Işıl Alben | Genel Koordinatör

Cevap: #10 Işıl Alben | KAPTAN

Mutlu yillar kaptan...

bu kadar beceriksiz,vurdumduymaz,basketbol özürlüsü biri kaptan oluyorsa o takımdan bi halt olmaz....

Amigoluk yapsa yeminle daha faydalı olur çünkü basketball'un ''b'' sinden anlamıyo

Tina, Diana bile normal performansının yarısını oynayamıyor, Işıl'dan, Bahar'dan, Sulciute'den, Matic'den ne bekliyorsunuz ki şu ortamda.

Yapıcağınız tek şey dönüp bir önceki sayfanın son mesajını okumak.Bu kadar basit.Varsa bir öneriniz,fikriniz söyleyin bilelim.Bir mantığı olsun ama söyledikleriniz.Biraz geri çekilip büyük resme bakın artık.

kalırsada gidersede benim icin farketmez. ben tugbayı esra şencebeyi geri istiyorum.

Tuğba Palazoğlu'nu bu taraftara özleten bir oyuncudur kendisi. En faydalı olduğu yer "bench."

nasıl arda gitti futbol takımı düzeldi basket takımı içinde ışılın gitmesi lazım

Her önemli maçtan sonra burda bir Işıl mesajım var

o yüzden fazla yazmaya gerek yok

ışıldan kötüsü gelene kadar Türkiyenin en kötü guardı

bize onu layık görenler utansın

Kimi layık görüyorsun onu yaz bakalım?

Nilay Yiğit

Birsel Vardarlı

Tuğba Palazoğlu

Seda Erdoğan

Esmeral Tunçluer

Özge Yavaş

Esra Şencebe

vb vb vb

Kısaca Türkiye kadın basketbol liginin herhangi bir takımın guardı olmadı yedek guardı

Turgay allahını seversen sen bana ışıldan daha kötü oynayacak bir guard ismi yazar mısın?

tamam iyi yerli oyuncu çıkmıyor ama bunun arkasının sığınıp Işıla forma vermek de doğru değil

İddia ediyorum Işılı bıraktıktan sonra hiç bir takımın direk guardı olamaz, olamayacak

bench'te dahi olmasin mumkunse..

Işıl, basketbolcu falan değil.

Nilay Yiğit

Birsel Vardarlı

Tuğba Palazoğlu

Seda Erdoğan

Esmeral Tunçluer

Özge Yavaş

Esra Şencebe

vb vb vb

Kısaca Türkiye kadın basketbol liginin herhangi bir takımın guardı olmadı yedek guardı

Turgay allahını seversen sen bana ışıldan daha kötü oynayacak bir guard ismi yazar mısın?

tamam iyi yerli oyuncu çıkmıyor ama bunun arkasının sığınıp Işıla forma vermek de doğru değil

İddia ediyorum Işılı bıraktıktan sonra hiç bir takımın direk guardı olamaz, olamayacak

Birsel, Esmeral hariç o yazdıklarının hepsi kötü Işıl'dan. Bir de Nilay yazmış Nilay biz de oynadı da ne oldu Işıl'ın şu anki halinden bile kötü değil miydi? Sanki Tuğba, Esra bizdeyken Işıl'dan fazla oynuyordu bir Anadolu takımına gitsin Işıl da oynar onların oynadığını.

Yazdıklarına ek olarak

Deniz Boz

Gizem Yavuz

Gülşah Çelebi

Geçen sene benden başka Tuğba'yı savunan yoktu şimdi herkes Tuğba'cı oldu.

Birsel, Esmeral hariç o yazdıklarının hepsi kötü Işıl'dan. Bir de Nilay yazmış Nilay biz de oynadı da ne oldu Işıl'ın şu anki halinden bile kötü değil miydi? Sanki Tuğba, Esra bizdeyken Işıl'dan fazla oynuyordu bir Anadolu takımına gitsin Işıl da oynar onların oynadığını.

Yazdıklarına ek olarak

Deniz Boz

Gizem Yavuz

Gülşah Çelebi

Geçen sene benden başka Tuğba'yı savunan yoktu şimdi herkes Tuğba'cı oldu.

Turgay Bey Işıl sahada ne yapıyor ki bunlardan daha iyi oluyor gerçekten anlamıyorum

Dün salondaydım, canlı gözle tekrar izleme şansım ( veya şanssızlığım) oldu

takıma katkısı sıfır, sıfırı geçtim zarar

ama siz böyle düşünüyorsanız, fikrinize saygım duyuyorum

Turgay Bey Işıl sahada ne yapıyor ki bunlardan daha iyi oluyor gerçekten anlamıyorum

Dün salondaydım, canlı gözle tekrar izleme şansım ( veya şanssızlığım) oldu

takıma katkısı sıfır, sıfırı geçtim zarar

ama siz böyle düşünüyorsanız, fikrinize saygım duyuyorum

Diğerlerinin ne katkı vereceğini sanıyorsun? Ceyda, Tuğba bizim takımda hiçbir şey yapamazken gittikleri takımda nasıl katkılar verdiklerini görüyoruz. Sorun Işıl'da değil takımda her şey yanlış, her şey hata. Bu düzende ne Esmeral-Birsel-Nevriye dışında herhangi bir yerliden ne de orta sınıf bir Avrupalıdan katkı alamazsın. Anca Prince, Diana, Tina katkı verir onlarda %40'ıyla falan.

ışıl alben ismini görünce nedense hep sabri aklıma geliyor.

Ayşe Cora oynasın, bundan kötü olma ihtimali yok zaten. Gelişme ihtimali de var.

Kıza sabri sarıoğlu muamelesi yapılmış resmen üzüldüm gerçi sabri'yede o muamelenin yapılmasına üzülüyorum ama elden bişey gelmiyor bunlar 1-2 yıl öncesine kadar taraftarın en sevdiği oyunculardı sakatlık dönüşü performans düşüklükleri normaldir ama bizim taraftar gerçekten çok ilginç anında siliveriyor oyuncuları..

Birsel bunun karşısında 7 dakikada 13 sayı attı. Ne söylesem az Işıl denen şeye.

Geri
Üst Alt