Emre Turunç
Aslan Üye
- 24 Kasım 2008
- 8.319
- 3.172
- 1.918
Adam yere yatamıyor böyle kaleci mi olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunun hakkındaki görüşüm her zaman değişmedi Antalyaspor maçında rakibin beceriksizliği yüzünden 3 puan aldık eğer adamlar az becerikli olsalar o maçı da kaybedecektik. Hele ki boşta Ataberk varken en azından bu hamleyi yapmalıydık. Ayrıca kulüpte bu adamın yedek kaleci olarak kalmasını isteyen kim varsa taraftara hesap vermelidir aynı şekilde Eray İşçan'ın da zamanında oynamasını sağlayanlar hesap vermelidir aksi kabul edilemez...Bu adamın özeti 2018-19 sezonudur o sezon son maç Sivas deplasmanında 1-3 öndeyken 5-3 maçı kaybettik daha süre olsa muhtemelen Sivas tarihi bir skora imza atacaktı aynı sezonda Hatayspor deplasmanına skor avantajı her şey elimizdeyken çizgide düz gelen topu içeri alıp Hatay'ı ortak yaptı kalan sürede az daha eleniyorduk o sezon da kupayı kazandık.
Büyük takımı geçtim Anadolu da dahi kalecilik yapamayacak adamı biz yedek kaleci olarak tutup Muslera sakatlığı sonrası sahaya sürüyoruz. Kadro planlaması diyoruz hiçbir planlama yok. Ataberk Dadakdeniz tüm yaz sezonu boştaydı son gün dahi alabilirdik ama almadık en azından bir B planımız olur denerdik bundan daha kötü kaleci olmayacağı kesindi.
İşte sorun burada başlıyor belki sene başında bu hata yapılmamış olsa Fatih hoca bile bu kadar sıkıntıya düşmeyecekti bu 2. kaleci hatası hocanın sonu oldu.Herkes guzel tavsiyelerde bulunuyor ama bunun kaleci olmadigi apacik ortada
Maci izlerken hep buna kufur ediyorum cunku gol olacagini daha top kaleye girmeden anliyorum, daha nerede duracagini bilmiyor. Koselere odun gibi atlayisini soylemiyorum bile![]()
Kalitelli bir yabanci kaleci transferi sart zaten suan 6 ayligina bir kaleci kiralansa fena olmaz.İşte sorun burada başlıyor belki sene başında bu hata yapılmamış olsa Fatih hoca bile bu kadar sıkıntıya düşmeyecekti bu 2. kaleci hatası hocanın sonu oldu.
6 ay için kiralamam bize senelerdir ayağı düzgün kaleci gerekiyor Muslera zamanı da çok konuşulmuştu artık 2 tane ağır sakatlık üstüne Muslera form tutmaz bu yedek kaleci iddaaları doğruysa zaten muhtemelen bir dönemin sonuna geldik diyebiliriz. Bize Munir gibi Muric gibi kaleciler lazım oyunu pasla kuran ve gelen her topu içeri almayan biri olmalı yoksa İsmail gibi biriyle yola başlamanın sonuçları bu oluyor.Kalitelli bir yabanci kaleci transferi sart zaten suan 6 ayligina bir kaleci kiralansa fena olmaz.
Yediği gollerden sonra o unutulmuştu hatırlatılması iyi oldu mesela güzel bir örnek vereyim Diouf Hatayspor'da kaleciler atıldıktan sonra 35 dakika kalecilik yaptı penaltılarda turu geçirdi şuna eminim ki Diouf'u alıp kaleye koysak İsmail'den daha fazla katkı vereceğine inanıyorum.diof un bir pozisyonu var soldan muz orta kesti biri diof kafayla vurdu orda havaya zıplayıp ellerini açmamış. tıpkı bir oyuncu gibi. kaleci olmadığını burdan anlar herhangi biri ya. top kaleye yönelse kafasının üstünden geçip gol olacaktışansımız varmış ki solundan auta gitti.
vala ismail bana kırmızı yiyen kalecinin yerine geçen oyuncu gibi hissettiriyor ne yalan söyliyim. hani 1 2 maç için değil bu her oynadığı maçta böyle hissediyorum. buna rağmen niye hala kaleyi bu adama teslim ediyorlar onu anlamıyorum ben asıl. sözlesme yaptılar bide bunla ya.Yediği gollerden sonra o unutulmuştu hatırlatılması iyi oldu mesela güzel bir örnek vereyim Diouf Hatayspor'da kaleciler atıldıktan sonra 35 dakika kalecilik yaptı penaltılarda turu geçirdi şuna eminim ki Diouf'u alıp kaleye koysak İsmail'den daha fazla katkı vereceğine inanıyorum.