basında 10m+yüzde20 en az 15m euro edecek bir adam değil. Gerçi onların bildirdikleri 7m euro ama 3-5m anca verilir. Zaten biz Galatasaray düşmanı anadolu külüplerinden bir daha oyuncu almayalım. Türkiye'den aldığımız hiç bir oyuncu bize yaramadı.

11 milyon euro bonuslarla :asd:

Her zaman olduğu gibi yine para konuştu. Aradaki fark çok az değilse çok verene yani bu durumda fenere gideceği belliydi. Hayırsız olsun. Yaşı çok da genç değil o yüzden parayı seçmesine şaşırmadım.

Ben almadigimiz icin mutluyum acikcasi, su paralara bakin ya. Bizimkiler su kosullar altinda Irfan'i alsa M.Cengiz den girip Apo dan cikardim söve söve.

Ya bunlar Kap'a 7 milyon Euro + Kdv diyorlar 😂😂😂 1 milyon Bonus +Kdv abi ne zamandir Kdv ayri hesaplaniyor kisaca 11 milyon net kazık girdi demek zormu geliyor 😂😂😂

Kulübede üşüme üstünü sıkı giyin.

GSC Mobile App

Artık işimiz olmaz seninle tek yorum yazıp kim ne yazmış okumayacağım bile Galatasaray'a gelip efsane olmak varken belki de birkaç sene içerisinde kaptan olup ileri de antrenörü bile olacabileceğin bir kulübe sırtını döndün sıradan bir adam olarak değer görmeyeceğin belki de 1-2 sene içerisinde orta halli bir Anadolu kulübüne gönderileceğin Fenerbahçe'yi tercih ettin özetle duruş değil kuruş peşine düştün yolun açık olmasın ...

Çok karaktersizmişsin..

Ben aksine sevindim olmadığına..

Böyleleri para için herşeyi yapar.

Gün yüzü görme.

Ben almadigimiz icin mutluyum acikcasi, su paralara bakin ya. Bizimkiler su kosullar altinda Irfan'i alsa M.Cengiz den girip Apo dan cikardim söve söve.

ffpden dolayı alamayacağımız belliydi

bizimkiler irfanla ilgileniyoruz diye kiralık topçular peşinde koştular sanırsam. yada şartları son ana kadar zorladılar ama olmadı

şuan +336bin € artıdayız. yedlin bedava zaten gedsonda muhtemelen bedava olur. 336bin € ile neyi alacaktık merak ediyorum doğrusu

ffpden dolayı alamayacağımız belliydi

bizimkiler irfanla ilgileniyoruz diye kiralık topçular peşinde koştular sanırsam. yada şartları son ana kadar zorladılar ama olmadı

şuan +336bin € artıdayız. yedlin bedava zaten gedsonda muhtemelen bedava olur. 336bin € ile neyi alacaktık merak ediyorum doğrusu

Yani basindan beri blöf degildi orasi kesin de ama isin bu boyutlara gelecegi belliydi, 2024'e kadar sözlesme yaptiklari adami 3-4 Milyona birakmayacaklari ortadaydi yani. Bizimkiler ölücülük pesindeydi muhtemelen, sonra is b.ka sarinca Fener falan da dahil olunca buralara geldi, yoksa bizimkilerin özellikle isi kizistirmak ve Fener'e saplamak icin böyle birsey düsündügünü sanmiyorum. Ne M.Cengiz ne de Apo böyle birsey düsünecek adamlar degiller.

Neyse ya bize girmedi ya su kazik gerisi önemli degil. Alsinlar baslarina calsinlar iyice borclansinlar.

Geri
Üst Alt