Haber İsmail Kartal: "Yabancı kuralı değişebilir"

Olay bizim yöneticilerde falan değil. Herkes bizden nefret ediyor sktuğumun futbol piyasasında... bizim istediğimiz hiçbirşeyi yapmaz bu federasyon... daha yüksek sesle bağırsan daha yüksek sesle hayır diyecekler... işte bu şerefsizlikler sayesinde de iyiler kazanır lafı her sene gerçeğe dönüşüyor... it itliğini yapacak illaki...

Sanmiyorum bu saatten sonra degisecegini. He bana kalsa degissin sacma sapan bir kural +2 bile luzumsuz

Degismez bence. TFF bu kadar tekrarlayip, daha bir kaç hafta önce açiklama yaparak üstüne basa basa kuralin arkasinda durmalariyla birden degistirmek inanilmaz derecede yaralar kendilerini. Ibrahim Haciosmanoglu gerizekalinin önde gideni ama pek geri adim attigini, tükürdügünü yaladigini görmedim TFF baskani olarak diyorum bunu, TS'de dediklerini tabi geri vitesledi baskan olurken.
Aga siz balık hafızalı mısınız? Daha geçen sezon başında, federasyon toplantısında Galatasaray yabancı VAR hakemi uygulaması devam etsin dediğinde "600 yıllık imparatorluğun torunlarıyız, yabancı hakem de neymiş" diye Galatasaray'a atar gider yapıp puan farkı 8 olunca ve çobanispor başkanı fırıldak ali ağlamaya başlayınca hatta ziraat kupasına katılmam diye tehdit edince yabancı VAR hakemi uygulaması geri geldi. O da yetmedi üstüne kendi evimizde oynadığımız şampiyonluk maçını Vincic'e yönettirdiler. Ne anlatıyorsunuz aga? Hani şu forumda hacıosman güzellemesi görmemiştim onu da gördüm, yazık vallahi.

"2011 yılında şike yoktur diyen şerefsizdir namussuzdur haysiyetsizdir" diyen eleman federasyonun başına geçince şike ile itham ettiği kulübün nasıl köpekliğini yaptığına defalarca şahit olduk. Mevzu köpekliğini yapmaya gönüllü! olduğu takımın şampiyon olabilmesiyse eğer her türlü geri adımı atar her türlü tükürdüğünü yalar, hiç şüphem yok. Onun dayılığı Galatasaray'a daha doğrusu bizim sinek ikiliye söker.

12+2 yapmak icin bizim 2 tane u23 e para gommemizi falan mi bekliyorlar acaba.

Bu kadar abuk subuk ortam olamaz yav.

Aga siz balık hafızalı mısınız? Daha geçen sezon başında, federasyon toplantısında Galatasaray yabancı VAR hakemi uygulaması devam etsin dediğinde "600 yıllık imparatorluğun torunlarıyız, yabancı hakem de neymiş" diye Galatasaray'a atar gider yapıp puan farkı 8 olunca ve çobanispor başkanı fırıldak ali ağlamaya başlayınca hatta ziraat kupasına katılmam diye tehdit edince yabancı VAR hakemi uygulaması geri geldi. O da yetmedi üstüne kendi evimizde oynadığımız şampiyonluk maçını Vincic'e yönettirdiler. Ne anlatıyorsunuz aga? Hani şu forumda hacıosman güzellemesi görmemiştim onu da gördüm, yazık vallahi.

"2011 yılında şike yoktur diyen şerefsizdir namussuzdur haysiyetsizdir" diyen eleman federasyonun başına geçince şike ile itham ettiği kulübün nasıl köpekliğini yaptığına defalarca şahit olduk. Mevzu köpekliğini yapmaya gönüllü! olduğu takımın şampiyon olabilmesiyse eğer her türlü geri adımı atar her türlü tükürdüğünü yalar, hiç şüphem yok. Onun dayılığı Galatasaray'a daha doğrusu bizim sinek ikiliye söker.
erman abi kitap yaz okuyalım.

bu arada maalesef en gerçekçi yerden söylemek gerekirse

kural 12+2 olur veya 12+4 olarak güncellenir, veya 10+4 olur ama +2 u23 değil u25 olur falan...

neyse yani bir şeyler olursa internette burada 1-2 gün yangın yapılır, üstüne bizimkiler birini transfer eder, daha sonra işte 2 tane daha 23 yaş üstü yıldız getirecek galatasaray, şimdi tüm her şey değişti, galatasaray o ismin peşinde bıdı bıdı laflarıyla taraftarın gazı alınır

dursun istifa diye başlayan yangın
5 gün sonra gelen bi transferin hava alanında karşılanmasıyla devam eder

Su aciklamanin uzerine catir catir demec ya da roportaj vermek gereklidir. Yarin obur gun bu karar verilir ustune "ama boyleydi soyleydi" dersen kimsenin umrunda olmaz.

Ugras veriliyor, hesap kitap yapiliyor. Net dille olmayacagi soylenen ve aciklanmis 10+4 kararinin devami acikca belirtilen yerde elden oyuncu cikarmakta zorlanacaklar diye aninda lig oncesi degisim kabul edilemez.

U23’leri ayırırsak 18 yabancıları görünüyor
Greenwood, Muriqi, Ake yeni aldıklarından garanti
Fred, Guendouzi, Assensio, Talisca, Musaba, Skriniar, Oster herhalde kadroda olur diye düşünüyorum
U23’lerden Sidiki, Nene, Mimovic, Diouf kadroda olsun diyelim

Türk’lerden de kaleci mevkisi 3 yerli
Kerem, Levent, Mert, İsmail, Oğuz, Bartuğ, İrfancan, Yiğit

Kadroları bu
Alacakları her yabamcıda yukarıdan eksiltecekler

Ederson, Archie, Semedo, Kante, Amrabat, Livakovic, Becao, Diego dışarıda kalır görünüyor
Fayed ve Fall da U23’te dışta kalabilir

Asiri kasvetli birisi..

Mourinho, Ersun ya da Koksal Babayi da sevmem

Ama bu acayip irrite edici, kompleksli bir tip..

4-2-3 oynayabiliriz diyerek Türk futboluna yeni bir yön veren en iyi Türk teknik direktördür kendisi.

Geri
Üst Alt