Bu transfer ne Fener’e ne İrfancan’a yaradı. Zorla istemeyerek inatlaşarak yapılan işler kimseye bir fayda getirmiyor.

klas bir futbolcu ama fbye kendi isteyerek gitmedi bunu herkes biliyor zaten herifin ağlarken fotosu bile çıktı yani

oradaki güvenlik güçleri neden izliyor ben olsam irfani yaka paça tutuklardim. sonucta sahada degilsin ve tc.vatadasina kaba kuvvet kullanaamazsin.
emniyete goturur ifadesini alir birde temiz zopa cekerdim. sen kimsin ki kabadayi misin efe misin? kusura bakma burasi muz cumhuriyeti degil! birde deplasmanda yapiyorsun yiyorsa basaksehirde yapsaydin. insallah futboldan men ederle seni

Yalnız Atakan fırsatı kaçırmış, neye uğradığını şaşırmış çocuk. Alttan bir 'aparkat' çakıp İCK yi indirse kimse bir şey diyemez; ''Ağır tahrik ve meşru müdafaa'' nın tam karşılığı olurdu...

Öyle bi tipi var ki nedensiz döversin. Sevilme ihtimali yok o kadar diyorum.

Evet bu arkadas gelse gecen sezon sampiyon olabilir,gedsonun form tutmasini 2 ay beklemeyebilirdik.ama fb icin icin hayirsiz oldu,gedsonun hikayesi de ayni olacak.bize yar olmayan baskasina da olmaz

Çöp değil elbet ama maliyeti o gün,o şartlarda ederinin çok üzerinde idi. Alınmamış olmasını hala doğru buluyorum. Isınamadığım topçulardan kendisi. tavır olarak hiç pozitif enerjisi geçmemiştir bana başakşehirden beri.

Geri
Üst Alt