Işıtan Gün: “Hocamıza harcama limitlerini ve FFP’yi aktardığımda ‘s.. limitinizi’ dedi”

Daha turkceyi zor konusan Abdurrahimi transferin basina gecirirsen tabiki araya ne kadar cakal cukal alamanci menajer varsa sokacak.

birçok kişinin gündelik hayatında kullandığı kötü ifadeleri twitterda kullanacak kadar salakça bir davranış sergilemesi sonu oldu. bu yüzden adamın sözlerine kıymet verilmiyor ama çok doğru şeyler yazmış. ülkemizde ne oluyorsa hep bu çeteleşme yüzünden oluyor
Sosyal medya terimcisi,aysalcisi,ali koccusu dahil monica bellucinin genclik fotosunu profiline koydugunda, ama bu fotodaki monica mi taniyamayan mallar olduğunda, bunlarin iclerinde,sana dmden yuruyecek kadar salak,cevap vermediğinde kufur edecek kadar gerizekaliyla dolu.isitanin twitleri o kadar da onemli degil.herkes bisey savunucu orda

Dogru demis fatih terim, baska takimlara limiti esneten takmayan federasyon bize gelince titzlikte cigir aciyor.

Kulubün sahibi belli değil bunlar normal

kişilerden ziyade ad hominem yapmayım olgulara yoğunlaşırsak büyük bir skandallar silsilesi yaşanmakta klübümüzde.

Satın kulubü kurtulalim artik yeter ya, hicbi zaman iyi ve düzgün yönetilmedi bu kulüp, satılıp tek sahibi olunca kendini soyacak hali yok adamın

Gökhan Dinç: ''Işıtan! Tüm kulüpler 's.kerim limitini' diyor. Senin Fatih hocan mı sorun oldu? Senin asıl sorunun Fatih Hoca ile. Söylesene bunu dürüstçe!''

Bu herif Besiktasli degil miydi yav. Gece gündüz FT'yi konusuyor olmasi ilginc.

Bu kadar yazıyı kim okuyacak Işıtan?

Transferlerde bir organizasyon varmiydi bunu bilemiyorum cunku genel de kiralik oyuncular transfer edildi

Ama galasevgisi gibi twitter hesaplarini bizzat transferden sorumlu kisiler kullandi taraftari yönlendirmek icin,bu tarz bir organizasyon vardi
isim sızdırıp zorla aldırıyorlarmıydı acaba taraftarı yemleyip baskı kurdurup

Yürütülen karalama kampanyalarından, kurulmuş bir düzene çomak sokulup yok edilmeye çalışıldığı belliydi.
ftci medya başlıgı manşet olarak atıp içerigi görmezden geliyor bu hususa ne dersin. bunu gören taraftar iyi demiş diyor ama icerigi okumuyor

Fatih Terim'in futbolcu transferlerindeki fahiş bonservis ve maaşlara karşı vurdumduymazlığını bilmiyor muydunuz? Ağustos'ta bir dünya borçla kurdurduğu pahalı kadroyu Ocak'ta çöpe atışlarını ve tekrar tekrar kuruşlarını hatırlamıyor musunuz?

Kendisi tarihimizin en büyük sportif başarıların mimarı olduğu gibi maddi çöküşümüzün de büyük bir parçasıdır. Bir insanı seviyorsunuz diye, efsanemizdir diye yaptığı tüm yanlışlara gözünüzü kapatırsanız ve bunların yanlış olduğunu söyleyebilenleri de düşmanlıkla itham ederseniz iradenizi, objektifliğinizi ipoteklemiş olursunuz.

Işıtan'ı tanımayız severiz, sevmeyiz ama adam bir yanlış yaptı diye söylediği doğru söze bari laf etmeyin. Fatih Terim'in artık bize yarardan çok zarar verdiğini lütfen görün. Hep kaos, hep kavga dövüş, intikam.

Galatasaray bence doğru yola doğru gidiyorken yine aynı çekişmenin aynı paradoksun içine düştü. Çalışkan, gençlere önem veren yabancı bir teknik adam, profesyonel bir sportif yapı kurulmalıydı. Bu kişi Torrent olur başkası olur onu bilemem. Ama Campos, Sensible, scout oluşumunun geliştiriliyor olması çok doğru hamlelerdi. Bizi bu borç batağından çıkaracak tek yapı bu iken yine geldik Terim, yine aynı muhabbetler, yine aynı kısır döngü. İnanamıyorum olup bitene dejavu gibi.

Fatih Terim'in futbolcu transferlerindeki fahiş bonservis ve maaşlara karşı vurdumduymazlığını bilmiyor muydunuz? Ağustos'ta bir dünya borçla kurdurduğu pahalı kadroyu Ocak'ta çöpe atışlarını ve tekrar tekrar kuruşlarını hatırlamıyor musunuz?

