Işıtan Gün: "Hata olarak gördüğüm bu ifadeler için özür dilerim"

Bu twitleri kim bulup çıkardı allah aşkına
Kardeşim siz de bir temizleseydiniz şu twitleri ne bu her yerden bir şey çıkıyor

Benim anlamadığım bir şey var; Şimdi bu insanlar kariyer yapıyor, para kazanıyorlar, belirli mevkilere geliyor, göz önünde olacaklarını da biliyorlar. Geçmişte neler yazdığını, ne yaptığını da biliyorsun, neden silmiyorsun ki hesabını
Bence o linçe kalkışan hesaplar secimden önce o tweetleri bir yerde kayıt altına almışlardır ne olur ne olmaz tarzından.

Twitter'i olmayan Baskan lazım acilen, yoksa kulüp her zaman bu ergenlerin baskısı altında kalacak.

Ne demek istedi simdi Elmas? Istifa verildi kabul edilmez mi demek istedi yoksa baska birsey mi ima etti.

Artik bu saatden sonra bütün yöneticiler, futbolcular attiklari bütün tweetleri bir kontrol etsinler cünkü cakallar bunlari kullanacaktir.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Galatasaray Spor Kulübü teröristlerle pazarlık etmez başkan bunu unutma!

Size çapsız heriflere Twitter odalarında hesap vermeyin hesap vereceğiniz yer genel kurul demiştik.

Bence o linçe kalkışan hesaplar secimden önce o tweetleri bir yerde kayıt altına almışlardır ne olur ne olmaz tarzından.

Twitter'i olmayan Baskan lazım acilen, yoksa kulüp her zaman bu ergenlerin baskısı altında kalacak.
Öyle de 2009 yılında yazdıkları falan var. Bu adam Hollanda'dan kulüp aldı, yıllardır da ön planda birisi. Yönetime girmesinden de bağımsız olarak söylüyorum bunları. Aklım almıyor gerçekten.

Tam olarak bu sebeple sosyal medya daha çok çekiyo insanları. Daha çok ego daha çok şımartılma

Ama bunu temiz ve yeni bir hesaplada yapabilirler. Hem öylece "Cancel Culture'a" kurban gitme riski azaliyor.

Twitter'de örgüt gibi gruplar var. Bir ünlünün bir dedigi seyi begenmedigi an, 12 sene önce attigi Tweetlerini bile arastiriyor insanlar.

Mesela komedicileri +10 sene önce attigi o dönem komik sayilan ama simdiki ortamda "offensive" gecerli olan tweetler ile linclemeye calisiyorlar.

Tabi bu adamin yazdigi seyler malca ve igrenc. Gören 15 yasinda'ki degisik biri yazdi sanar.

Ne demek istedi simdi Elmas? Istifa verildi kabul edilmez mi demek istedi yoksa baska birsey mi ima etti.

Artik bu saatden sonra bütün yöneticiler, futbolcular attiklari bütün tweetleri bir kontrol etsinler cünkü cakallar bunlari kullanacaktir.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bu tweet ler kabul edilemez istifa edecek olarak yorumladım.terim tayfa cendere müziği eşliğinde intikamını aldı ve egolar yine tavan.

Hay sokayım sizin ahlaki normlarınıza. Twitlerde bir bok yok. Bunun için bir adam açıklama yapmak zorunda kalacak ha.

Rezalet.
Sertleşme twiti seviyesizce. Diğerleri sadece provokatif dille yazılmış normal twitler. Ama faal Gs yöneticisiyken bunların hiçbirini atmaması gerekir, adam da zaten fi tarihinde atmış.

Çıkıp o zaman farklı düşünüyordum olgun değildim vs. dese bile yeterli.

Isıtan beyden yanıt geldi ve kamuoyundan özür diledi..

konu kapanmistir

Geri
Üst Alt