- 6 Eylül 2014
- 94.146
- 64.931
- 4.608
Bu cocuk gayet iyi topcu. Sadece istikrar sorunu yasiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu cocuk gayet iyi topcu. Sadece istikrar sorunu yasiyor
Gitmek istedi gidemedi ama onun oncesinde de yasiyordu bu durumu. Mental sorun var bunda daçok net. Bu sene çoğu maçında sahada yok gibiydi. Kafasını verdiğinde büyük topçu ama %70 vermiyor.
Bizim alma ihtimalimiz zaten yok orası ayrı konu. Elit oyuncu olamaz derken de büyük liglerin orta sıra takımlarında ilk 11 oyuncusu olabilir ancak. Mücadelesi iyi olsa da; çevikliği iyi değil ya da saha içi vizyonu iyi değil. Belhanda benzetmemin sebebi de her şeyi biraz biraz yapıyor olması. Bu tarz adamlar topu rakip ceza sahasına taşımakta önemli oluyor tabii burada da kritik nokta istikrarlı olmaları gerekiyor. Belhanda umursamaz ama daha yetenekli, İrfan ise üstüne koymak istese de bence yapabilecekleri sınırlı.İrfan kafayı değiştiremezse elit oyuncu olamaz diye düşünüyorum. Fizik ve teknik olarak çok eksiği yok. Ama ortada oynarken kafayı eğip her topu yan pas geri pas oynamaktan, ceza sahasından kaçmaktan imtina etmemesi lazım. 3 yıldır yerin dibine soktuğumuz ve İrfan'ın yarısı kadar uzak şutu olmayan Belhanda bile 8 oynamaya başladığından beri kendini İrfan'dan daha çok atıyor ceza sahasına. Sağ kanada geçince Akbaba tarzı bir oyuncuya dönüşebilir çünkü ortadayken kullanmadığı şutları da, oyun görüşü de çok daha net ortaya çıkıyor. 8 numarada çok oyuncuyu tercih ederim ben İrfancan'a göre.
Kampl daha çok 6 numara regista gibi oynuyor ki müthiş kotarıyor o işi. Zaten ilk yarı tek kale oynayan Leipzig'e 2. yarı kıran girmesinde en büyük etmen onun oyundan çıkması oldu. İrfancan da bence ya bugün 2. golündeki gibi sağ kanada yakın oynar ya da Kampl gibi geride oyun kurucu pozisyonunda. İrfan'ın şu an 8 numarada oynaması Belhanda'nın 10 numara oynaması gibi bir olay. Belhanda rakip kaleden uzaklaşıp merkeze yaklaştıkça nasıl performansı arttıysa İrfancan da 8'den sağ kanada ya da daha az radikal çözüm olarak 6 numaraya kayarsa o kadar performansını yükseltir diye tahmin ediyorum. Kalabalık orta sahada sorumluluk almaktan kaçan bir yapısı var.
Ozan Tufan gibi sahada çok göz boyamayan ama bir şekilde de katkı veren özellikli ama düşük lider karakterli bir eleman. Misal bu adamlarda bizim Taylan'ın saha içi sorumluluk bilinci olsa hakikaten ikisi de 15 milyonluk oyuncular olurlardı. İrfancan Avrupa'da orta bütçeli takımın oynayabileceği bir kumar ama bizim kıt kanaat parayla oynayabileceğimiz piyango olabilecek bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum.
Stadın dışarısından Ertem..dışarıdan derken
GSC 'yi tanımamışsın. Bir oyuncuyu GSC istemiyorsa o futbolcu harikadırSezon basinda bize gelmesini cok istiyordum
Gsc de tabiki sacma sapan yorumlar vardi o dönem alisik oldugumuz enstantaneler
nasılsın adaşGSC 'yi tanımamışsın. Bir oyuncuyu GSC istemiyorsa o futbolcu harikadır
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Nagelsmann da övmüş İrfan'ı.
Çok fiziksel odaklı ya Leipzig. Klopp teknik anlamda da fark yaratıyordu şu an o yönde bir etki göremedim.Nagelsman hakkındaki fikirlerin nedir admirim? Klopp 2 olur mu?
Shshjsjsjs mac icinde kayboluyorEvet Diagne ile takas etmeyelim siz de haklısınız.
cagne ile takasa girmekten çekineceğim tek topçu thiamdırJagne-İrfan takasını ben de istemiyordum. Adem gitmişti. Bir Falko kalıyordu. Babel'i de hep solda oynatıyordu.