misal. Atsa kaleciyle karşı karşıya kalacaktı.

Belhanda ile uzatacağız bariz, akbaba ile uzatacağız bariz, Arda ve Feghouli kanat için çok ağır onlarda ortaya kayıyor hep. Üstüne de İrfanı aldık nasıl iş ben anlamadım.

Transfer şartları ile ilgili iddialar dönüyor ortalıkta. Sonraki satıştan Başakşehir'e ciddi miktarda para verileceği ile ilgili iddialar var. Bu iddialar doğruysa Galatasaray'ı değil yönetim kendini düşünüyor. Ben prim kazanayım bu sene takım şampiyon olsun gerisi onemli değil havasında olduğunu gösterir bu madde.

Belhanda ile uzatacağız bariz, akbaba ile uzatacağız bariz, Arda ve Feghouli kanat için çok ağır onlarda ortaya kayıyor hep. Üstüne de İrfanı aldık nasıl iş ben anlamadım.

Çok net kanat lazım haklısın o konuda. Ona itirazım yok. Ama ince pas atabilecek bir cm de lazımdı. Bence kanattan daha elzemdi. Muhtemelen Onyekuru da gelir zaten kanata. Dandikhanda, Etobo, Ömer, Akbaba falan bizim kalibremiz orta sahalar değil.

SAÇ: " İrfan transferinde hiç bir gelişme yok. Başak tarafı 13 M € luk talebinde ısrarcı. Takas ya da 5M € + satıştan pay tarzında formülleri kabul etmiyor. Hatta sonraki satıştan payımız %100 olsun oyuncuyu bedava verelim böyle saçmalıkmı olur diyorlar. "

SAÇ: " İrfan transferinde hiç bir gelişme yok. Başak tarafı 13 M € luk talebinde ısrarcı. Takas ya da 5M € + satıştan pay tarzında formülleri kabul etmiyor. Hatta sonraki satıştan payımız %100 olsun oyuncuyu bedava verelim böyle saçmalıkmı olur diyorlar. "

Kodumun obezi.

14 istenen adami 4.5'a aldiniz ha? 4.5 etmeyecek adama niye 13 bayildiniz o zaman? Tabirimin affedin ama ilerleyen zamanlarda ne gibi tavizler verip domaltildigimiz ortaya cikacaktir.

Ne yaparlar ederler bilmiyorum da artık şu İrfan Can'ı getirin fazlasıyla uzadı bu olay, Başakşehir de zorla takıma bağlayacak halleri yok ta adamı orta yol bulunur umarım

Göksel bizim iş bilmezlere fena saplayacak gibi görünüyor.İrfan transferinde de nasıl kazığı yediğimiz aynı Diagne transferinde olduğu gibi ortaya alıştıra alıştıra ortaya çıkaracaklardır.

Amigo konuşmuş Fener transferlerinde hiç negatiflik pompalamaz çünkü el altından olay döndüğünü bilir

Bu dallamada almasinlar diye yirtiniyor

Gelirse ligin içinden geçeriz çok net.

Benim Irfanli kadrom bu :

Muslera

Linnes - Emin - Marcao - Saracchi

Feghouli - Taylan - Irfan Can

Emre K. - Mohammed - Onyekuru​

Geri
Üst Alt