Işıtan Gün: "Muslera ile sezon sonunda yollarımızı ayıracağız"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Simovic, Taffarel, Mondragon ve Muslera. Aradaki bosluklarda cektigimiz zorluklara bakilirsa öyle yillarca kaleyi koruyacak adami kolay kolay bulamayiz bence artik.
Bulursun yeterki piyasayi iyi tarayip izlesinler. Ha hemen bulamayabiliriz o zaman 3-4 sene bizim isimizi gorecek 29-30 yaslarinda bir kaleci de olabilir yeterki eldekilerden iyi olsun.

Hayatinda 1 milyon brüt bile almamis Stefan Ortega'ya Musleranin aldigi maasin yarisini önerirsen, ucarak gelir bize. Zaten sözlesmesi bitiyor ve 29 yasinda.

Galatasaray Yöneticisi Işıtan Gün, Volkan Babacan ile görüştü.

(TV 100)

Hahahaha :) Rezil herif. Bu adami bu klupten gonderin cok acil. Yeni bir Adnan Sezgin bu. Daha da kotusu. Gitsin fantezilerini Fortuna'da denesin.

Not: Artik yazmak elzem oldu, bilgi kirliligi sebebiyle, haberi/bilgiyi dogru kabul ediyorum.

Menajerlik işlerine giren adamları kulüpten içeriye sokmamak lazım.hiç bir şey yapmasa bile kıllandırır mide ağrıtır.

Bu adam deli ya da her gazeteciyle konuştuğunda far tutulmuş tavşan misali ne yapacağını şaşırıyor.

Karar doğru bile olsa Muslera böyle ucuz bir adamın itibarsızlaştırmasıyla mı yollanacak? Forum tarihinde cezam yok ama en sn bu karektersize saydırıp nazar boncuğu yapacam.

Ertem’in atmaları meşhurdur i, direk bire bir bağlanıp sözlü açıklama yok ise ben bu açıklamanın gerçek olduğunu düşünmüyorum, fakat planlama içerisinde bunu sezon sonu yapacaklarının nabzını ölçmek için sızdırıldığını düşünüyorum

Bizim Galasaray olarak sorunumuz zaten tadında bırakmamak

Terim Hocam tadında bırakmadı son 3 yıl süründürdü bizi.
Muslera bu sene başından beri sıvıyor, şöyle cimbomlu böyle Galatasaraylı ama 2.5 m€ hattına oynuyor, demiyor ben sıvadım gelin kontrata tekrar bakalım.
Fadıl Koşutan denen kaleci antrenörü yıllardır kulüpte, bir kaleci yetiştirmedi altyapıdan.
Ben bildim bileli Fatih İbradı, Fahri, Mert Çetin, Şükrü Hanedar yıllardır kulüpte. Terim'in ekibinde.
Emre Utkucan da yıllardır scout, Kerem dışında başarılı transfer yok. Kerem'i de ZTKde izledik de öyle gördük. Scout başarısı değil.
Scot Piri denen adam hep Terim'in ekibinde, takım kondisyonu yerlerde. Yıllardır haftada 3 maçı kaldıramıyorum teranesi. Ben mi çalıştırıcam, kaldıracak kondisyonu yükleyecek birini alın ekibe bir zahmet.
Altyapıdan oyuncu yetişmiyorsa bulun adam gibi altyapı antrenörü. Ozan dışında yetişen yok yıllardır.
Kulüp doktoru hep Yener İnce, kulüpte tedavi olan yok, her sakatlanan başka ülkedeki doktora gidiyor.

Abi salın bizi bırakın, başarısız olunca artık gitmesini bilin, gitmiyosunuz kovulunca da herkes tribe giriyor, kovulmak istemiyorsan zamanında git adam gibi. Amacın kovulmaksa zaten derdin renkler değil para.

Burak Başkan gerçekten iyi yapıyor, ne kadar kişi sevdalısı varsa gitsin. Temizliyor ne güzel kulübü, en azından bir sistem deniyor, esir olmaktan iyidir.

Yedek kalecimiz kötü diye inliyoruz da onu çalıştıran kim onu sorgulamıyoruz.

Çok iyi hatırlıyorum, Franz Hoel diye bir kaleci antrenörü gelmişti Man Utd'den Riekerink zamanında, Muslera paşa adamla çalışmamıştı. Onun yerine bu Fadıl ile çalışırdı. Paşamız antrenör seçiyor, seçtiği antrenörün yetiştirdiği kaleci de İsmail. Okan bizdeyken nasıldı Giresun'da nasıl. Çalıştırınca oluyor demekki.

Bırakın gidin vallaha kurun BALda bir Terimspor oynayın alayınız.

