futbolu bulan adam mı bu nece analizdir reis hell olsn

Bu yuzden iste stad'da mac izlemek farkli her zaman boyle anlar yakalanamiyor TV'den. Cikiyor Irfan gibi yuruyenler, bir gol bir asist yapiyor sonradan, macin yildizi oluyor ama mac icinde hayalet. Bunu ancak ozel oyuncular yaparsa taraftarsa musama gosterir ki artik ne biz ne fb ne debjk buna tahammul edemiyor cunku butceler ve gelir giderler belli. Neyse, canli izlemek cok farkli bir de topsuz alanda ne yaptiklari da onemli oyuncularin.

sezon basinda da mensah yalaniyordu burada

hani gelse burada sevincten ciplak kosacak elemanlar bile vardi

hani burada böyle cahillerin olmasi sikinti degil aslinda ama teknik heyette de full böyle tipler var malesef

sezon sonu ft kalsa bile, eline düzgün bütce verilmemeli

sacma sapan istekleriyle gelecek yillarimizi cöp edebilir yine

Burada İrfan'ı en az isteyenlerden biriyimdir çünkü aşırı temposuz bir oyuncu şahsen orta sahada Salih Uçan'ı tercih ederim İrfan'a.

İrfan Can en iyi oynadığı dönemde bile böyle bir oyuncuydu zaten, bu Fenerbahçeliler daha önce hiç İrfan'ı izlediler mi yoksa sadece Galatasaray istiyordu diye mi transfer ettiler ?

ben cok istemistim halen bize gelseydi cok katki saglardi diye dusunuyorum , fenere formunda gidip formuna form katan bir topcu hatirlamiyorum.

acik alanda fofana Turkiyede herkesin icinden gecer zamaninda bizim topcularinda az icinden gecmedi

sezon basinda da mensah yalaniyordu burada

hani gelse burada sevincten ciplak kosacak elemanlar bile vardi

hani burada böyle cahillerin olmasi sikinti degil aslinda ama teknik heyette de full böyle tipler var malesef

sezon sonu ft kalsa bile, eline düzgün bütce verilmemeli

sacma sapan istekleriyle gelecek yillarimizi cöp edebilir yine
Terim e iyi oyuncu alsalarda çöp ediyor bence sorun terim in ta kendisi mbappe haland gelse çöp eder o derece

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mensah'ı kimsenin yaladığı yoktu ek olarak.

Ulan Neco

Şu anki orta sahamızı da gören bir şey sanar ha. İrfanla Mensah çöp, sende kim var bunlardan daha iyi mesela

davidson acayip bir herif birebirde. wakaeme'nin emeklilikten önceki hali gibi.
Fofana dribbling konusunda daha iyi, birebirde de kapışır bence ama asıl kastım dribblingdi

Dünkü gibi baskıda 70 m depar atıp o pası vermek A kalite iş ama herif as oyuncu bile olamıyor.

Mensah'ı kimsenin yaladığı yoktu ek olarak.

Ulan Neco

Şu anki orta sahamızı da gören bir şey sanar ha. İrfanla Mensah çöp, sende kim var bunlardan daha iyi mesela

Mhy bile iş yapabilirdi bizde. Şikeciler Galatasaray kompleksi yüzünden hem kendilerini hemde bizi yaktı. Sergen en çok yalı çocuğuna ve bizim hocamıza teşekkür etmeli Şampiyon olduklarında.

Geri
Üst Alt