Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 104.506
- 55.744
- 4.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sicil numarasını unutmuş sanırımIstifa veya görevden alma sözkonusu değil anladığım
mağara soğuk muydu rengo?Ne bu olayı da yazsaydınız durduk yere tweet atmadı herhalde
Bu isimle nasıl ciddiye alacağız seni renkdasBu daha başlangıç Burak
Hepinizi bitireceğiz
Attığı tweetlerin bazılarında mentionladığı Serhat Demirel de kulüpte iletişimci olarak çalışıyor. Normal o yüzden.Isitan cikip kuzenim yazmis der.
Ben bu insanlari anlamiyorum. Ünlü veya insanlarin gözünde oldugun an, insan tüm eski social media hesaplarini kapar. Bunlar bunu niye yapmiyor?
Her dakika bir olay çıkıyor Emrah. Bu hangisi kırmızı tanga tweeti başkanındı bu ne yapmış?mağara soğuk muydu rengo?
Net bir destek mesajı vermesini bekliyordum, bu yazdığı iki tarafa da çekilebilir. Her isteyene kelle verecekse işimiz var.
Yok Işıtan Gün'ün 11 sene önce atmış olduğu 'kalktı' twitleri yüzünden terimci tayfa linçliyor; Eşref ve Metin'de destekledi. Keşke aynı hassasiyeti Arda bu takıma kaptan yapılırken de gösterselerdi.Her dakika bir olay çıkıyor Emrah. Bu hangisi kırmızı tanga tweeti başkanındı bu ne yapmış?