Bu arada TVde açıklamak falan çok yanlış bence de. Ama Muslera kesinlikle gitmeli, hatta Luyindama, bugünkü salak kartından sonra Ömer, yanlarına Babel, bir tutam Yedlin, ek olarak Feghouli ile gitmeli. Artı Fadıl Koşutan.

Böyle bir şey söylediğini duyan oldu mu yoksa hala dedikodu üzerinden mi yazıldı 5 sayfa yorum?

sene başında yanlış planlama yaptılar hala daha aynı yolda devam ediyorlar gibi duruyor. adam hala kaleci diyor. ilk önce 6 alın, onu geçtim ne yabancı kalecisi arkadaş. gelecek sene yabancı sınırı 7 olacak. hangi yerlileri oynatmayı düşünüyorsunuz acaba? bulun adam akıllı bir yerli kaleci ya da en kötü okan devam etsin.

sene sonu bütçe açmak için kerem'i de satarlar. 4 tane taylan seviyesinde yerli ile ki bunlar defans ve kale harici oynayacaklar bu seneden beter futbol izleriz.

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yazıklar olsun. Bunlar fenerli bunlar kesinlikle truva doğru yer ve zamanda bildiğin tüm küfürleri bu forumdan twitterdan her mecradan edeceğim değil MYC isterse beni hapse atsınlar adi

Muslera bu klup icinde yillar yillar sonra hatirlanacaktir. Ne olursa olsun ne sacmaliklar (bakin diyorum sacmaliklar) yapmis olursa olsun. Her oyuncu zamani gelince gider, bu dogru. Bunun yeri yontemi zamani ve sekli vardir, sorunda burda. Bazi oyuncular vardir kovarak gonderirsin bazilari vardir, gitmelerini "karsiliklik olarak talep edersin". Ozellikle belirttim cunku itibarsizlastirmadan gondermenin yontemi budur hatta kalip hoca olarak devam etmelerini dahi teklif edersin. Taffarel'de boyle ayrildi mesela o yuzden ara ara gelip tecrubelerini aktariyor bize uygun bir maliyete yapti bunlari hatta. Gonuller kopmadi cunku, onu tesekkur ederek gonderdik.

Dunki bir adam gelip, bir sekildeki nufuzuyla baskan/yonetici olmus ve bu klube kendisinden 1000 kat daha emegi olmus oyuncuya "sezon sonu yolluyoruz" diye ahmakca bir aciklama yapma hakkini kendinde bulamaz. Sen kimsin birader ? Gonderilecek tonla oyuncu var bu takimda bu arada, Muslera'ya da sira geliyor bizde biliyoruz ama bazi oyuncular gonderilmez, gitmeleri icin gorusulur, gonulleri alinir, haklar karsilikli helal edilir ve sarilip ayrilirsin. Bu is boyledir. Bu isin Turkiye'si Ispanya'si yoktur. Buna onlarca ornek verebiliriz. Yakin zamanda Messi gibi.. Bu isler boyle olur. Yaz yaz sinirim gecmedi. Siz kimsiniz kardesim ? Kimsiniz de sozlesmeli ve ozel oyuncumuza aylar aylar oncesinde boyle rezil bir durumdayken yollayacagiz diye aciklama yapiyorsunuz ?

Not'umuzu duselim: Haberi/bilgiyi dogru kabul ederek yaziyorum usttekini. Ayrica sasirtmiyor da.

sene başında yanlış planlama yaptılar hala daha aynı yolda devam ediyorlar gibi duruyor. adam hala kaleci diyor. ilk önce 6 alın, onu geçtim ne yabancı kalecisi arkadaş. gelecek sene yabancı sınırı 7 olacak. hangi yerlileri oynatmayı düşünüyorsunuz acaba? bulun adam akıllı bir yerli kaleci ya da en kötü okan devam etsin.

sene sonu bütçe açmak için kerem'i de satarlar. 4 tane taylan seviyesinde yerli ile ki bunlar defans ve kale harici oynayacaklar bu seneden beter futbol izleriz.

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kaleci almasak 6'nın ne anlamı olacak 1 top geçse gol yiyoruz 2 top geçse 2 yiyoruz 3 top geçse 3 yiyoruz herhalde Kante bulamayacağımıza göre 6'dan önce kaleci öncelik olmalı Muslera dönene kadar bu takım küme düşer

ulan tövbe est.... bir tane de düzgün yerinde uygun bir açıklama yapın. Şu takıma düzgün ayrılma konusunda bir uzman getirin. Yıllardır kaptanlık yapan çoğunda yüksek performansla şampiyon yapan adamı böyle mi yollayacaksınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt