Işıtan Gün: "Muslera ile sezon sonunda yollarımızı ayıracağız"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera olsam Falcao gibi dönmem lan kadroya. Götüm başım ağrıyor diyip kalırım mis gibi salonda. Bu ne amatörlüktür cahilliktir.

Işıtan Gün 3 gün sonra hala yönetici olarak kalabilecek mi o bile belirsiz. Muslera'nin 2.5 milyon eurosunu artik ödeyemeyiz, o da var.

Bu adam benim başıma gece gece ağrılar sokuyo ya.

İletişimsizlik hatasının babası yine. Ulan 300 küsür maça çıkmış , 14 kupa kazanmış , 2015'deki şampiyonlukta bizzat rolü olan , kaleci konusunda Galatasaray tarihine geçmiş , bir efsane olmuş ve üstüne üstlük KAPTAN oyuncunla ilgili ''SAKATLIK YAŞIYORKEN '' sezon sonu yolları ayıracağız diye açıklama yapmak ne demek ?

Bunun bir usülü vardır. Oyuncuya bunu tebliğ edersin ama medyaya böyle bir açıklama yapamazsın. Evet sakat , evet zaten formsuzdu . Hepimiz artık Muslera ile rekabet edebilecek , hatta formayı alacak kaleci istiyoruz. Ama arkadaş oyuncunu böyle itibarsızlaştıramazsınız.

Haber/bilgi dogru olarak alip yorumluyorum zira sonra bize geliyor laf, salliyor oluyoruz. Dogru degilse, gulun/okuyun gecin.

1. Hamle dogru. Bize artik iyi bir kaleci lazim, mumkunse yerli ama sanmiyorum yabanci olacaktir.

2. Zamanlama ? Kesinlikle hatali ve amatorce. Devam eden lig icinde, elindeki en iyi kaleci ve en tecrubeli oyuncudan ne olursa verim alirsiniz. Bu isin dogasi bu ki biz butcesi kisitli bir takimiz. Bu sureci dogru yonetirsin. Sezon sonu oyuncuyla konusup tesekkur edersin ya da sonlarina dogru (hedef kalmazsa vs..). Bugun bu sartlarda aciklama yapan adamin yoneticiligi sorgulanir. Saka misiniz abi siz ? FM mi oynuyorsunuz hobi olarak mi takiliyorsunuz o koltuklarda ?

3. Yedek gibi kaleci alip sonra 1.kaleci yapacaksiniz Muslera/oyuncun hala dururken. Ama kendisi de ogreniyorki sezon sonu yolcu. Super motive olacaktir eminim :)

Rezalet, tek kelimeyle.

Bu nasıl bir iş bilmezlik. Galatasaray'ı bunları yönetiyor. İşin komiği bu herifler milyonlarca dolar kazanan herifler. Hakikaten çok ilginç.
Göndereceğin adamı daha sezon bitmesine aylar varken göndericem diyorsun. Muslera'dan zerre verim alamazsın şu saatten sonra.
Neyse sen bir taraflarını sertleştirmeye devam et.

Umarım doğrudur ama Ertem bir tarafından sıkıyordur.

Acaba kendileri yazi gorebilcekler mi de şimdiden yazın transfer planlamasını yapıyor.

Okan'ı geri alalım.

Muslera da zaten çok seviyorum ama miladını dolduranlardan ve ben kaleci kısmında kural gelecekse, yerli taraftarıyım.
Kural olmasaydı yabancı düşünürdük.

Algı mı? ben yalan ya da sahte bir şey söylemedim.Algı da yapmadım.Gelecek de olabilecek bir olay tahminin de bulunuyorum sadece.Bu adamın geçmişi sıkıntılı avrupada.Dikkatli olmak lazım.Zaten başkanlık makamını işgal eden şahıs Galatasaray'ı zamanında batırmaya ant içmiş Faruk süren'in damadı kendi yapamadığını bu arkadaş yapacak herhalde.
Sen algı yaptın demedim zaten. Algıcıları izleye izleye kötü bir hale gelmişsin. Galatasaray düşmanları ne söylüyorsa cümlende onu kullanmışsın. Muhtemelen şu Yürekli ve Dinç denen reyting kölesi kaostan beslenen zındıkları izliyorsun. Yazık derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt