Işıl Alben | Genel Koordinatör

Cevap: #10 Işıl Alben | KAPTAN

Cok istekliydi bugün Kaptan.

isil double double a yaklasirsa o maci kaybetmemiz zor

Ben yie beğenmedim galibiyet gözümüze perde indirmesin.Bir sürü top kaybı yaptı hatta bu yüzden topu yarısahaya kadar başka oyuncular getirdi

Ben yie beğenmedim galibiyet gözümüze perde indirmesin.Bir sürü top kaybı yaptı hatta bu yüzden topu yarısahaya kadar başka oyuncular getirdi

Işıl Alben 2 top kaybı

Tamika 3 top kaybı

Fowles 4 top kaybı

Augustus 7 top kaybı

:o

2 kere top kaybı yaptı 2 top çaldı, Birsel'den de iyiydi. Hala neyden bahsediyorsun?

Geçen maç istatistik falan koyuluyordu şimdi de koyalım

Işıl: 8 sayı 1 ribaund 6 asist 2 top kaybı 2 top çalma 3/4 şut yüzdesi

Birsel: 8 sayı 3 ribaund 2 asist 3 top kaybı 0 top çalma 3/6 şut yüzdesi

Işıl, basketbolcu filan değil (!)

Işıl'ın berbat ötesi performanslarından sonra, kötü oynaması bile onu yüceltti.

Bende Işıl'ın başarılı olmasını herkes kadar isterim. Onun kadar iyi bir Galatasaraylı'nın başarılı olmasını hangimiz istemez? Ama olmayacak gibi. Umarım geliştirir kendini. Daha genç sayılır.

Işıl:bid:

Müthiş mücadele etti,Augustus'a yaptığı asistler müthişti,top kaptı,hataya zorladı,birseli sildi,ilk 3lüğü kritikti...

:tiphat:

Işıl'ın berbat ötesi performanslarından sonra, kötü oynaması bile onu yüceltti.

Bende Işıl'ın başarılı olmasını herkes kadar isterim. Onun kadar iyi bir Galatasaraylı'nın başarılı olmasını hangimiz istemez? Ama olmayacak gibi. Umarım geliştirir kendini. Daha genç sayılır.

Galatasaray'dan emekli olur.

valla bu macta birtek seyini begendim en azından birseli teke tekte büyük cogunlukla gecirmedi. bu benim icin yeter zaten benim ondan cok büyük beklentim yok. cünkü gücü yok hemen yıkılıyor. biraz agırlık felan calıssın. ilk macta ölü gibiydi biraz normal oynadı. kazandık iste. birseli diger maclardada teke tekte gecirmesin biz o maclarıda kazanırız..

İlk 5 çıkmamalı ve bu kadar sorumluluk yüklenmemeli !

Dün, inanılmaz bir savunma yaptı. İlk maçtaki hatası nedeniyle, herkes üzerine fazla geldi. Bunun vermiş olduğu hırsla dün çok iyi oynadı. Caferağa'da da, Birsel'i iyi savunması gerekiyor.

Hala Işıl kötü oynadı diyenler var, 2.maçta Işıl çok iyiydi ve görevini fazlasıyla yaptı.

180862_1651571963284_1056556630_31487889_6381605_n.jpg

Hala Işıl kötü oynadı diyenler var, 2.maçta Işıl çok iyiydi ve görevini fazlasıyla yaptı.

insallah bugünde birsele adım attırmazda rahatlarız. ışıl gene birseli agzı acık izlerse işimiz zorlaşır. iinsallah gene görevini yapar cok şey istemiyoruz:)

Bugün Işıl'a çok iş düşecek. İnşallah eski performansındaki gibi oynar.

Savunma işini iyi yapsa yeter, son maçtaki oynadığı gibi oynar umarım.

İlk maçı 14 sayıdan son topa getiren savunma senle başladı, maçı oraya sen getirdin,ikinci maçın en iyisi yine sendin,bu maçı sen kenara gelince kaybettik,değerini bilen biliyor kaptan.

Cok iyi bir Galatasarayli

Aksini iddia eden hata yapar

Tipki iyi bir guard oldugunu dusunenler gibi

Geri
Üst Alt