İsmail Yüksek: "Bu düşmanlık nedir, neden?"

Oğlum iyi topçusun bırak bu amigo ağızlarını Avrupa’ya git kurtar kendini vizyonsuz herif..

Milletin evine mabedine babanın malıymış gibi inip sahada taraftarları kışkırtırsan kim sana düşman olmaz ki?

İsmail Yüksek: "Aslında söylenecek çok şey var. Bu düşmanlık nedir, neden? Güzel İzmir pankartıyla sahaya çıkıyoruz. Taraftarlarımıza biber gazıyla müdahale ediliyor, başkanımız buna müdahale etmek için dostça sahaya iniyor ama ona da herkes önünde bir saldırı oluyor.. Anlamıyorum. F.Bahçe yeniden kaosa sürüklenmek istiyor. Bu olaylar bizi etkiledi"
haaa bu soruyu mu soruyorsun?

önce 2 sene önceki yaptığın iğrenç açıklamaya bakacaksın.

yaprağı ye kütür kütür, sapına gelince -meeee!

sonra milli takım arkadaşlarından özür diledin hatta. geri vites yaptın. yanlış anlaşıldım dedin.

Başkanına sor evladım...

Bitirecegiz sizi. Butun Turkiye elele verip sizi bitirecegiz. Ne paraniz, ne pulunuz, ne de cevreniz sizi KURTARAMAYACAK! Ilknkursun atildi artik. Turkiye'nin neresine giderseniz gudin hatta salincakta partnerinizin evine bile gitseniz herkes size bu nefreti kusacak, kacacak delik arayacaksiniz. Bu ulke sizden kurtuldugu an barisa ve huzura kavusacak!

Geri
Üst Alt