Işıtan Gün: "Hata olarak gördüğüm bu ifadeler için özür dilerim"

Hamamcioglu’nun baskanligi hayirli olsun

çapulculara ve galatasaray düşmanlarına boyun eğmeyin, galatasaray için çalışma vakti.

Bir yönetici neden göreve geldiği an twitter hesabını kapatmalı bunu uygulamalı yaşıyoruz

Şu sosyal medya çıktığından beri inanılmaz bir linç kültürü var yazılan şeylerin ayarına bakılmadan herkese %100 linç girişimi var genel olarak söylüyorum kimseyi savunmuyorum yazdığı şeyler cok garip ve saçma.Kendiside umrumda değil açıkçası.Mesela kendimizle ilgili yalan bir haber cıksa sosyal medyada yandık.

Evet savas basladi

İsitanda biraz beyin varsa medyadaki tum satilik kalemlerin seceresini doker meydana

kolpa haber sallamalar,kendilerinin menajerlerle tuttuklari isler,20bin urun kaybinda olaya dahil olan kisiler,gecmis transfer donemlerinde sukrunun biseyler karistirip karistirmadigi,altyapi direktoruyle altyapida calisan antrenorun akraba oldugu,emre akbabanin sozlesme detaylari,galasevgisinin kim oldugu ve transferleri nasil manipule ettigi

Ve en onemliside kendilerini destekleyen guruhun 1 kisiyi kovdular diye kendilerine nasil dusman olduklarini,amaclarini,yuzsuz olduklarini ortaya koymalidir

Dise dis kana kan yapmazsa dusene bende vurucam

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bel altı vurmak olmuş biraz. 10 yıl önce attığı saçma sapan tweetler yüzünden adamı yemek doğru değil. Başarısızsa gönderilsin ama bu konu apayrı. Kızanların kendisi de Işıtan Gün'den temiz düşünceleri yoktur. İlk taşı günahsız atsın. Yöneticileri bu şekilde indirmeye bir kere başlarsak bu hep sürer gider.

ışıtan konusu daha önce mustafa cengiz konusu hepsi terim karşısında insanların başına neler geleceğini gösteriyor

yarın yönetim değişse yeni yönetimden birileri de anti terim olsa aynısı olacak

terimcilik galatasarayın paralel yapılanması olmuş

bu hayal kırıklığı, küçük boy ali koç ve ışıtan denen ne olduğu belli olmayan herif, bizi bitirip, kaçacaklar.

bir an önce defolursunuz inşallah

Geri
Üst Alt