Hangi topçu Fener'e gitmiş de parlamış ki ?

İrfan da en iyi ihtimal Ozan gibi takılır, tartışmalı katkı verir, bi kuruş bonservis kazanamazlar.

Özil-irfan-ozan üçlüsü seneye as olursa yine çok eğleneceğiz

osayi ve mert hakandan biri daha eklenirse bunlara şahane olur

Irfan kotu bir futbolcu degil ama o paralari edecek de bir adam degil. Defolari var. O parayi ona gomene kadar draxler ottavio gibilerine ya da biraz daha cikip claudinho gibi adamlara vermek varken israf olurdu

düğünü yüzünden tüm takıma covid bulaştırdı pis herif. en erken de kendisi dönecek.

çaktıklarım

Resim

Devre arası transfer nöbetinde yazdım linç ettiler beni. :red:

Dediğim de şuydu;

"CL'deki hattricki yüzünden isteniyor. Bana göre Belhanda'dan hiçbir farkı yok ve en az onun kadar disiplinsiz."

linç edenler nöbet döneminde türeyen 40 msjlı kripto fbliler olsa gerek heis

sirf psg macinda hattrick yapti diye yalaniyordu burada

ali koca yatip kalkip dua edin bizi bu cöpten kurtardigi icin, yoksa ft bunu da saplayacakti bize

tam ffp bitti derken irfanla ilk adimi atmis olacaktik yine ffpye dogru

fener'in bu oynadığı ''şey''de herhangi bir orta sahanın iyi görünme ihtimali yok. beşiktaş veya bizde olsa başakşehir'deki performansını aşacağı kesin gibiydi. şimdi büyük ihtimal son büyük kontratını yapmış oldu, kendi düşen ağlamaz.

Gittigi bonservise bakıp seviniyor, orta sahamıza bakıp uzuluyorum. Lazım adamdı

sirf psg macinda hattrick yapti diye yalaniyordu burada

ali koca yatip kalkip dua edin bizi bu cöpten kurtardigi icin, yoksa ft bunu da saplayacakti bize

tam ffp bitti derken irfanla ilk adimi atmis olacaktik yine ffpye dogru

Hoca maalesef takık böyle tiplere. Ha gelseydi hoca bundan yine biraz performans alırdı bence.

Koç başkanım büyük vizyon gösterip elimizden kaptı çok şükür.

Bu arada bu kim PSG'ye hattrick yapmak kim? RB Leipzig maçında 3 gol attı.

Geri
Üst Alt