Işıtan Gün: “Hocamıza harcama limitlerini ve FFP’yi aktardığımda ‘s.. limitinizi’ dedi”

son satırların okunması yeterli ft efendinin kişiligini yazmış

• zır cehaletin ve değil, cesaretin ve sevginin,
  • hamasi söylemlerin ve hayali mağduriyetlerin değil liyakatin,
  • “ben kimseye hesap vermem” diyen zihniyetin değil, sorumluluk hissedenlerin,
  • iç siyaset ve egolar uğruna doğruluktan şaşmakta beis görmeyenlerin değil, ne pahasına olursa olsun doğruların ve dürüstlüğün peşinde olanların,
  • “ben içinde yoksam Galatasaray başarılı olmasın” arabeskliğinin değil, “yeter ki Galatasaray iyi olsun” diyebilenlerin, bunu yaşayabilenlerin,
  • herkesle her zaman kavga arayışında olan ve hep haklı olduğunu iddia eden çatık kaşların değil, sevgi ve gülümsemeyle çalışanların,
  • kibrin ve “ben bilirim”ciliğin değil, bilim ve aklın,
  • Galatasaray meselelerinin “-miş’ler -muş’lar” değil, hakikatler ve somut gerçekler üzerine tartışıldığı,
  • ve son olarak “düşmanımın düşmanı dostumdur” prensibiyle dün en ağır hakaretleri ettiği kişilerle bugün müttefik olanların artık önemsenmediği bir dönemin hakim olmasına vesile olur.

Isıtan nasıl biri olursa olsun, birisi bir yere çomak sokmadigi sürece 10-15 sene öncesine kadar araştırıp kimsenin üstüne gidilmez. Demekki bir yerlere çomak soktular ki adam bir anda sapik ve öcü oldu. Pislik boğaza kadar ki Albayrak i Terimi Rezani vs eski düşmanların hepsi bir araya gelip adamı operasyonla bertaraf ettiler. Florya bataklığınin kokusu ordan çıkan oyuncu, çalışan, TD ve yardımcılarının ve hatta eski yöneticilerinin üstüne öyle bir sinmiş ki söylemlerinden çamur akıyor herkesin. En basit çalışanından eski tdsinin ve yardımcılarınin ilk cevap vermesi gereken sorular kayıp ürünler ve transfer yolsuzluklaridir. Ben bir taraftar olarak, Ciner grubuna giden 23 milyon euronun, peşkeş çekilen Riva ve Florya arazisinin, adanın, Oğulcan rezaletinin, Arda, Muslera, Ömer Bayram vb oyuncu sözleşmelerinin, birilerinin akrabası veya tanıdığı menajer ücretlerinin hesabı sorulmadan herhangi bir eski TD-yardimcisi-yoneticinin takıma geri gelmesi ile 1992den beri koşulsuz destekledigim Galatasaray taraftarlığimi askıya alacağım. Dursun, Terim, Albayrak ve futbolcu eskilerinin, tarikatci ve ne idugu belirsiz taraftar adı altında karaborsa ile takımımi sömüren sucukcu iğrenç Ultraaslan oluşumunun, benim verdiğim paralari ve manevi desteğimi ve çok sevdiğim Galatasarayimi somurmesinden ve reklam ve kalkan olarak kullanmasından bıktım. Günümüzde heryerinden kokusmusluk akan ülkemde en kokuşmuş en yozlaşmış oluşumların başında ne yazık ki tuttuğum takım geliyor. Bu ahbap çavuş ilişkisi bittiği gün tekrar çok sevdiğim takımımı destekleyecegim

klubu yazmış kesin almancı
Işıtan Gün kötü bir insan vb. bunları bilmem ama bu iddiaları yeni gelen yönetim dikkate almalı çok zor değildir doğru mu yada yalan mı söylediğini öğrenmek. Doğruysa bu kişileri tasfiye etmek lazım kulüpten herkes Terim'e sallamış gözüyle bakmış ama asıl sorun o değil Mehmet Özbek- Nazifoğlu- Albayrak döneminde tüm transferlerin menajerler üzerinden olduğu istenilen oyuncuların kulübüyle biz pazarlık etmemiz lazımken menajerlerin yaptığı bir gerçek ve o dönemlerde böyle bir düzen kurulma olasılığı da gayet tüksek bence Alan transferlerini falan hatırlıyoruz sonuçta yumruk yumruğa gelindiği söylenen.

"Eşi benzeri görülmemiş bu belgeye imza atan dönemin, sadece Falcao transferinde 3 ayrı menajere tam 3,75 milyon Euro’yu kulübümüze ödetmiş yöneticisi, camiamızın tepkisizliğinden güç alıyor olsa gerek, 26 Mart günü yapılan Genel Kurul’da büyük bir samimiyetsizlik örneği sergileyerek Burak Elmas yönetimini mali açıdan ibra etmeyen oyunu haziruna göstererek atmış ve 5 saat boyunca sandıkların etrafında cansiperane bir şekilde üyelere de aynı yönde oy kullanmaları yönünde telkinde bulunmuştur."

