ismailenver intikam operasyonu

Yalnız ben kendisine karşı olan muhalif tutumumu bugün itibari ile sonlandırıyorum. Adam Kasım ayında hesap açmış, bir iki gündür aktif kullanmaya başladı. Bildiğin hücre hesap mekanizması, ayakta alkışlıyorum.

Musebbek ne yaw...........

96-2000 li yıllar arasında ASY numaralı tribünde üflenti selami abi vardı tanıyanlar bilir.
Ben onu SELAMİ GÖRMEZLER sanmıştım.Hatta burda selam vermiş konuşmuştum.Daha sonra Selami Görmezler de Uğur Güzel çıkmıştı.
Bence kendisi içimizden biri.Ve bize çok yakın.

Yalnız ben kendisine karşı olan muhalif tutumumu bugün itibari ile sonlandırıyorum. Adam Kasım ayında hesap açmış, bir iki gündür aktif kullanmaya başladı. Bildiğin hücre hesap mekanizması, ayakta alkışlıyorum.

Sen oyle san... Tum GSC bu konuda uyurken ben ustadin yoklugunun verdigi hasretle didik didik ariyordum basliklari... Selami Görmez'den Annelerinize Ecnebi Gelin Getirme Taktikleri - GSCimbom Cafe

Iki haftadir hakimim duruma. Ustad da hep soyler hafiye gibi adamsin senden korkulur diye... Sen korkma onlar korksun ustad.

Nesini beğenmiyorsunuz Kenan Bey?

kerta konunun cahili istanbulluların bir hafta sonu karaköy macereasından kaynaklanır. ker-ta. esası tarsus-nizip-halep-lazkiye-humus coğrafyasının tatlısı olan müşebbektir.
Yok bu hesap kesin UG. Kelimelere bak hele. Müşebbek filan. İlk kez duyuyorum. Ben şu an emin oldum.

Yok bu hesap kesin UG. Kelimelere bak hele. Müşebbek filan. İlk kez duyuyorum. Ben şu an emin oldum.

Kadinpazari'ni bu forumda bir ben bilirim bir de ustad bilirdi zaten ben de ustad yuzunden bilirim. Sayesinde daha dogrusu.

Resmi olarak ustad dondu diyebiliriz. Hayirli "ugur"lu olsun

Geri
Üst Alt