Işıl Alben | Genel Koordinatör

Cevap: #10 Işıl Alben | KAPTAN

Işıl Alben : Biz oyuncular olarak, ligimizde yer alan ABD'li sayısından memnun değiliz. Tüm kadın basketbolcularımız adına söylüyorum bunu. Yabancı sayısının azaltılmasını istiyoruz, ilettik bunu, tabii büyüklerimiz daha iyi bilir.

264516_10150313537420269_218864095268_10042898_2100551_n.jpg

:heart:

Işıl Alben : Biz oyuncular olarak, ligimizde yer alan ABD'li sayısından memnun değiliz. Tüm kadın basketbolcularımız adına söylüyorum bunu. Yabancı sayısının azaltılmasını istiyoruz, ilettik bunu, tabii büyüklerimiz daha iyi bilir.

Sizde onlar gibi oynayin, bizde onlari getirmeyelim Isilcim.

Işıl'ın Galatasaraylılığına, yürekten oynamasına, içtenliğine hiç bir sözüm yok. Ancak bir guard için gerçekten çok yetersiz. Mükemmel savunma yapıyor, adeta top çalma makinesi ama oyun kurma yönü çok zayıf. Neredeyse hiç penetre etmiyor. Bir oyun kurucunun en önemli iki özelliğidir halbuki bunlar.

Kaptanı geçen gün Metin Oktay çıkışında gördüm,bu havada antreman için geldiyse helal olsun.:)

B_ca2b4a6d47cc622b6ea0ab655567d184.jpg

Hadi bakalım kaptan, çok güveniyorum bu sezon sana.

Metin oktay'dan sonra Galatasaray formasının hakkını sonuna kadar veren 2. oyuncu..

kızkardeşim basketbolla haşır neşir.muhtemelen ışıldan daha iyi olcak.

Kaptanın artık bir çıkış yapması lazım. Sakatlıktan yeni çıkan oyuncunun form durumuna en iyi örnek kuşkusuz Seimone. Geçen sezonu berbat geçiren Seimone play-offlarda ve WNBA'de yardırmıştı. Işıl da artık eski performansına ulaşmalı.

Yabancı-Yerli arasında sağlam bir köprü.

Yayıncı kuruluş dün ısrarla Işıl'ı sakatladı.Işıl'ın cezalı olduğu için oynamadığını farkedemeyen ve de basketbolla ilgisinin evinin arka bahçesindeki mahalle potalarıyla sınırlı olduğunu düşündüğüm spikeri buradan kınıyorum.

çok iyi bi taraftar olabilir ama oyuncu olarak hala galatasaray seviyesinde eğil.bi çıkış lazım.

Geri
Üst Alt