- 12 Haziran 2011
- 72.205
- 21.807
- 2.743
Gel artık be arslan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
50 tane var ama Taylan dışında hepsi leş. Bjk maçının başında orta saha çizgisinin orda defansın arkasına kaçan Oğulcan’a, Belhanda havadan basit bir pası atamadı misal. Atsa kaleciyle karşı karşıya kalacaktı.
Bunlarla sözleşme uzaktırlarsa ortalık karışırBelhanda ile uzatacağız bariz, akbaba ile uzatacağız bariz, Arda ve Feghouli kanat için çok ağır onlarda ortaya kayıyor hep. Üstüne de İrfanı aldık nasıl iş ben anlamadım.
sizin icinde uygunsa kendımı onerırımKimi koyacağız. Arda da oynamaz orads
Belhanda ile uzatacağız bariz, akbaba ile uzatacağız bariz, Arda ve Feghouli kanat için çok ağır onlarda ortaya kayıyor hep. Üstüne de İrfanı aldık nasıl iş ben anlamadım.
Degillermis.çorumlu mu o da
SAÇ: " İrfan transferinde hiç bir gelişme yok. Başak tarafı 13 M € luk talebinde ısrarcı. Takas ya da 5M € + satıştan pay tarzında formülleri kabul etmiyor. Hatta sonraki satıştan payımız %100 olsun oyuncuyu bedava verelim böyle saçmalıkmı olur diyorlar. "
SAÇ: " İrfan transferinde hiç bir gelişme yok. Başak tarafı 13 M € luk talebinde ısrarcı. Takas ya da 5M € + satıştan pay tarzında formülleri kabul etmiyor. Hatta sonraki satıştan payımız %100 olsun oyuncuyu bedava verelim böyle saçmalıkmı olur diyorlar. "
Bu dallamada almasinlar diye yirtiniyorSAÇ: " İrfan transferinde hiç bir gelişme yok. Başak tarafı 13 M € luk talebinde ısrarcı. Takas ya da 5M € + satıştan pay tarzında formülleri kabul etmiyor. Hatta sonraki satıştan payımız %100 olsun oyuncuyu bedava verelim böyle saçmalıkmı olur diyorlar. "
Bu dallamada almasinlar diye yirtiniyor
Serdar Ali çeliklerKim bu saç?