Işıtan Gün: “İtalya’da değilim, bana verilmiş olan böyle bir görevlendirme de yok”

Avrupa kulüpleriyle iletişimi kuvvetlendirmek, Avrupa’daki ilişkileri düzeltmek için G.Saray yönetimine dahil olan Işıtan Gün’ün transfer için İtalya’da olduğu ileri sürülüyordu.

Işıtan Gün “İtalya’da değilim, bana verilmiş olan böyle bir görevlendirme de yok”

Işıtan Gün’le ilgili dün sosyal medyada menajer Ogan Tarhan ile ortaklığı bulunduğu iddiası üzerine

Işıtan Gün; “Ogan Tarhan, Fortuna Sittard’da sportif anlamda yardımcı oluyor ama kesinlikle ortaklık söz konusu değil. Ben hayatım boyunca hiçbir yanlış işte bulunmadım”

(Ajansspor)
ben bu adama gram güvenmiyorum.bir numaralı Galatasaray düşmanı olan acun denen şerro ile ortaklık yapan adamdan bize hayır gelmez.Işıtan günmüdür dünmüdür istafa etsin

ben bu adama gram güvenmiyorum.bir numaralı Galatasaray düşmanı olan acun denen şerro ile ortaklık yapan adamdan bize hayır gelmez.Işıtan günmüdür dünmüdür istafa etsin
Başkan da Murat Ülker çalışanıydı onu da ekle üstad.

Başkan da Murat Ülker çalışanıydı onu da ekle üstad.
ışıtan gün ile ilgili olan iddalar oldukça ciddi ve gerçekçi gözüküyor.Bu ışıtan denen şahsın acuna borcu olması olası .O yüzden bir ihanette söz konusu olabilir.Böyle kirli ilişkileri olan kişilerin Galatasaray da görev almaması gerekir ki dün başkanın ziyaretleri ve birlikte gezdiği kişilerden sonra ben ondan da ümidi kestim

Her iddiaya inanmayalım
Benim şu an tek beklentim vaatlerini gerçekleştirmeleri
Eger gerçekleştirmezlerse, Aydemir Akbaş'ın dediği gibi Galatasaray için bir dakikada satarım hepsini

Sosyal medyadaki trollerden şikayetçi olunup , aynı trollerin iddialarının arkasına düşülmesi de ayrı komik.

Hocayla bir ümit calisabilirler diye düşünüyordum ama yıldırılıp uzaklastırılmaya çalışılıyor gibi.

Umut bey merhaba

Dediğinize göre ışıtan bey taraftarı kandırmış aslında italyadaymış
Bize menajerlik oyununu bi özet geçebilir misiniz en doğru bilgi sizdedir diye tahmin ediyorum.

Ben pek güvenemiyorum bu adama.
Önceden cok sevindim ama bu olaylar acayip.

B.A.Y olayda misal, biz anlasmisiz ama son saniye baska kulüblere Teklif ediliyor oyuncu.

olaylar bu Gökmen‘den cikiyor bunlarda ona prim veriyor.
Olay budur.

Gökmen Özdemir‘e kim bilgi veriyor ;)

zamaninda Gökmen Özdemir, Mostafa Mohamed'i St. Etienne kulübüne transfer etmeye calisiyordu.

birseyler var ama hayirlisi.

gittimi gitmedimi bilemiyorum 100% ama Ogan Tarhanle birseyler dönüyor o kesin.

Galasevgisi‘de zaten bir aciklama yapti .

Burak Elmas’in Fatih hoca ile görüsmesinden sonra muhtemelen kendisine herhangi bir görev verilmedi cünkü transfer görüsmelerini yapan bir sportif direktör var(sükrü hanedar) ve onun yardimcisi Hakan balta

Bu yüzden sadece bir yönetim kurulu üyesi olarak kalmis olabilir isitan gun diye tahmin ediyorum

Nerde demiş, link lütfen!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fortuna Sittard Başkanı Işıtan Gün, Yakup Çınar'ın sorularını cevaplandırdı.

“Futbolun başında Ogan Tarhan var”

Futbol ile ilgili tüm yetkiler Ogan Tarhan’da. Saha dışı idari, mali ve hukuki işleri de ben yönetiyorum. Günlük işlerimizi ise CEO’muz var o yönetiyor ve karışmıyoruz.

Link : Hollandada tarih yazan Türkler! Işıtan Gün Fanatike konuştu...

Fortuna Sittard Başkanı Işıtan Gün, Yakup Çınar'ın sorularını cevaplandırdı.

“Futbolun başında Ogan Tarhan var”

Futbol ile ilgili tüm yetkiler Ogan Tarhan’da. Saha dışı idari, mali ve hukuki işleri de ben yönetiyorum. Günlük işlerimizi ise CEO’muz var o yönetiyor ve karışmıyoruz.

Link : Hollandada tarih yazan Türkler! Işıtan Gün Fanatike konuştu...

Şimdi oldu. Teşekkürler link için.
Gerçekten mahirmiş gün ışıtan yöneticimiz, yalan konusunda.
İşte algının gücü.. yere göğe sığdırılmıyordu bu adam burda, seçimden önce.

Adam İtalya’da değilse bunu uyduranlara karşı açıkçama yapmak, bunu ispatlamak zorunda değilki. Bunu ortaya atam gazeteci orada olduğunu ispatlamak zorunda. Bir foto koyarsın vs.

Ahmet Çakar’ın iddiaları oluyorduya hani canlı yayında neredeyse şu seviyede: “X şerefsizdir, şerefsiz değilse çıksın ispatlasın”

Adama bir şey diyorsan sen ispat etmek zorundasın. Adama şurada diyorsan da sen kanıt sunmak zorundasın.

Adam İtalya’da değilse bunu uyduranlara karşı açıkçama yapmak, bunu ispatlamak zorunda değilki. Bunu ortaya atam gazeteci orada olduğunu ispatlamak zorunda. Bir foto koyarsın vs.

Ahmet Çakar’ın iddiaları oluyorduya hani canlı yayında neredeyse şu seviyede: “X şerefsizdir, şerefsiz değilse çıksın ispatlasın”

Adama bir şey diyorsan sen ispat etmek zorundasın. Adama şurada diyorsan da sen kanıt sunmak zorundasın.

İtalya olayını bilmiyorum. Ancak menajer hakkındaki açıklaması ve umut beyin paylaştığı linkteki menajere ilişkin betanı yüzde yüz ters. İki beyanda kendisinde sandır olduğuna göre, bir tanesi yalan. Ve dahası menajerle yönetici ilişkisi sakıncalıdır, eski menajer olsa dahi.. tıpkı menajer topçu ilişkisi (Ahmet bulut- Emre b. Okan b.) gibi. Uzak durulmalı.
Anlaşılan tüm hatalarına ve yaşlanmışlığına rağmen yine tek güvence Fatih hoca olacak gibi.

Geri
Üst Alt