Işıtan Gün Beyaz Tv’ye Katıldı!

Rezillik ya ne diye şunların programına katılır ki.

Işıtan ihtarnameyi yalanladı ama diğer kanalda Rezan Epözdemir ihtarname doğru dedi.Hem bu olay için hem de Muslera konusu için Işıtan Tv100'e bağlanamadı..

Bunlar mecbur mu kardeşim böyle tv kahvelerine çıkmaya? Ulan koskoca Galatasaray’ı ne hale getirdiniz Allah’im sabır ver

Işıtan Gün: "Galatasaray ürünlerini Avrupa'da satmak için cebimden para verdim. Galatasaray'ın cebinden 1 kuruş çıkmamıştır. Galatasaray'dan bana ihtarname gelmedi. Sözleşme fesih için bir ihtarnameye ihtiyacım yok. Ürünleri iade ettim, cebimden para harcadım."
Verin şu şerrefsize parasını geri.

Gs yönetimiyle ve tum branslariyla iflas etmis durumda. Bu durumdan nasil cikacaz bilemiyorum

buyrun işte karşısınızda muhteşem Işıtan Gün.

ne olduğu belli olmayan bu adamlar için, efsanelerini, kestane yapan muhteşem taraftar.

fb' den beter hale geleceğiz. Terim saha içinde berbattı, bugün bu haldeysek onun suçu kabul, çok kötüydü ama o varken bunların hiç biri olmuyordu, itin köpeğin ağzında maskara olduk.

Kimsenin Gs kulübünün değerlerini al aşağı etmeye hakkı yok.Bay elmas ve ekibi her geçen gün camiayı başka rezil hallere sokmakla meşgul.ahmet çakar denen soytarının karşısına çıkan adamlar yöneticilik yapıyor Allahım sen kimlerle sınıyorsun bizi.Bu ülkenin insan kalitesi hangi ara bu kadar düştü ya.her mekanizmada gidenin yerine daha kötüsünün gelmesi normal hale geldi.

buyrun işte karşısınızda muhteşem Işıtan Gün.

ne olduğu belli olmayan bu adamlar için, efsanelerini, kestane yapan muhteşem taraftar.

fb' den beter hale geleceğiz. Terim saha içinde berbattı, bugün bu haldeysek onun suçu kabul, çok kötüydü ama o varken bunların hiç biri olmuyordu, itin köpeğin ağzında maskara olduk.
Zaten olayların bu hale gelmesi kötü saha içi sonuçları.

Geri
Üst Alt