Bu Apo mu?

niye rezillikleri ifşa ettigi icin mi
Attığı tweetlerden dolayı Işıtan'a sallayanların bazılarının Arda'nın takımda idari ve teknik ekipte yer almasını istemeleri yada bunu ses çıkarmayıp kabul etmeleri ikiyüzlülük değil de nedir? Burada bile adamın anlattıklarının doğruluğunun ispatlanması çok basit yeni yönetim için o rapora bakarsın isimleri görürsün adamın orada örnek olarak ispatlayabilirim dediği kişilerle görüşüp doğruluğunu anlarsın ama insanlar buna bakmıyor hala Terim'i kovdurttu nefretiyle yazıyorlar adamın dedikleri Terim'deb falan çok daha ciddi şeyler. Sadece bahsettiği site olayı bile senin transferini ve scout raporlarını ve izlediğin oyuncuları dışarı sızdırabilecek ciddi bir olay ama insanlar "sikerim FFP'yi" cümlesine takılıyor.

"Eşi benzeri görülmemiş bu belgeye imza atan dönemin, sadece Falcao transferinde 3 ayrı menajere tam 3,75 milyon Euro’yu kulübümüze ödetmiş yöneticisi, camiamızın tepkisizliğinden güç alıyor olsa gerek, 26 Mart günü yapılan Genel Kurul’da büyük bir samimiyetsizlik örneği sergileyerek Burak Elmas yönetimini mali açıdan ibra etmeyen oyunu haziruna göstererek atmış ve 5 saat boyunca sandıkların etrafında cansiperane bir şekilde üyelere de aynı yönde oy kullanmaları yönünde telkinde bulunmuştur."

Bu Apo mu?
Evet. Sahneden kimin hangi oyu kullandığı görülüyormuş. Albayrak hem mali hem de idari ibrasızlık vermiş. Vahap Tanrıverdi de isyan etmişti hatta.

Yine aynı grup, halen kadromuzda sözleşmeli futbolcumuz olan ______’in transferi sürecinde devreye girmiş, oyuncuyu kendileri üzerinden çalışmazsa Galatasaray’a transfer ettirmeyeceklerini açıkça söylemiştir. Oyuncunun, gerek kulübümüze kendi temsilcisinin kim olduğunu yazılı olarak bildirmesine rağmen vazgeçmemeleri, ____’a anlaşılmasına rağmen transferin _____’a bitmesine neden olarak açıkça kulübümüzü zarara uğratmışlardır. Ben bu sürece ilişkin belgeleri ve iletişim kopyalarını bizzat gördüm, bir kısmı bende de mevcut. Başkan olarak dilerseniz ______’i yanınıza çağırarak tüm süreci kendisinden direkt dinleyebilirsiniz.

Burada zarar muhtemelen büyük bir miktar.
Sözleşmeli oyuncumuz ve bonservis verdiğimiz oyuncu çok yok.
Haziran 2021 tarihinde, yakın dönemde(5 yıl) transfer olan sözleşmeli oyuncular şunlar.
Luyindama, marcao, diagne, feghouli, akbaba.

Yine aynı grup, halen kadromuzda sözleşmeli futbolcumuz olan ______’in transferi sürecinde devreye girmiş, oyuncuyu kendileri üzerinden çalışmazsa Galatasaray’a transfer ettirmeyeceklerini açıkça söylemiştir. Oyuncunun, gerek kulübümüze kendi temsilcisinin kim olduğunu yazılı olarak bildirmesine rağmen vazgeçmemeleri, ____’a anlaşılmasına rağmen transferin _____’a bitmesine neden olarak açıkça kulübümüzü zarara uğratmışlardır. Ben bu sürece ilişkin belgeleri ve iletişim kopyalarını bizzat gördüm, bir kısmı bende de mevcut. Başkan olarak dilerseniz ______’i yanınıza çağırarak tüm süreci kendisinden direkt dinleyebilirsiniz.

Haziran 2021 tarihinde, yakın dönemde(5 yıl) transfer olan sözleşmeli oyuncular şunlar.
Bu isim Mostafa. Onlar Mostafa'yı Saint Etienne'e götürmeye çalışıyorlardı, Albayrak'ta bu yüzden diğer menajer(Fazıl olabilir tam emin eğilim) üzerinden yapmaya çalıştı. Çokça anlatıldı zaten. Işıtan GÖ ile yakın olduğu için o da bir taraf aslında. Başka bir transferi de baltaladıkları söyleniyordu. (Hangisi hatırlamıyorum ama Alan olabilir.)
Bu da flood. İkisi de bir taraf aldığı için camiayı sürüncemede bırakacak gelişmeler.

İyi yazmış da maddi

Feguli olabilir

Ulan vay anasını arkadaş ne Işıtanmış be!

• Mali etki arz eden kararların onay mercii, normal bir futbol yönetişim sisteminde olması gerektiği gibi Yönetim Kurulu’na değil, teknik direktörümüzün onayına tabi durumdadır. Dün ______’la yaptığım görüşmede de kendisi bu durumu teyit etmiştir. (Örneğin, _____’ten 1 sene sözleşmesi kalan _____ için gelen ve _____ Bey’e göre kabul edilmesi gereken 2 milyon Euro’luk teklifin reddedilmesi ve ______ tarafından 4 milyon Euro istenmesi gibi.)
Bu kim lan.
Diagne olamaz 2 sene
1 sene sözleşmesi kalan.
Babel-feghouli vardı yabancı onlar gitmezdi zaten. Yerlilerden biri olabilir.
Luyindama

Geri
Üst Alt