# İsmail Çipe

Bugün babamla beraber baktım maça, 3. ve 4. golden önce kaleyi tutarsa gol olur dedi.
Ağız dolusu küfür bile edemedim buna.
Seni oraya getiren bu kulüpte tutan seninle sözleşme yapan kim varsa hepisini şutlamak lazım.

Hani derler ya hep Galatasaray alt yapısı torpillilerle dolu, işte İsmail bunun en büyük kanıtı.

Üstüne vursa bu sektirip gol yedirir.
Ya kelimelerle anlatılmıyor bunun nasıl absürd bir kaleci olduğunu.

İsmail bir git nolur de ki ben bu işi yapamiyorum bir git Allah aşkına.

Gscimbom mobil

Bunun futbolcu olmadığını daha önce kaç kez yazdım. Bay Fatih'in kazıklarından biri. Hiç utanmadın mı Fatih ağa şu adamla sözleşme uzatmaya? Buna kızmayın yeteneği belli.

Bu adamın özeti 2018-19 sezonudur o sezon son maç Sivas deplasmanında 1-3 öndeyken 5-3 maçı kaybettik daha süre olsa muhtemelen Sivas tarihi bir skora imza atacaktı aynı sezonda Hatayspor deplasmanına skor avantajı her şey elimizdeyken çizgide düz gelen topu içeri alıp Hatay'ı ortak yaptı kalan sürede az daha eleniyorduk o sezon da kupayı kazandık.

Büyük takımı geçtim Anadolu da dahi kalecilik yapamayacak adamı biz yedek kaleci olarak tutup Muslera sakatlığı sonrası sahaya sürüyoruz. Kadro planlaması diyoruz hiçbir planlama yok. Ataberk Dadakdeniz tüm yaz sezonu boştaydı son gün dahi alabilirdik ama almadık en azından bir B planımız olur denerdik bundan daha kötü kaleci olmayacağı kesindi.
Bunun hakkındaki görüşüm her zaman değişmedi Antalyaspor maçında rakibin beceriksizliği yüzünden 3 puan aldık eğer adamlar az becerikli olsalar o maçı da kaybedecektik. Hele ki boşta Ataberk varken en azından bu hamleyi yapmalıydık. Ayrıca kulüpte bu adamın yedek kaleci olarak kalmasını isteyen kim varsa taraftara hesap vermelidir aynı şekilde Eray İşçan'ın da zamanında oynamasını sağlayanlar hesap vermelidir aksi kabul edilemez...

İsmail'in Afrika kupasında ne işi var biri açıklasın.

Kova bile bu kadar yemezdi!!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Taraftarı, takımı geçtim de
Kendine saygın varsa bırak bu mesleği

Her şeyi geçtim oyuncuyla karşı karşıya kaldı mı hareketsiz kıpırdamadan bekliyor öyle. İnsan bi sağa sola yatar bari yalandan. Adam yokluğundan halı sahaya çağırılan kaleci gibi durumu.

Herkes guzel tavsiyelerde bulunuyor ama bunun kaleci olmadigi apacik ortada 😅

Maci izlerken hep buna kufur ediyorum cunku her gelen tehlikeli atakta gol olacagini daha top kaleye girmeden anliyorum, daha nerede duracagini bilmiyor. Koselere odun gibi atlayisini soylemiyorum bile 😆

Herkes guzel tavsiyelerde bulunuyor ama bunun kaleci olmadigi apacik ortada 😅

Maci izlerken hep buna kufur ediyorum cunku gol olacagini daha top kaleye girmeden anliyorum, daha nerede duracagini bilmiyor. Koselere odun gibi atlayisini soylemiyorum bile 😆
İşte sorun burada başlıyor belki sene başında bu hata yapılmamış olsa Fatih hoca bile bu kadar sıkıntıya düşmeyecekti bu 2. kaleci hatası hocanın sonu oldu.

İşte sorun burada başlıyor belki sene başında bu hata yapılmamış olsa Fatih hoca bile bu kadar sıkıntıya düşmeyecekti bu 2. kaleci hatası hocanın sonu oldu.
Kalitelli bir yabanci kaleci transferi sart zaten suan 6 ayligina bir kaleci kiralansa fena olmaz.

Kalitelli bir yabanci kaleci transferi sart zaten suan 6 ayligina bir kaleci kiralansa fena olmaz.
6 ay için kiralamam bize senelerdir ayağı düzgün kaleci gerekiyor Muslera zamanı da çok konuşulmuştu artık 2 tane ağır sakatlık üstüne Muslera form tutmaz bu yedek kaleci iddaaları doğruysa zaten muhtemelen bir dönemin sonuna geldik diyebiliriz. Bize Munir gibi Muric gibi kaleciler lazım oyunu pasla kuran ve gelen her topu içeri almayan biri olmalı yoksa İsmail gibi biriyle yola başlamanın sonuçları bu oluyor.

En büyük emeğin bu kulubün ekmeğini yemeyerek olur. Benim paramın sana gitmesi beni gerçekten derinden üzüyor.

diof un bir pozisyonu var soldan muz orta kesti biri diof kafayla vurdu, orda havaya zıplayıp ellerini açmamış. tıpkı bir oyuncu gibi. kaleci olmadığını burdan anlar herhangi biri ya. top kaleye yönelse kafasının üstünden geçip gol olacaktı :) şansımız varmış ki solundan auta gitti.

diof un bir pozisyonu var soldan muz orta kesti biri diof kafayla vurdu orda havaya zıplayıp ellerini açmamış. tıpkı bir oyuncu gibi. kaleci olmadığını burdan anlar herhangi biri ya. top kaleye yönelse kafasının üstünden geçip gol olacaktı :) şansımız varmış ki solundan auta gitti.
Yediği gollerden sonra o unutulmuştu hatırlatılması iyi oldu mesela güzel bir örnek vereyim Diouf Hatayspor'da kaleciler atıldıktan sonra 35 dakika kalecilik yaptı penaltılarda turu geçirdi şuna eminim ki Diouf'u alıp kaleye koysak İsmail'den daha fazla katkı vereceğine inanıyorum.

5 metre boyu var bi kornere cikamiyor, inanilir gibi degil.

Yediği gollerden sonra o unutulmuştu hatırlatılması iyi oldu mesela güzel bir örnek vereyim Diouf Hatayspor'da kaleciler atıldıktan sonra 35 dakika kalecilik yaptı penaltılarda turu geçirdi şuna eminim ki Diouf'u alıp kaleye koysak İsmail'den daha fazla katkı vereceğine inanıyorum.
vala ismail bana kırmızı yiyen kalecinin yerine geçen oyuncu gibi hissettiriyor ne yalan söyliyim. hani 1 2 maç için değil bu her oynadığı maçta böyle hissediyorum. buna rağmen niye hala kaleyi bu adama teslim ediyorlar onu anlamıyorum ben asıl. sözlesme yaptılar bide bunla ya.

Geri
Üst Alt