Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 104.513
- 55.747
- 4.478
Begenmiyorum 3. kalecilerinipsgnin 3. kalecisine mi?
alabileceklerin arasındaki en iyi kaleci bu
Stefan ortega
Florian Müller hele
Denerim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Begenmiyorum 3. kalecilerinipsgnin 3. kalecisine mi?
alabileceklerin arasındaki en iyi kaleci bu
Muslera mi karar veriyormus transfere? Buna inandik he.O zaman, İsmail gibi bir kovayı takımda tutturup yerini garantiye alıyor dedikoduları gerçek?
Terim çiftliğe çevirmiş gibi görünüyor kulübü. Ben şaşırmam açıkçası.Muslera mi karar veriyormus transfere? Buna inandik he.
O zaman, İsmail gibi bir kovayı takımda tutturup yerini garantiye alıyor dedikoduları gerçek?
Sen algı yaptın demedim zaten. Algıcıları izleye izleye kötü bir hale gelmişsin. Galatasaray düşmanları ne söylüyorsa cümlende onu kullanmışsın. Muhtemelen şu Yürekli ve Dinç denen reyting kölesi kaostan beslenen zındıkları izliyorsun. Yazık derim.Algı mı? ben yalan ya da sahte bir şey söylemedim.Algı da yapmadım.Gelecek de olabilecek bir olay tahminin de bulunuyorum sadece.Bu adamın geçmişi sıkıntılı avrupada.Dikkatli olmak lazım.Zaten başkanlık makamını işgal eden şahıs Galatasaray'ı zamanında batırmaya ant içmiş Faruk süren'in damadı kendi yapamadığını bu arkadaş yapacak herhalde.