- 4 Ağustos 2009
- 90.853
- 72.132
- 5.358
Bu ne yapmış yaw 24e kadar sözleşmesi var. Dingil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Gökhan Gel dorukhan taylan irfan dream os hayalimiz baska baharlara kalacak gibi

Gel be seneye..
iyiyim kardeşim sen nasılsın sağlığın nasıl?nasılsın adaş
Bundan önce keske irfan can'i falan alabilsek dediğimde yok kötü topçu, bizde oynayamaz, derbilerde hayalet mayalet tarzı saçma sapan alıntılanmıştım. Herif kaç senedir ligde top oynuyor dün 3 gol attı kral oldu. Bu adam zaten iyi bi futbolcu ve bizim ligde her takımda iş yapar. Etebolardan, Akbaba'lardan falan kat kat daha iyi zaten
Heh işte bu tip yorumlardan bahsediyorum. Etebo yerine Belhanda veya şuan o mevki de oynayan Feghouli'yi de koyabiliriz hiç farketmezAkbaba'nın en ölü sezonunda bile İrfan'ın kariyer sezonu kadar golü var. Şu ana kadar ki Etebo'dan iyi olmak için de müthiş topçu olmaya lüzum yok. Elin oyuncusunu öveceğiz diye kendi değerlerimizi boklamayalım.
Heh işte bu tip yorumlardan bahsediyorum. Etebo yerine Belhanda veya şuan o mevki de oynayan Feghouli'yi de koyabiliriz hiç farketmez
tamam başkanımİlk Gençler'de parladığı zamanlarda tribünden takip ettiğim İrfancan'ı kariyerlerinin en vasat sezonlarını Galatasaray'da geçiren Belhanda'ya da, Feghouli'ye de tercih etmem, saygılar.
iyi allaha şüküriyiyim kardeşim sen nasılsın sağlığın nasıl?