Işıtan Gün: "Muslera ile sezon sonunda yollarımızı ayıracağız"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim çiftliğe çevirmiş gibi görünüyor kulübü. Ben şaşırmam açıkçası.
Terim'in sucu ne kadar buyuk bilemem, kaleci alinmasi dogru cunku bize iyi bir kaleci transferi lazim ama Muslera'yi itibarsızlaştırarak degil. Kim yapiyor bu haberleri bilemiyorum ama kasitli bence.

Bayılıyorum şu metin şeklinde konuşmalara isteyen istediğini adını yazıp iki nokta üst üste koyuyor bunu dedi diye yazıyor.

Işıtan gün: "Muslera yerine PSG den Donnarummayı alacağız." Şeklinde yazsam bunu Işıtan bey mi? söylemiş oluyor yani madem çıkmış konuşmuş niye metin şeklinde veriyorsunuz da adamın ses kaydı vesaire yok dediyse duymamız gerekiyor böyle bir fikir varsa bile TV üzerinden tüm herkese duyurmazsın gizliden yürütürsün işini.

Yerli kaleci almaliyiz. Yabanciya karsiyim. Yabanci alacaksan bile o adam en fazla 23-24 yasinda olmali ki satma imkanin olsun.
Kimse kaleciyi - ileride satarim - diye almaz buyuk takimsan. Alirsan genc kaleciyi uzun yillar hizmet etsin diye alirsin. Biraz yaslisini alirsan tecrubeli - az hata yapar diye alirsin.

Bu nasıl yöneticiliktir yarabbi. Nando oynamıyorum bundan sonra sakatım derse ne yapacaksınız acaba ?

Kimse kaleciyi - ileride satarim - diye almaz buyuk takimsan. Alirsan genc kaleciyi uzun yillar hizmet etsin diye alirsin. Biraz yaslisini alirsan tecrubeli - az hata yapar diye alirsin.
Simovic, Taffarel, Mondragon ve Muslera. Aradaki bosluklarda cektigimiz zorluklara bakilirsa öyle yillarca kaleyi koruyacak adami kolay kolay bulamayiz bence artik.

Sen algı yaptın demedim zaten. Algıcıları izleye izleye kötü bir hale gelmişsin. Galatasaray düşmanları ne söylüyorsa cümlende onu kullanmışsın. Muhtemelen şu Yürekli ve Dinç denen reyting kölesi kaostan beslenen zındıkları izliyorsun. Yazık derim.
Yürekli'yi izlemeyi bırakalı 2 sene olmuştur.Uğur karakullukçu söyledi youtube programında menajerlik şirketiyle ortaklığı bulunduğu hatta Emrah başsanı bu şirket aracılığı ile bizzat getirenin ışıtan gün olduğunu söyledi.Daha vahimi de var Mohammed ilk kiralanırken transferin tıkanmasını sağlayan ''Mohammed fransaya gidecek Galatasaray'a gidemez'' diyen menajerle şu an çalıştığını da söyledi.Yine aynı program da Fatih terim varken bu arkadaşla transferle alakalı anlaşmazlık olduğu o yüzden başkan tarafından pasifize edildiği.Şimdi bu arkadaşın bütün transferlerde aktif rol alabileceğini söyledi.Sonrasında bu arkadaşın bu transfer sezonun da garip paralara garip transferler yapabileceğini ima etti.Yüksek maliyet anlamında.Ben uğur'a güvenirim zaten böyle ithamlarda bulunan adam kolpa yapmaz başına gelecek davaları bilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt