Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.615
- 66.410
- 4.933
Adsdeki muric iyi kaleci onu alak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz bunu hic beceremedik, hiç vefalı olamadık. Bizim yıllardır tarzımız bu maalesef. Bu Işıtan'a has değil..ulan tövbe est.... bir tane de düzgün yerinde uygun bir açıklama yapın. Şu takıma düzgün ayrılma konusunda bir uzman getirin. Yıllardır kaptanlık yapan çoğunda yüksek performansla şampiyon yapan adamı böyle mi yollayacaksınız?
volkan babacanla görüşmüş ışıltan günNe yabancı kalecisi yeter artık yerli kaleci yetiştirmemiz gerek zorunlu oynatılması gereken yerli oyuncu sayısı her sene artacak,bütün büyük takımların kalecisi yerli artık ülkemizde.
küme falan düşmeyiz. kaleci alınmamalı demiyorum ama önce 6 numara lazım bu takıma. ardından yerli bir kaleci bulmaları lazım önümüzdeki sezona kadar. kaleyi fatih idare eder muslera gelene kadar. kaleci olarak yabancı birini getirmek günü kurtarabilir ama önümüzdeki senelerde büyük sıkıntıya sokar. rakiplerin hepsinin kalecisi yerli. +1 yabancı direkt önünde başlıyorlar. ki yerli oyuncularımız kerem hariç kalitesiz.Kaleci almasak 6'nın ne anlamı olacak 1 top geçse gol yiyoruz 2 top geçse 2 yiyoruz 3 top geçse 3 yiyoruz herhalde Kante bulamayacağımıza göre 6'dan önce kaleci öncelik olmalı Muslera dönene kadar bu takım küme düşer
neyi görecen ki ne ise yarıyormus musleramuslera gidince göreceğim ben sizi