Haber İsmail Kartal: "Yabancı kuralı değişebilir"

Kuralin degisecegine eminim cunku fenere yariyor. Degistikten sonra da Dursun siteye uyduruk bir yazi koydurur. Unutulur gider.

Bu saatten sonra değişirse büyük rezillik hem ülke futbolu için hem de bizim yönetim için.

tabikide değişecek kural

bizim kıytırık yönetimde yalandan bir açıklama yapar , unutulur gider

Kaloriferdeki petek sayısı ha 10 ha 12 ismail, sizin sorun kazanda

Degismez bence. TFF bu kadar tekrarlayip, daha bir kaç hafta önce açiklama yaparak üstüne basa basa kuralin arkasinda durmalariyla birden degistirmek inanilmaz derecede yaralar kendilerini. Ibrahim Haciosmanoglu gerizekalinin önde gideni ama pek geri adim attigini, tükürdügünü yaladigini görmedim TFF baskani olarak diyorum bunu, TS'de dediklerini tabi geri vitesledi baskan olurken.

Burası Türkiye. Kural 1 gecede değişir yeterki fener istesin. Bizimkiler açıklama yapar mı ondan bile emin değiliz bırakın karşı çıkıp engellemeyi

Biz Can'a 40-45 kağıt verdikten sonra yabancı kuralını değiştirecekler bizi taklaya getirmeye çalışıyolar

değişmesin, bunlar istiyor diye değişmesin ve bizimkiler engellesin..

kabul edenin ...

kestiği pozlara bak , daha kış gelecek bunun beyaz kazağıyla tşk geçicez , bu yıl çooook uzun geçecek

Kuralın değişeceği bilgisinden çok Fred'in kalacağını söylemesi bizim açımızdan olumlu zira denklemi kurmaları çok zor eğer Fred kalırsa ki Fred epey bitik bir oyuncu.

Ne güzel memleket anasını satayım sezon başında değişmesin dediler şimdi baktılar oyuncuları göndermekte zorlanıyorlar değiştirmeleri iyi olur diyorlar. Çıkarları neye dayanıyorsa hemen kararlarını çizgilerini değiştiriyorlar. Bizim yönetim de bunların her isteğine olur kanka diyor. Adam gibi yönetim olacaktı itin şeyine sokacaktı bunları.

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım yabancı kuralı konusunda acil bir değişiklik istediğini TFF'ye bildirdi.

Türkiye Futbol Federasyonu, yabancı kuralını 12+2 olarak güncellemek üzere hemen harekete geçti. TFF kısa süre içerisinde bir toplantı gerçekleştirecek.

(Fener Ajans)

fenerin hoca ve yöneticilerine gösterilen tepkinin yarısı bizim başımızdakilere gösterilse şu rezillikler yaşanmazdı.

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım yabancı kuralı konusunda acil bir değişiklik istediğini TFF'ye bildirdi.

Türkiye Futbol Federasyonu, yabancı kuralını 12+2 olarak güncellemek üzere hemen harekete geçti. TFF kısa süre içerisinde bir toplantı gerçekleştirecek.

(Fener Ajans)
Böyle bir şeyin olacağını sanmam.

Geri
Üst Alt