Işıl Alben | Genel Koordinatör

Cevap: #10 Işıl Alben | KAPTAN

Yeteneksiz Işıl'ın ilk geldiği sezon istatistikleri: Türkiye Basketbol Ligleri Resmi Web Sitesi | Basketbol Kadınlar 1. Ligi

2 sezon istatistikleri: Türkiye Basketbol Ligleri Resmi Web Sitesi | Basketbol Kadınlar 1. Ligi

Büyük maçlarda oynamayan Işıl'ın Fenerbahçe maçlarının istatistikleri

2007-2008 Sezonu

Normal Sezon 1.maç: 12 sayı 7 ribaund 3 asist 2 top çalma

Normal Sezon 2.maç: 12 sayı 6 ribaund 5 asist 1 top çalma

Play-Off 1.maç: 13 sayı 4 ribaund 10 asist 2 top çalma

Play-Off 2.maç: 16 sayı 2 ribaund 1 asist 2 top çalma

Play-Off 3.maç: 13 sayı 2 ribaund 6 asist 2 top çalma

Play-Off 4.maç: 9 sayı 8 ribaund 2 asist 2 top çalma

Play-Off 5.maç: 13 sayı 1 ribaund 3 asist 4 top çalma

2008-2009 Sezonu

Cumhurbaşkanlığı Kupası maçı: 10 sayı 6 ribaund 8 asist

Normal Sezon 1.Maç: 8 sayı 4 ribaund 2 asist 2 top çalma

Normal sezon 2.Maç: 12 sayı 7 ribaund 4 asist 3 top çalma

Play-Off 1.Maç: 13 sayı 4 ribaund 10 asist

Play-Off 2.Maç: 6 sayı 1 ribaund 1 asist 5 top çalma

Play-Off 3.Maç: 13 sayı 4 ribaund 4 asist( 2/3 2 sayı, 3/3 3sayı, sakatlanıp sadece 15 dakika oynadığı maç)

Bu takımın oyun kurucu olamayacağı mustafa sarpın bu takımın önliberosu olamayacağı kadar açık

Yeteneksiz Işıl'ın ilk geldiği sezon istatistikleri: Türkiye Basketbol Ligleri Resmi Web Sitesi | Basketbol Kadınlar 1. Ligi

2 sezon istatistikleri: Türkiye Basketbol Ligleri Resmi Web Sitesi | Basketbol Kadınlar 1. Ligi

Büyük maçlarda oynamayan Işıl'ın Fenerbahçe maçlarının istatistikleri

Anlayamıyor musun?

Biz zaten eski Işıl'a bir şey demiyoruz. Mühim olanda şuan ne oynadığı. Mesela Harry Kewell eskiden iyiydi diye onu kadroda tutmaya devam mı edeceğiz? Augustus, Fowles, Tamika başarılı olacağına keşke Galatasaraylı Işıl başarılı olsa. Bunu herkes çok fazla ister. Ama olmuyor. Olmayacağı anlamına mı gelir, hayır. Yaşı daha genç. Ama kesinlikle çok kaliteli bir guard alıp, Işıl'ı yedeğe çekmemiz lazım. Orada formunu sağlamlaştırıp, öyle dönmeli. Asla bu takımın bir numaralı guardı olamaz bu gidişle.

Anlayamıyor musun?

Biz zaten eski Işıl'a bir şey demiyoruz. Mühim olanda şuan ne oynadığı. Mesela Harry Kewell eskiden iyiydi diye onu kadroda tutmaya devam mı edeceğiz? Augustus, Fowles, Tamika başarılı olacağına keşke Galatasaraylı Işıl başarılı olsa. Bunu herkes çok fazla ister. Ama olmuyor. Olmayacağı anlamına mı gelir, hayır. Yaşı daha genç. Ama kesinlikle çok kaliteli bir guard alıp, Işıl'ı yedeğe çekmemiz lazım. Orada formunu sağlamlaştırıp, öyle dönmeli. Asla bu takımın bir numaralı guardı olamaz bu gidişle.

Biz en baştan yanlış anlaşıyoruz o zaman. Benim cevaplarım Işıl gitsin, Işıl yeteneksiz, Işıl sadece Galatasaraylıyım dediği için burada, Işıl büyük maçlarda oynamıyor, üçlü çektirmekten başka ne yaptı, diyenlere. Zaten şu anda Işıl'ın iyi olduğunu falan söylemedim. Benim hep söylediğim zaman verilmesi gerektiği ve zamanla toparlayacağı. Burada anlaşıyorsak sorun yok. Zaten geçen sezonun sonundan beri iyi bir guard alınması gerektiğini söyledim hep.

Isil alben: protesto yuruyusu yapilirsa, ben de katilacagim..

Biz en baştan yanlış anlaşıyoruz o zaman. Benim cevaplarım Işıl gitsin, Işıl yeteneksiz, Işıl sadece Galatasaraylıyım dediği için burada, Işıl büyük maçlarda oynamıyor, üçlü çektirmekten başka ne yaptı, diyenlere. Zaten şu anda Işıl'ın iyi olduğunu falan söylemedim. Benim hep söylediğim zaman verilmesi gerektiği ve zamanla toparlayacağı. Burada anlaşıyorsak sorun yok. Zaten geçen sezonun sonundan beri iyi bir guard alınması gerektiğini söyledim hep.

Ama işte ona zaman verirken favori olduğumuz ve evsahibi avantajımızın bulunduğu final serisi gitti. :)

Ama işte ona zaman verirken favori olduğumuz ve evsahibi avantajımızın bulunduğu final serisi gitti. :)

Zaman verilsin derken demek istediğim oynatıp beklemek değil, taraftar açsından zaman vermek. İlk hatasında asıp kesmek değil, arkasında durmak.

İşıl Alben: Eğer protesto yürüyüşü yapılırsa, ben de katılacağım.

ışıl sen nasıl bu hale geldin anlamadım. performansından cok sahada uyuman hic hosuma gitmedi. ilk periyodun bitimine 2 saniye kala yandan atılan topta birsel 1 metre gerideyken senin 2 metre önüne gecip turnikeye gidiyor. sırf şu pozisyon anlatır şu macta naptıgına.. bu arada tugba palazoglu bu takımdan gönderilsin. esra şencebe gecen sene belki formsuzdu ama penetre etmesini bilen bir kızdı. onu geri almak lazım. ben esrayı istiyorum..

Takip etmek isteyenler.. :)

Twitter

Çok iyi göründü bugün. Yazın çok çalışıp mükemmel dönecek inşallah.

Seneye öyle bir Işıl dönecek ki ne Diana, ne Alba, ne Prints ne de Tina'yı görecek gözler. En büyük değişim Işıl'ın performansı olacak.

Harikasın Kaptan, harika. Önce o topu çalman, sonra o üçlük.

Genel olarak beğenmesem de bugünkü katkısını inkar edemem.

Müthişsin kaptan,belki performansın süper değil şu an için ama kalpten oynuyorsun.

Tebrikler Kaptan, harikaydın yine. Şimdi daha çok çalış, kupa kaldırmaktan yorulacaksın bu sezon. :)

Geri
Üst Alt