Samed Çiçek
Tecrübeli Üye
- 17 Mayıs 2010
- 6.143
- 3.081
- 2.248
Afrika'da kedi bokundan yapılan kahve varya aynı onun gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
taylandami katilmis ya?Katılmışlar oğulcanın manitasının resmi var düğünden ayak yapıyolar sadece
Adamın arkadaşları tabi katılacak abartmayın.Başakşehire aynı parayı verseydik irfan yüzde yüz bizi tercih ederdi,fb bizden daha iyi teklif verdi aldı üstünden gereksiz drama oluşturmaya gerek yok.
madem arkadasim neden takipten cikariyorum o zaman?
Taraftar tepkisinden çekinmişlerdir vs bilemezsin bu kadar büyütelecek bir durum yok.Ha bonservisi elinde olsa feneri tercih etse dersin bize ihanet etti de öyle bir durum da yok ortada.Fener 10 milyonun üzerinde teklif verdi biz 6da kaldık onlara gitti gayet basit.
Taraftar tepkisinden çekinmişlerdir vs bilemezsin bu kadar büyütelecek bir durum yok.Ha bonservisi elinde olsa feneri tercih etse dersin bize ihanet etti de öyle bir durum da yok ortada.Fener 10 milyonun üzerinde teklif verdi biz 6da kaldık onlara gitti gayet basit.
Konu hakkında gördüğüm kadarıyla detaylı bilgin yok.
Ona rağmen büyütülecek bir şey olup olmadığına karar verebiliyorsun.
Hocanın çıkıp x bizi istiyor lafını etmesi büyütülecek bir şeydir, çoğu kişiye göre de böyledir.
Bonservisi elinde olmadığı sürece bizi isteyip istememesinin çok bir önemi yok.Ozan tufan da zamanında beşiktaş'a gitmeyi istiyodu bonservisini fener ödedi oraya gitti piyasa bu şekilde işliyor bonservisi ödedikten sonra bir şekilde oyuncuyu da ikna ediyolar.Aynı şekilde Denayer'i de almak istedik o da bizi istiyodu bonservisini ödeyemeyince adam Lyon'a gitti.
'Göksel Bey beni aradı. 'Başkanım uçurum var' dedi. Bana 'Fenerbahçe 10 milyon euro + 3 milyon euro bonus teklif etti' dedi. Ayrıca sonraki satıştan pay ve Deniz Türüç ile Tolga Ciğerci... 'Sen kendini benim yerime koy, sen ne yaparsın?' dedi. 'Çocuk ne diyor?' dedim. 'Onu hallediyoruz' dedi ve ben de 'Tamam' dedim. İlk defa rakibimiz açıklama yaptı. 7 milyon euro dediler ama sonraki satıştan payı 11 milyon euro'dan yaptılar. Bu nasıl iş kardeşim? Bana 10 milyon euro dediler, 7 milyon euro açıkladılar.
Sen cidden sıkıntılı bir insansın.Fenerin verdiği para 10 dan aşağı değil Kap'a açıkladıkları çoğu para yalan.Muriqi denen takoza gerçekten 18.5m avro verildiğine inanıyomusunuz mesela?Ali Koç her transferde el altından para aktarıyo klübe.Direk Mustada Cengiz'in açıklaması :
Fatih hocanın o sözü etmesinin sebebi fenerin bizi isteyen adam üzerinde bu kadar ısrar edebileceğini düşünmemesi.
Katıldığım 1 postİrfan'ı da az çok bilen biri olarak Galatasaray burada psikolojik üstünlük teması altında kullanılmıştır. Bu kadar. Lakin o kadar aciz bir camia ki bunlar, yaptıkları sinsilikler başlarına musallat olmaktan başka bir işe yaramıyor. Tam olarak ' loser ' bir camia. Açıkçası İrfan oraya yakışıyor.