Işıtan Gün: "Hata olarak gördüğüm bu ifadeler için özür dilerim"

Terimist = kangren

Parmak kangren olur, tedavisi yoktur. Tek çare parmağı kesmektir.

Terimciler gerçekten çok tehlikeli bunun yüzünden Terim bir daha profesyonel olarak gelmemeli gelirse de başkan olarak gelsin kendisiyle tartışamaz çünkü. Bir insan her gittiğinde arkasında kaos ve enkaz(kadro olarak değil camia durumu olarak) bırakır mı arkadaş şaka gibi. Terim'i çok seviyorum ama Galatasaraylı olmayıp Terimciler nedir gerçekten yazık.

iki mağlubiyet alırsak Allah korusun tabi yönetimde hocada gider.Fatih terim isterse hoca olur isterse başkan

A-troll C-troll -H-trollerden ne farkı var bu terimcilerin takıma zarar veriyorlar.

Aga bu ışıtan gün niye bu kadar eşeleniyor. Var bir kokusu. Sadece hoca değil sanki birileri bu herifin tr de iş yapmasını istemiyor gibi. Aklıma direk nihat geliyor, sonra tr deki aç menajerler geliyor.

Evet savas basladi

İsitanda biraz beyin varsa medyadaki tum satilik kalemlerin seceresini doker meydana

Yalanciyi zikmedikleri icin kolpa haber sallamalar,kendilerinin menajerlerle tuttuklari isler,20bin urun kaybinda olaya dahil olan kisiler,gecmis transfer donemlerinde sukrunun biseyler karistirip karistirmadigi,altyapi direktoruyle altyapida calisan antrenorun akraba oldugu,emre akbabanin sozlesme detaylari,galasevgisinin kim oldugu ve transferleri nasil manipule ettigi

Ve en onemliside kendilerini destekleyen guruhun 1 kisiyi kovdular diye kendilerine nasil dusman olduklarini,amaclarini,yuzsuz olduklarini ortaya koymalidir

Dise dis kana kan yapmazsa dusene bende vurucam
bence yönetimde terimle ilgili bazı bilgileri ve görüntüleri servis edebilir..terimciler takımı seviyorlarsa hazirana kadar sessiz kalmaları gerekir.

Işıtan’ı yedirmeyiz !

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İstifa etmemiş, güzel. Birisi gönderilecekse bile bunun kararını yönetim, başkan vermeli, twitter değil. Ama asılsız iddiaların, iftiraların, bağlamından koparılmış beyanların ve bunlar üzerine argüman üretmenin ne kadar tehlikeli olduğunu herkes görmüştür umarım.

Bu muhabbet devam edecek bu arada her transfer, atama, alım-satım hepsi hakkında iddialar, iftiralar düşecek sürekli.

Bu twitlerden dolayı özür dilemesi de saçma ama suni baskıyı kırması açısından iyi oldu.
haluk-gökhan adama söylemediklerini bırakmadılar bugün.

Geri
Üst Alt