Işıtan Gün: "Muslera ile sezon sonunda yollarımızı ayıracağız"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karmakarışık duygular içindeyim hem gitmesini istiyorum hem gidiş şeklinin kötü olmamasını istiyorum,hem seviyorum bu adamı hemde Galatasaray’ın kaleci sorunu yaşamasından korkuyorum. Üzülürüm ama gittiğinde seviyoruz seni Nando. Her şeyin bir sonu vardı sonumuz güzel olsun senin içinde bizim içinde hayırlısı olsun.

ulan tövbe est.... bir tane de düzgün yerinde uygun bir açıklama yapın. Şu takıma düzgün ayrılma konusunda bir uzman getirin. Yıllardır kaptanlık yapan çoğunda yüksek performansla şampiyon yapan adamı böyle mi yollayacaksınız?
Biz bunu hic beceremedik, hiç vefalı olamadık. Bizim yıllardır tarzımız bu maalesef. Bu Işıtan'a has değil..

Uydurma haberdir. En fazla iyi bir kaleci almak istiyoruz demiştir bunlar da sıkmıştır devamını. Yönetim meze oldu ertem ve diğer şaklabanların yaptığı programlara. Hiç bir ağırlık yok, güç belirtisi yok. Tam bir bilgi kirliliği var. Ne doğru ne yalan belli değil. Ergen gibi twitleri çıktığından beri ne Elmas'ı ne de Işıtan'ı ciddiye alıyorlar.

Muslera gitmez, kadro dışı bırakıp sağlam bi kaleci almak lazım doğru. Yerli kalecid e yok malesef

Volkan babacan gelirse muslera tek bacak kalede oynasın

yahu eskiden GS yönetimin içinden bu akdar ses çıkmazdı - aylar sonra belli olurdu sorunun nerede olduğu.

yok twitter yok youtube yok o şu bu ...yönetimi ilgilediren bu kadar doğru ya da yanlış haber ne kadar çok pörtlüyor ya

ayrıca volkan babacan hiç iyi bir kaleci değil bana göre.

Kaleci almasak 6'nın ne anlamı olacak 1 top geçse gol yiyoruz 2 top geçse 2 yiyoruz 3 top geçse 3 yiyoruz herhalde Kante bulamayacağımıza göre 6'dan önce kaleci öncelik olmalı Muslera dönene kadar bu takım küme düşer
küme falan düşmeyiz. kaleci alınmamalı demiyorum ama önce 6 numara lazım bu takıma. ardından yerli bir kaleci bulmaları lazım önümüzdeki sezona kadar. kaleyi fatih idare eder muslera gelene kadar. kaleci olarak yabancı birini getirmek günü kurtarabilir ama önümüzdeki senelerde büyük sıkıntıya sokar. rakiplerin hepsinin kalecisi yerli. +1 yabancı direkt önünde başlıyorlar. ki yerli oyuncularımız kerem hariç kalitesiz.

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

muslerayı göndereceğiz deyip eğer çok kaliteli bir kaleci alınmazsa bu büyük bir fiyasko olur..artık musleradan da faydalanamayız.

Ertem Nihat Kırmızı’ya sorarken Işıtan Bey böyle bir şey dedi mi dedi. O da bilmiyorum dedi. Konuşma hiç olmamış olabilir. Ertem palavrasına benziyor.

Kaleci konusunda cok gec kaldik en az iki üc yil önce yetenekli bir yerli kaleciyi getirip yavas yavas ona süre verilip muslera dan eldüvenleri en gec yeni sezon almasi gerekirdi.

Terim sagolsun yerli kaleci konusunda hic israrci olmadi , nekadar yeteneksiz varsa takimda tuttu, muslera sanki hic futbolu birakmiyacak veya sakatlanmiyacak sandi.

Simdi gidip yabanci alsan sorun olacak ama yerli bir kaleci bulup onu birinci kaleci yapmak belki daha büyük sorun yasatacak yeterli olmadi icin

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İyi bir yerli kaleci alınması zaten mecburiyet haline gelmişti
Hem musleranın formu, hem ücretinin ortalamanın üstünde kalması, hem yaşı galan gibi sebeplerden

Ama bu sezon sonu açıklanır
veya şu an yapmayı planlıyorsan yaparsın ve ardından muslerayı gönderdik diye açıklama yaparsın
Şu an bunu açıklamanın rasyonel bir faydasını arıyorum arıyorum bulamıyorum
Bırak faydayı artık sezonun kalanında zaten kalecin yok, musleradan da fayda alamazsın artık

Tamamen buraların agası benim diye yapılmış bir açıklama gibi hissediyor insan

Galatasaray'ımıza ne olduğu belli olmayan insanlar çok pis operasyon çekiyor.

Ne biçim bir usluptur bu yahu. Takımda olmasa bile hakkı ile veda etmek lazım. Hatta Muslera bizim forma altında futbolu bırakması gerekir. İyi bir kaleci almamız lazım lakin onca başarılı şeye ve kupalara rahmen bu şekilde vedayi asla haketmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt