Işıl Alben | Genel Koordinatör

Cevap: #10 Işıl Alben | KAPTAN

ışıl hangi büyük macda iyi oynadı soruyorum size

# Cras Basket Taranto maçları

# 2 sene önceki Fenerbahçe ile Cumhurbaşkanlığı kupası maçı.

# Sakatlandığı Fenerbahçe maçı

# Bu sezon ligde kazandığımız Fenerbahçe maçı

Son top yüzünden Işıla sallamayın hiç.Ben hala tamika neden ışıla doğru savurdu topu merak ediyorum.Işıl'ın yapabileceği bir şey yoktu orda.

Son top yüzünden Işıla sallamayın hiç.Ben hala tamika neden ışıla doğru savurdu topu merak ediyorum.Işıl'ın yapabileceği bir şey yoktu orda.

Tamika bom boş durumdaki ışıla verdi topu.Işıl boş şutu atacağına garip hareketler yapıp steps yaptı.

Canın sağolsun kaptan.

ışıl bitek son topta hata yapmadıki. birsele durmadan gecildi. sahada dogru dürüst bişey yapmadı. sahanın en kötü oyuncusuydu. takıma yararından cok zararı oldu. insallah diger maclarda iyi oynar. bi yetenegi var orası kesin. ama artık bunu zekasıyla birlestirsin. bi iceri girip rakip defansı karıstırıp pas versin be kardeşim cok şey istemiyoruzki..

Tam toparlıyor dedim, yine büyük hayal kırıklığına uğradım.

Hatırlayanlar olabilir. Işıl'ın basketbolcu falan olmadığını ve bu kadroya hiç yakışmadığını daha önce yazmştım. Son Fenerbahçe maçında da tamamen yüz üstüne çıktı. Banane yahu Galatasaraylıysa. Mesela Gökhan Gönül Galatasaraylı. Ama adam nasıl oynuyor?

Birde ilk 5 başlıyor her maça. Taraftar Işıl denilince "voeeeeyyy" falan çekiyor. Neden Işıl, dediğinde "çok iyi Galatasaraylı yeaaa" deniliyor.

İsterse final serisinde diğer iki maçıda Işıl kazandırsın bir şey değişmez. Bozuk saat hesabı 2 sefer doğruyu gösterir o kadar. Diğer arkadaşlarının emeğine yazık gerçekten.

Bırakın artık Işıl'a yüklenmeyi, Işıl bu takıma iyi Galatasaraylı olduğu için gelmedi. Ligin MVP'si olduğu için geldi.

Işıl iki defa büyük sakatlık geçirdi, Birsel geçirseydi o sakatlıkları bir daha basketbol falan oynayamazdı. Yeteneksiz demeden sakatlanmadan önceki performansını, sakatlandığı maçtaki

performansını hatırlayın.

Bırakın artık Işıl'a yüklenmeyi, Işıl bu takıma iyi Galatasaraylı olduğu için gelmedi. Ligin MVP'si olduğu için geldi.

Işıl iki defa büyük sakatlık geçirdi, Birsel geçirseydi o sakatlıkları bir daha basketbol falan oynayamazdı. Yeteneksiz demeden sakatlanmadan önceki performansını, sakatlandığı maçtaki

performansını hatırlayın.

Bunların hiç birisi beni ilgilendirmez, hiç bir Galatasaraylı'yı ilgilendirmemeli.

İsterse sakatlanmadan önce o boyla smaç falan bassın, 30 sayı, 10 asist ortalaması olsun, banane.

Mühim olan şuanki performansı. Şuanki performansıda berbat ötesi berbat. Bir yanda Birsel'i izlerken, diğer yanda Işıl'ı izlemek büyük işkence.

Bunların hiç birisi beni ilgilendirmez, hiç bir Galatasaraylı'yı ilgilendirmemeli.

İsterse sakatlanmadan önce o boyla smaç falan bassın, 30 sayı, 10 asist ortalaması olsun, banane.

Mühim olan şuanki performansı. Şuanki performansıda berbat ötesi berbat. Bir yanda Birsel'i izlerken, diğer yanda Işıl'ı izlemek büyük işkence.

Kimsenin şu andaki performansından memnun olduğu falan yok, sakatlıktan sonra her sporcunun yaşadığı gibi formsuzluk yaşıyor o kadar. Işıl'ı silecek bir durum yok ortada. Öyle basketbolcu değil falan demeden önce bunları göz önünde bulundur.

Kimsenin şu andaki performansından memnun olduğu falan yok, sakatlıktan sonra her sporcunun yaşadığı gibi formsuzluk yaşıyor o kadar. Işıl'ı silecek bir durum yok ortada. Öyle basketbolcu değil falan demeden önce bunları göz önünde bulundur.

ya ben performansındada degilim. mesela iceri girip defansı dagıtmayı bile düsünmüyor. bos kalıyor atıs yapmıyor. elindeki topları hemen kaybediyor. bunlar benim dikkatimi cekiyor. ben ondan iyi oyunda beklemiyorum ortalama oynasın yeter. topu yanındakine verip öylece duruyor. bosken atısta yapmıyor. ozaman bu oyun kurucu neye yarar. ben performansından cok. oyun zekasından süphelendim...

ya ben performansındada degilim. mesela iceri girip defansı dagıtmayı bile düsünmüyor. bos kalıyor atıs yapmıyor. elindeki topları hemen kaybediyor. bunlar benim dikkatimi cekiyor. ben ondan iyi oyunda beklemiyorum ortalama oynasın yeter. topu yanındakine verip öylece duruyor. bosken atısta yapmıyor. ozaman bu oyun kurucu neye yarar. ben performansından cok. oyun zekasından süphelendim...

Oyun zekası konusunda bu ligde en son tartışılacak kişidir Işıl. O dediklerini kendine güvenini kaybettiği için yapamıyor işte, 1,5 yıl boyunca basketbol oynayamamış birine her kötü oynadığı maçtan sonra böyle yüklenilirse, bu kadar sorumluluk verilirse "her şeye rağmen senin arkandayız" denmezse bu güveni kazanamaz işte.

Şurda yazılanları bir okuyayım dedim heyecanlı geldi bütün sayfaları okudum ve bir anlam veremedim överken göklere çıkarıp söverken yerin dibine gömüyorsunuz.

Bence öncelikle Birsel-Işıl kıyaslamasını bırakın nerdeyse Birsel her maçta ezdi geçti en azından Birsel eminim hiçbir maçta Işıl'ın arkasında bu kadar ezilmez.

Işıl şuan ki haliyle Galatasaray Medical Park'ın birinci guardı olamaz. Ama yedek olarakta Işıl'dan daha iyisini bulamazsınız.

Şuan bizden iyi bir kadronuz var ancak yabancılar sayesinde sizin takımın Türk oyuncularından yanlızca Bahar'ı görmek isterim bizim takımda onun için bu sene şampiyon bile olsanız ikinci bir hacettepe vakası yaşamazsak seneye yine en büyük favori biz olacağız.

Genel olarak iyiydi bugün, iyi savunma yaptı. Sadece penetrelerde sorun vardı.

Geri
Üst Alt