Bizim Galasaray olarak sorunumuz zaten tadında bırakmamak
Terim Hocam tadında bırakmadı son 3 yıl süründürdü bizi.
Muslera bu sene başından beri sıvıyor, şöyle cimbomlu böyle Galatasaraylı ama 2.5 m€ hattına oynuyor, demiyor ben sıvadım gelin kontrata tekrar bakalım.
Fadıl Koşutan denen kaleci antrenörü yıllardır kulüpte, bir kaleci yetiştirmedi altyapıdan.
Ben bildim bileli Fatih İbradı, Fahri, Mert Çetin, Şükrü Hanedar yıllardır kulüpte. Terim'in ekibinde.
Emre Utkucan da yıllardır scout, Kerem dışında başarılı transfer yok. Kerem'i de ZTKde izledik de öyle gördük. Scout başarısı değil.
Scot Piri denen adam hep Terim'in ekibinde, takım kondisyonu yerlerde. Yıllardır haftada 3 maçı kaldıramıyorum teranesi. Ben mi çalıştırıcam, kaldıracak kondisyonu yükleyecek birini alın ekibe bir zahmet.
Altyapıdan oyuncu yetişmiyorsa bulun adam gibi altyapı antrenörü. Ozan dışında yetişen yok yıllardır.
Kulüp doktoru hep Yener İnce, kulüpte tedavi olan yok, her sakatlanan başka ülkedeki doktora gidiyor.
Abi salın bizi bırakın, başarısız olunca artık gitmesini bilin, gitmiyosunuz kovulunca da herkes tribe giriyor, kovulmak istemiyorsan zamanında git adam gibi. Amacın kovulmaksa zaten derdin renkler değil para.
Burak Başkan gerçekten iyi yapıyor, ne kadar kişi sevdalısı varsa gitsin. Temizliyor ne güzel kulübü, en azından bir sistem deniyor, esir olmaktan iyidir.
Yedek kalecimiz kötü diye inliyoruz da onu çalıştıran kim onu sorgulamıyoruz.
Çok iyi hatırlıyorum, Franz Hoel diye bir kaleci antrenörü gelmişti Man Utd'den Riekerink zamanında, Muslera paşa adamla çalışmamıştı. Onun yerine bu Fadıl ile çalışırdı. Paşamız antrenör seçiyor, seçtiği antrenörün yetiştirdiği kaleci de İsmail. Okan bizdeyken nasıldı Giresun'da nasıl. Çalıştırınca oluyor demekki.
Bırakın gidin vallaha kurun BALda bir Terimspor oynayın alayınız.
Bu arada TVde açıklamak falan çok yanlış bence de. Ama Muslera kesinlikle gitmeli, hatta Luyindama, bugünkü salak kartından sonra Ömer, yanlarına Babel, bir tutam Yedlin, ek olarak Feghouli ile gitmeli. Artı Fadıl Koşutan.