Bu ne yapmış yaw 24e kadar sözleşmesi var. Dingil.

İrfanın son iki sezonunu adam gibi takip edenler futbolunu kalitesini tartışmaz dün üç gol attı diye değil genel performansta devamlılık verimlilik hususunda türkiyede ki en iyi üç isimden biridir.

Oyun zekası türkiye standartlarının çok üstünde geçen yaz sevilla transferi çok konuşuldu gitmesini isterdim ama nasip birdaha ki transfer dönemineymiş demek ki

2024'e kadar sözleşme uzatarak insani zekasını ifşa etmiş arkadaşımız zaten. Alana hayırlı olsun bu saatten sonra.

Bundan önce keske irfan can'i falan alabilsek dediğimde yok kötü topçu, bizde oynayamaz, derbilerde hayalet mayalet tarzı saçma sapan alıntılanmıştım. Herif kaç senedir ligde top oynuyor dün 3 gol attı kral oldu. Bu adam zaten iyi bi futbolcu ve bizim ligde her takımda iş yapar. Etebolardan, Akbaba'lardan falan kat kat daha iyi zaten

Bundan önce keske irfan can'i falan alabilsek dediğimde yok kötü topçu, bizde oynayamaz, derbilerde hayalet mayalet tarzı saçma sapan alıntılanmıştım. Herif kaç senedir ligde top oynuyor dün 3 gol attı kral oldu. Bu adam zaten iyi bi futbolcu ve bizim ligde her takımda iş yapar. Etebolardan, Akbaba'lardan falan kat kat daha iyi zaten

Akbaba'nın en ölü sezonunda bile İrfan'ın kariyer sezonu kadar golü var. Şu ana kadar ki Etebo'dan iyi olmak için de müthiş topçu olmaya lüzum yok. Elin oyuncusunu öveceğiz diye kendi değerlerimizi boklamayalım.

Akbaba'nın en ölü sezonunda bile İrfan'ın kariyer sezonu kadar golü var. Şu ana kadar ki Etebo'dan iyi olmak için de müthiş topçu olmaya lüzum yok. Elin oyuncusunu öveceğiz diye kendi değerlerimizi boklamayalım.
Heh işte bu tip yorumlardan bahsediyorum. Etebo yerine Belhanda veya şuan o mevki de oynayan Feghouli'yi de koyabiliriz hiç farketmez

Heh işte bu tip yorumlardan bahsediyorum. Etebo yerine Belhanda veya şuan o mevki de oynayan Feghouli'yi de koyabiliriz hiç farketmez

İlk Gençler'de parladığı zamanlarda tribünden takip ettiğim İrfancan'ı kariyerlerinin en vasat sezonlarını Galatasaray'da geçiren Belhanda'ya da, Feghouli'ye de tercih etmem, saygılar.

Geri
Üst Alt