Kendisi tarihimizin en büyük sportif başarıların mimarı olduğu gibi maddi çöküşümüzün de büyük bir parçasıdır. Bir insanı seviyorsunuz diye, efsanemizdir diye yaptığı tüm yanlışlara gözünüzü kapatırsanız ve bunların yanlış olduğunu söyleyebilenleri de düşmanlıkla itham ederseniz iradenizi, objektifliğinizi ipoteklemiş olursunuz.

Işıtan'ı tanımayız severiz, sevmeyiz ama adam bir yanlış yaptı diye söylediği doğru söze bari laf etmeyin. Fatih Terim'in artık bize yarardan çok zarar verdiğini lütfen görün. Hep kaos, hep kavga dövüş, intikam.

Galatasaray bence doğru yola doğru gidiyorken yine aynı çekişmenin aynı paradoksun içine düştü. Çalışkan, gençlere önem veren yabancı bir teknik adam, profesyonel bir sportif yapı kurulmalıydı. Bu kişi Torrent olur başkası olur onu bilemem. Ama Campos, Sensible, scout oluşumunun geliştiriliyor olması çok doğru hamlelerdi. Bizi bu borç batağından çıkaracak tek yapı bu iken yine geldik Terim, yine aynı muhabbetler, yine aynı kısır döngü. İnanamıyorum olup bitene dejavu gibi.

Gençlere önem veren hoca = Torrent ?

Işıtan tanımayız severiz/sevmeyiz ama sözleri doğru ?

Bu kadar çelişkili ifadeleri aynı paragraflar içinde sığdırmanın altındaki nefret ve motivasyonu merak ettim doğrusu.

forumun en fanatik ftcisi @Ozan Puki renktaşım bile gercekleri görüp bizimle aynı saflarda yer alıyorsa bu mucadelemiz gsyi düzlüge cıkaracaktır

bugunden itibaren ftci trollerin postlarına sadece haha like olarak atılacak alıntı yapılmayacaktır

sende evet diyormusun ey can kardesım @Murat Kara

Floaryaya bile gidemeyen ışıtan bu olayları nerden öğrenmiş kendi mi bizzat şahit olmuş. Ben inanmadım. Bu adamı sevmiyorum ve söylediği sözlere güvenmiyorum. En son hocamızla çok eski bir dostluğumuz var diyodu sonra öğrendik ki hoca Florya ya gelmesini yasaklamış. Hani dostlugunuz nerde... Başkan torrent ile yardımcı hocalık için görüştü demişti sonra öğrendik ki Burak elmasa bu torrent projesini oneren kafasına sokan yine ışıtan bunu kendi açıkladı ben başkana bunu önerdim oda kabul etti dedi. Bir dediği bir degini tutmayan ve forma olayları ile kulübün yanılmıyorsam mahkemeye verdiği bir insana güvenmem. Özel hayatında paylaştığı şeylere gelmek dahi istemiyorum. Gedson olayında yine kendisinin parmağı varmı yokmu sorgulamak lazım. Kendisi bjkli olarak suclanirken gedsonun bjk ye bırakılması çok ilginç. Daha bir sürü şey var. Kısacası bu adama inanmam güvenmem... Bir taraftar olarak bu yazı hiç mi hiç ilgimi çekmedi ve inanmıyorum çoğu şeye... Burak Elmas yönetimi komple böyle. Denilene göre fenerliler kulübe sokulmuş yönetimde yer verilmiş. Hatta en son Burak elmasın pr cisinin tweet i vardı Galatasaray a sikeci diyor. Bu adam Burak elmasın pr cisi ve para almış. Spor gecesi digital youtube kanalında hepsini tweetlerini aldığı parayı herşeyi gösterdiler açıkça. Kendimide katarak bu yönetime destek verdiğim için utanıyorum ve çok şükür kurtulduk bu adamlardan. İğrenç bir sezondu ve bunu yaşatanlar inşallah bir daha bu kulüpten içeri giremez ve o stadta maç izleyemez

Son düzenleme:
forumun en fanatik ftcisi @Ozan Puki renktaşım bile gercekleri görüp bizimle aynı saflarda yer alıyorsa bu mucadelemiz gsyi düzlüge cıkaracaktır

bugunden itibaren ftci trollerin postlarına sadece haha like olarak atılacak alıntı yapılmayacaktır

sende evet diyormusun ey can kardesım @Murat Kara
Ozan Puki renkdasimiz uzun zaman önce ft beyin nasil bir yapilanma icinde oldugunu anlayıp ftcilikten ayrılmıştı zaten renkdasim. Ftcilerle alakalı yapılacak tek şey onlar yokmuş gibi davranmak olmali.

Gökhan Dinç: ''Işıtan! Tüm kulüpler 's.kerim limitini' diyor. Senin Fatih hocan mı sorun oldu? Senin asıl sorunun Fatih Hoca ile. Söylesene bunu dürüstçe!''

Bunlarin terimin ekibinden olduklari da netleşti. Seçim öncesi burakı desteklemeleri terim içinmiş.

Geri
Üst Alt