Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Yasin gene neyin peşindesin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu Messinin bana milli takimina ne kazandirdigini soyler misin Maradonadan sonraki adammis pehh.
Yahu kerim finale Ronaldo da cikiyor kendisi kupa kazandirmis mi milli takimda bir belgesel izlemistim Arjantinli taraftarlar bile diyor ki Messi kesinlikle maradonadan sonraki yildiz topcu degildir diye.Finale çıktı onun sayesinde. Hayatında Arjantin maçı izlememişsin boş atma döverim seni.
Değil ama barça için yapısı yeterince ters egolu bence. Ronaldo her normal üst seviyede takımda takır takır oynar seninde dediğin gibi system onun üzerine kurulacak ise. Barça da bu olmaz. Messi Ne kadar iyi olsa bile systemin ve takımın parçası. Öyle olamaz ise bu tür set oyunu oynayamasın. Messi set ve system adına çok tek pas yapıyor. Patlayıcı ani atakları oluyor tabiki sorumluluk alarak ama maç içinde normal set oyununda systemin bozulmaması için oynuyor.Ronaldodan ne bekliyorsun - bin kere pas yapması mı? Takım yıllardır Ronaldo etrafında organize edildi. Ronaldo'yu en iyi şeyi yapmak için aldık - şut çekmek, gol atmak. Dedigim gibi atmayınca bencil oluyor zaman zaman ama abartildigi kadar bencil değil
Ronaldo bir sey kazandirmasa bile Maradonadan sonraki topcu demiyorum ha messiye Maradonadan sonra gelen en iyi topcu deniliyor buna ne denmeli aciklayin.Ronaldo ne kazandırdı portekize ?
Nerde çıktı mal?Yahu kerim finale Ronaldo da cikiyor kendisi kupa kazandirmis mi milli takimda bir belgesel izlemistim Arjantinli taraftarlar bile diyor ki Messi kesinlikle maradonadan sonraki yildiz topcu degildir diye.
Yahu kerim finale Ronaldo da cikiyor kendisi kupa kazandirmis mi milli takimda bir belgesel izlemistim Arjantinli taraftarlar bile diyor ki Messi kesinlikle maradonadan sonraki yildiz topcu degildir diye.
Yahu kerim finale Ronaldo da cikiyor kendisi kupa kazandirmis mi milli takimda bir belgesel izlemistim Arjantinli taraftarlar bile diyor ki Messi kesinlikle maradonadan sonraki yildiz topcu degildir diye.
Ronaldo bir sey kazandirmasa bile Maradonadan sonraki topcu demiyorum ha messiye Maradonadan sonra gelen en iyi topcu deniliyor buna ne denmeli aciklayin.
Onemli olan final degil ki finale cikan bir suru takim olmustur hesaplarsak kupa kazandirmadiktan sonra ne yapayim finali.Ronaldo Avrupa Şampiyonasında finale çıktı ya Yasin onu hatırlıyor herhalde :dd
Bende yarim saattir bunu anlatmaya calisiyorum.Bir oyuncuyu Sisteme dayali oynatirsan yildiz muamelesi gorur diyorum burada.Bir önceki yorum bayağı boş ve saçma ama artık mecalim yok bunları anlatmaya.
Maç izlemezler, taktik, oyun görüşü nedir bilmezler gelip kahve ağzı ile burada konuşurlar.
Saçma sapan konuşma yahu yeter.Bende yarim saattir bunu anlatmaya calisiyorum.Bir oyuncuyu Sisteme dayali oynatirsan yildiz muamelesi gorur diyorum burada.